Eşimi kızkardeşimden kıskanmak:((((

Aslında yapmaz(( ama bu hamilelikte güvenimi yitirdim canım bana eskisi gibi ilgi göstermeyince değişince alınganlık vs çok arttı zaten

siz ne kadarlik evlisiniz? birde herkesin ve psikologun yorumu beni cok sasirtti. siz iltifat etmemesi ise kotu niyetten ziyade iliskiler bir sure sonra tekduzelesiyor, bununla alakali. iyi anlasiyordur, beraber vakit gecirmek istemistim. sonucta ilk defa mi kizkardeslerinizle bir araya geliyor?

bilemiyorum, hoslaniyor yaftasi bence yazdiklariniz icin agir bir itham.

Yok o çok normal , canım o benim ve çok kötüyüm böyle hissettiğim için (

Ya böyle bişey nasıl olur nasıl(((((( çok kötüyüm

canım kardeşinden yana pek bişey olacağını zannetmiyorumda eşin senin anlattığın detaya göre takmış biraz sanki. eee el adamı şaşırmıyorum... bencede araya mesafe koyun koyunda kardeşine çaktırsan durumu olmaz dimi. yok bu olmaz sanırım. eşinle aynı anda buluşma olaylarını bi duraklat bence...

2,5 yıllık evliyiz
Psikolog bence de profesyonel değil beni sakinleştireceği yerde daha çok bu duygulara itti birdaha gitmicem zaten çıktıktan 1 saat sonra buna karar verdim. Çok karışığım canım (

Aslında yapmaz(( ama bu hamilelikte güvenimi yitirdim canım bana eskisi gibi ilgi göstermeyince değişince alınganlık vs çok arttı zaten

eşine güveniyosun...kız kardeşinden yana bi derdin yok..o zaman tamamiyle hormonlarınla ilgili canım.bence fazla üzerine düşüp kendini de bebeğinide üzme.onlarda etkilenir biliyosun.3 gün sonra böle bişi yoksa eğer kendinden çok utanırsın

Aldatmak bir niyet işidir.
Daha da doğrusu bozuk bir niyet işi.
Eşiniz sizin kardeşine o gözle bakabiliyorsa eğer kayışı koparmış, niyeti bozmuş demektir. Ve elbette ki kız kardeşinizin tutumu en önemlisi. Ondan sırtınıza gelecek bıçak, el adamının yaptığından daha çok koyar işte.. Rabbim yardımcınız olsun.

Bence eşin hep böyleydi senin hormonlardan ötürü gözüne batar oldu.
Benim erkek arkadaşımın bir küsür yıllık yengesi de bebeğim sana benzesin der hep, hoşlanıyo mu yani tövbe tövbe (bebekliği çok sevimliymiş)

Sana ilgisiz olması ve erkek olması kafanda acabalara yol açıyo sanırım. Hani -erkek şaşar-lardan ötürü.

Madem rahatsız oluyosun her fırsatta ayy çok yakışıyolar, inşallah düğünlerini görmek nasip olur falan de surat ifadesini incele Ayrıca eşinle niye kız kardeşlerinin evinde kalıyosun ki uzakta mı oturuyolar:44:

Onlar şehir içinde kalıyolar biz ilçede zaten hiç kalma durumu olmuyordu 1 hafta annem burdaydı kızların evinde biz de 3 kere gidip kaldık uzağız evet ama bi süre kalmayı düşünmüyorum hiç. Bir de bi ayrıntı geldi aklıma muratla tanıştırmadan önce muratın fotoğrafını bana gösterdi eşim aaa dedim aslı nın tipi olur bu iş aslı küçük göLülerden hoşlanır dedim eşim iri gözlüdür eşimin tepkisi: benden sonra mı küçük göZlülerden hoşlanır oldu dedi ben de seninle ne alakası var dedim ben baya iri göZlüyüm ya ne bilim dedi. O dönem araları okadar iyi değildi oyüzden mi ya da başka bişey mi mantıklı düşünemiyorum

Allah allah ne alakası varmış ki:44:
Acaba kendi göz şeklini mi beğenmiyo da öyle dedi diyeceğim yine ne alaka yani:44:
Ben senin yerinde olsam yine böyle samimi bulduğum bi'an "sen eniştesin, öz abisi gibi olamazsın rahatsız olur diyemez kız mesafeni koru" falan derdim. Kızarsa da kızsın bi'eş olarak benim gözüme böyle neler oluyo diye gelmeye başladıysa karşımdakinin düşüncesi, kırılması beni ilgilendirmez.

