- 22 Kasım 2020
- 6.508
- 93.436
- 498
- 32
- Konu Sahibi hacininannesi
-
Ben de oyle dedim zaten canim, yardim etsin sana dedim canim o da dedi ki canim cok bencil dedi canim, ben de dedim ki canim o zaman sen de yardim etme canim o sana yardim etmiyosa canim!Canım o zaman yardım etsin eşine ev işlerinde, vakit kalsın, o da yapsın örgüsünü. Canım.
Dedeye birileri sayıp ciksin:)Örgüden ev bile yapamaz insan çocuktu, kayınpederdi, kocanın her saniye gözleri parlayarak yanında bitmesiydi. Bi de ikinci bebek istiyordu sanki hepsi aynı anda nasıl olsun? Dede size destek çıksın çıkmıyorsa da kendine bi düzen kursun
Peki siz eviniz yıkılınca deprem desteği gibi bir şey aldınız mı ?Sağolunama kendisi biraz bencil yardım edeceğini zannetmiyorum
Sahsi fikrim ama yine de söyleyim bilginiz olsun fikir acisindan. Arsaniz varmis (celik) prefabrik yapsaniz iyi olmaz miydi? Max iki katli olacak iseArsa bizim eşim çiftçi zaten evin masrafından değiliz evin projesini çizip onaylayacak mimar ve inşaatı vereceğimiz müteahhit parası biraz fazla
Önce sana evde yardımcı olduğunu kanıtlasın. Yani elinin ucuyla değil gerçekten yanında olsun duygu sömürüsü yaptığında da alttan alma. Yorma kendini evde herşey 4 4lük olmazsa laf etmesin.Daha öncede söylediğim gibi deprem de evimiz yıkıldı. Çok fazla uzatmıcam eşim durdu durdu şimdi ev yapmaya karar verdi. Kple beraber yaşıyoruz. Hiç bir şekilde maddi destek çıkmayacağını açık açık söyledi. Eşimde çok üzülüyor bu duruma. Ben depremden önce örgü yapıp satıyordum birikim yapıyordum. Ee oda çocuk olunca depremde evsiz kalınca bitti. Şimdi küçük çocuğum var yerim yok eşim benden tekrar örgü örüp satmamı istiyor. Çok yoruluyorum yapamam diyecem de oda ev yapmak için lazım duygu sömürüsü falan yapıyor. Sizce ne yapabilirim? Destek olmasam çok üzülücem destek olursam çok yorulucam biliyorum.
Şirkete muhasebeye gir özel hastaneye doktor ol diyemeyeceğine göre, elinden gelen neyse onu yapmasını istiyor adam karısından. Ayda bir haftalık marketi pazarı karşılasa yeter, akmasa da damlar diye düşünüyor. Hiç yoktan iyidir3-5 tane lif örüp satmakla ev yapiliyorsa biz de girelim bu işe
Sahsi fikrim ama yine de söyleyim bilginiz olsun fikir acisindan. Arsaniz varmis (celik) prefabrik yapsaniz iyi olmaz miydi? Max iki katli olacak ise
Yok kız 1 lif bir günde örülüyor. Başka bir şey örüyorsa onu bilememÖrgü uzun sürüyor. Birde ev işi çocuk vs derken asla yapamazsınız doğru dürüst. Bu arada ev almak hayal olarak bile kurması zor nasıl yapacakmış. 2 yıl önce sıfırdan yaptık Allah'tan köyde şimdi yanından bile geçemeyiz köyde bile şuan 2 milyon.
Kple yaşıyorsunuz ve o maddı yardım yapmıyorSağolunama kendisi biraz bencil yardım edeceğini zannetmiyorum
puhaha eversinler ister dede. Birlikte yaşadıklarına ev için para vermiyorsa ne yapacak başka evlenecektirDedeye birileri sayıp ciksin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?