Eşimi kızkardeşimden kıskanmak:((((

ya ben bunda pek kötü bişi göremedim arkadaşım neden bunu kendine dert ediyorsun anlamadım ki :44::44:
yani eşim kızkardeşime bakacak bi karaktere sahip mi diyorsun?
yoksa sadece o sözleri kardeşine söyleyip sana söylemedi diye mi kıskanıyorsun?

Kızkardeşimle beni kıyaslaması normal mi sizce( o öyle sen değilsin diyerek o cümleyle başladı ve gözlemledim sonrasında.. Bakışlarını da farkedince koptum konuşarak neden hep ona bakıyor

Canım Allah yardımcın olsun
Yaşadığın elbette hic kolay degil
Herkes cok guzel söylemiş
Asla yan yana getirmemeye çalış

Depresyona filan da girme sakın
Kendini salma
Seni ezik , bitap, perişan görürse
Beyefendi kendine başka kapı aramaya mazeret bulmasın
Coooookca dua et
Allah yardımcın olsun

Kendini hiç övmeyen adam o akşam kendini övüp durdu eşimi tanıyamıyorum canım(
Ne büyük dert dimi bana bunu yaşattığı için ondan nefret ediyorum

Kızkardeşimle beni kıyaslaması normal mi sizce( o öyle sen değilsin diyerek o cümleyle başladı ve gözlemledim sonrasında.. Bakışlarını da farkedince koptum konuşarak neden hep ona bakıyor

ben bunu kıyaslama olarak algılamadım şahsen
sadece sohbet arasında kız kardeşini hoşlandığı şeyden senin hoşlanmadığını söylemiş ki bu gayet normal
bakışları hakkında bişi diyemem çünkü görmedim o konuda yanlış yönlendirmek istemem ama
eşinizin davranışlarını da söyledikleri gibi algılıyorsanız bence davranışlarını da yanlış anlıyorsunuz demektir

Bilmiyorum onlara önceden çok ilgisiz olup şimdi böyle davranması kuvvetlendiriyor sanırım bir de psikolog da bana hak verince. Bugün darmadağın oldum(

Kendini hiç övmeyen adam o akşam kendini övüp durdu eşimi tanıyamıyorum canım(
Ne büyük dert dimi bana bunu yaşattığı için ondan nefret ediyorum

Öyle düşünme ne büyük dert diye lütfen

Belki de yanılıyorsun (ins)

Gözlemlemeye devam et
Ama bunu yaparken onu bunaltma(arada ki saygıyı yitirme)
Aklı basında hareket edebilen bi kadına benziyorsun
Sakın kendini doldurup doldurup... Hele ki onun yanında birden parlama

Bu arada psikologa gitmissin ama
sanki seni daha bi bunalıma sokmuş :/

Bilmiyorum onlara önceden çok ilgisiz olup şimdi böyle davranması kuvvetlendiriyor sanırım bir de psikolog da bana hak verince. Bugün darmadağın oldum(

psikologla sadece siz mi konuşuyorsunuz yoksa eşinizle birlikte mi gidiyorsunuz
sadece siz gidiyorsanız ve buraya yazdığınız gibi ona da böyle anlatıyorsanız psikologun taraflı olarak cevap verdiğini düşünüyorum

Psikolog zaten beni daha da bu duygulara itti aslında 2 gündür dua ile rahatlamıştım ben evliliğimizde hatalar yaptığımı kendimi suçlayıp durduğumu söyledim bir de eşim kendi annesiyle benim annemi kıyasladı çok fazla annesine annemi okadar övdü ki kadın artık annemi aramıyor o da kıskandı muhtemelen. Psikolog hayır kendini okadar suçlama çünkü eşin de çok normal değil anneye bunlar söylenir mi dedi

Müge anlı da seyrediyoruz valla oluyor böyle şeyler , bir müddet aynı ortamlara sokmamaya çalış.
Erkek erkek işte.
Ayrıca kıskanman çok normal kimseyi umursama.
Bebeğiniz varmı bilmiyorum ama sakın sakın sakın lohusa iken yardım alma en azından evin de.
Kızkardeşin de sıkıntı olmasada erkekler bu dönem sapıtıyorlar.

Son düzenleme:

Nasıl yani canım lohusalıkta annem gelecek ama h sonları gelir kardeşlerim de ,kalmazlar
Ama eşime güvenimi yitirmişlen naaıl yaşıcam ve nasıl eskisi gibi güZel düşünücem onunla ilgili onu düşünüyorum((

Doğumdan 1 ay önce de londra ya gidecekmiş gezer tozar artık inanmıyorum artık ona

ya kardeşim herkes tutturmuş bi araya getirme die.siz bi ailesiniz sonuçta bugün olmazsa yarın yarın olmazsa diğer gün....benimde kız kardeşim var evliyim ve eşimle kardeşimin samimi ilişkisi var.beraber gezerler tozarlar.hatta biz eşimle yatakta yatarken hopp die üstümüze atlar...ve ben bu durumdan hiç rahatsız olmam.eşim kız kardeşime iltifatta eder.bana yakışmayan bişeyi ona yakıştırır.ben durumdan memnun olrum yani..bu durumda sen yanlış olabilirsin canım.hamileyim diyosun alınganlık yapıyosundur belki.yada eşine güvenmiyosun.yani bu durum tamamiyle eşinin kişiliğiyle ilgili.yapar mı yapmaz mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…