önceden olmayan, yapmadığı şeyler varsa şüpheli bulurum, çünkü buna "karakter meselesi", "ne var ki normal" diyemeyiz.
öyle olsa böyle değişim yaşanmazdı. tabi siz hassaslığınızla farklı yorumlamıyorsanız :26:
ama yine de siz izleyin bakalım, gözlemleyin önce iyice...
bayanları hamileyken sıkan, üzen erkeklere sinir oluyorum gerçekten. sadece bu değil, çok konu gördüm böyle...

Bak arkadaşım benden sana çok ciddi bir tavsiye yalnız kalıyorlarmış,kız kardeşini uyar lütfen.o senin kardeşin başına bir iş gelmesin.birebir şahit olmuşluğum var çok yakın arkadaşımdan.o da bekar kalıyordu adam evine kadar gitmiş kızın.kız zor atlatmış soğukkanlı davranıp bir şey anlamamış gibi sıyrılmış.annem şimdi gelmek üzere,aradım konuştuk falan demiş.senin elin öyle demiyorum ama davranışları normal değil.sonuçta adı üstünde enişte.bizim toplumumuz da bi acayip,baldız baldan tatlı diye atasözü söylendiğine göre bu bir durumun tespiti demekki.arkadaşım da hiç beklemiyordu abi olarak görüyordu ama bir anda ilgisini belli etmiş.mesaj falan çekmeye başlamış.kız aklını kullanarak başından attı.o eve girseydi başıma beler gelecekti diye hala kahrolur.k yol geçti üstünde. Insan şoku atlatamadı.ablası bilmiyor ve.kız diyor ki annemlerle geldiğinde korkudan odama girip hiç çıkmıyorum kapımı da kilitliyorum.yani olmayacak bir şey değil.ablasına da sorsan eşim asla yapmaz der.kız kardeşini körü diyorum ben sana,başka da bir şey demiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm konunu okudukca sasirdim gercektende kiz kardesinde sorun yok sorun hepsi esinde kiz kardesine Allah korusun diyorum ilgi duymaya baslamis Allah korusun soylemesi bile kotu biliyorum ama esin hoslaniyor kiz kardesinden ne demek ya hadi gel bugun aslida kalalim bilmem asli bana gomlegin guzel dedi asli sunu dedi asli bunu dedi su yatili meselesi kafama cok fena takildi sizin orada yatili kalmaniz iyi sonuclar dogurmaya bilir bu devirde hersey mumkun kiz kardesini koru derim ben ama caktirmadan tabikide ayrica esinin hareketlerinede dikkat et uzaklastir o adami bir sekilde !!! artik bu durum supheyi asmis bellikide hersey ortada hamilelikle filan aglakasi yok bunun psikolog bile soylemis soyleyecegini onlemlerini acilen alman lagzim gulum Allah o esini islah etsin ne diyeyim !!

Bacim esin niyetini bozmus gorunuyo ya Allah sanki evli degil sanki aldatacak olsa piyasa da kiz kalmamis gibi kardesine Goz koymus. Olmaz deme burda biri vardi kucuk bir oglu vardi esi yasi 18 bile olmayan kiz kardesine asilmis kotusu kiz da cevap vermis ve bunlar mesajlasmaya baslamislar kadin ogrendi bunu kardesini sildi kocayida bosadi. Olmaz diye bisey Yok yani bazi insanlar midesiz evliyim demez aldatir hatta karisinin arkadasina kizkardesine kuzenine bakanlarda cok. Ha AMA belki esinin bu niyetini kardesin anlasa cevap vermek bilemeyiz gelir sana sikayet eder belki Ama kafami karistiran gecmiste bunlarin arasinda bisey olmus olabilirmi cunku dikkat et benden sonrami baslamis kucuk gozlulerden hoslanmam a demis??? Yani belki aralarinda bisey yasanmadi ama birbirlerinden hoslandilar sonra yanlis deyip uzaklasip geri birseyler ciddi anlamda baslamaya musait olabilir dikkat et. Birincisi herkesin dedigi gibi onlari fazla yanyana getirme ama kizkardesine sen yalniz esin isteyken gun icinde gorus git gel kopma onun hareketlerini konusmalarini da incele. Sonra esin orda kalmak istese bahane uydur AMA asla gozunu sokma supheni kiskancligini acik etme. Ima etme. Uzaktan takip et simdilik ve ikisinide incele. Sen tedbirini al gerisi Allahin bilecegi is

Yok canım kardeşimden şüphe etmem ne öncesi ne aonrası.. 10 yıl sonra aşık oldu ve ilişkisini yaşıyor şuan.. Evlilik konuşuyorlar muratla.
Ama ben eşimden de şüpheleneceğimi sanmazdım((
Uyuyamadım hiç ve kötüyüm şimdi kalktı mesaiye gidecek gitsin deli givi ağlamak haykırmak istiyorum((((

Ha bi de ben şunu diyecektim sana.hani psikolog moralimi iyice bozdu demişsin ya bu konuda tecrübesi olan biri olarak söyleyeyim psikologlar duymak istediğin şeyi değil gerçeği söylerler.amaçları o gerçekle yüzleşmen ve sorunu kökünden çözmendir.onlar bizim hislerimize göre yorum yapar bir de.eğer sen öyle hissettiysen o ortamda öyle bir durum olmuştur der yani.zaten eşin kardeşine göz koymuş dememiş,sana da iltifat etmeliydi demiş.zaten öyle değil mi,karısısın sen.benim eşim kızkardeşime takılır,sohbet eder ama hep belli bir seviyede.bugüne kadar da hiç duymadım sevgi ne yapıyor,hadi gidelim yok bilmem ne.burda biri yazmış kardeşim yatakta bizim üstümüze atlar falan diye.yok öyle bir şey arkadaşım,sağlıklı bir ilişki biçimi değil o.ben abimin bile üzerine atlamayı bırak,yattığı odaya girerken bile kapısını çalar,dışarıdan müsaade alır girerim.olması gereken de budur.psikologlar da dinimiz de çocukların 6 yaşından sonra yattığı yeri ayırın diyorlar.kardeşler arasında bir sınır varsa enişte dış kapının dış mandalı kimse kusura bakmasın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşim de aynı dediğiniz gibiydi mesafeliydi esprilerinde herşeyinde şimdi bu değişikliği görmek mahvediyor beni. Eşime 2 aydır fln " eskisi gibi değilsin, değiliz, eskiden daha ilgiliydin" gibi cümleler kuruyorum yanlış biliyorum başka işlerle uğraşmaya çalışıyorum olmuyor zihnim böyle doluyken(( kardeşlerimin yanına bir süre gitmicem gidersem de yalnız gidicem aslıyı sorarsa konuşmadım dicem her seferinde
Paikolog evet şaşırdı eşimin patavatsız oldupuna karar verdi ( zaten bunu eşim de aöylemişti bana kendisi de kabul ediyor)
Aslı evde yalnız mı şuan diye sordu diye anlattığımda eee ne alaka diye sormadın mı dedi kadının suratı değişti(((

çok üzüldüm canım öncelikle allah yardımcın olsun
merak ettiğim şeyler bütün sayfaları okuyamadım açıkladıysan kusura bakma canım ben sadece konuyu okuyabildim
kızkardeşinin ilgisinde değişiklik varmı eşin gibi yoksa sadece eşinmi böyle?
bide yaşınızımerak ettim canım çok küçükmü evlendiniz? eşin ergen gibi davranıyo sanki gençliğini yaşamamış gibi oyüzden yaşı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…