Eşimi maddi destek beklentisi

Canım o zaman yardım etsin eşine ev işlerinde, vakit kalsın, o da yapsın örgüsünü. Canım.
Ben de oyle dedim zaten canim, yardim etsin sana dedim canim o da dedi ki canim cok bencil dedi canim, ben de dedim ki canim o zaman sen de yardim etme canim o sana yardim etmiyosa canim!

Dedeye birileri sayıp ciksin:)

Şu an arsa sizin olsa bile bir ev yapmak nereden baksanız 2.000.000. Örgüyle vs olacak şey değil yani

Sıfırdan ev sahibi olmak zor hele ki şu zamanlarda. Eşiniz ev yapmaya destek değil de belki mutfak masrafı, çocuğun bez-mama masrafı için eve destek olmanızı kasdediyor olabilir

Sağolun ama kendisi biraz bencil yardım edeceğini zannetmiyorum
Peki siz eviniz yıkılınca deprem desteği gibi bir şey aldınız mı ?
Birde bencil bir kocaya bir çocuk bile fazla ben hicbir destekte bulunmazdim bencil bir insana.
Ayrıca kp sizinle neden yaşıyor ?
Mecburen sizinle yaşamak zorunda ise yardım da etmek zorunda parayı bu yaştan sonra nereye götürecekmis ne yapacakmış ?
Madem yardım etmiyor sizinle oturmasın o halde.

İlk olarak geçmiş olsun …Kayınpeder ile neden yaşıyorsunuz mecburi mi ? Destek olmak istememe sebepleri neler bu zamana kadar çok mu destek oldu oğlu ayaklarının üstünde mi dursun istiyor ? Bu sorular geldi aklıma , onun dışında örgü ile katkı olacaksa ev 10 yıla anca yapılır maalesef hayat şartları yüzünden , bence en önemli şey birikim yapabilmek diye düşünüyorum her şeyden önce eşinizle bunu konuşabilirsiniz örgü yapacaksanız yapın ama bu dönemlerde altın dolar olmadıkça çok zor kendi fikrim
Allah yardımcınız olsun

Arsa bizim eşim çiftçi zaten evin masrafından değiliz evin projesini çizip onaylayacak mimar ve inşaatı vereceğimiz müteahhit parası biraz fazla
Sahsi fikrim ama yine de söyleyim bilginiz olsun fikir acisindan. Arsaniz varmis (celik) prefabrik yapsaniz iyi olmaz miydi? Max iki katli olacak ise

Önce sana evde yardımcı olduğunu kanıtlasın. Yani elinin ucuyla değil gerçekten yanında olsun duygu sömürüsü yaptığında da alttan alma. Yorma kendini evde herşey 4 4lük olmazsa laf etmesin.

Hesaplıyorum bir lifi maks 150 liradan satsan haftada 5 lif örüyorsun desek 750 lira. Yani, ancak evin ihtiyaçları giderilir. Hayal dünyası eşinizinki.

3-5 tane lif örüp satmakla ev yapiliyorsa biz de girelim bu işe
Şirkete muhasebeye gir özel hastaneye doktor ol diyemeyeceğine göre, elinden gelen neyse onu yapmasını istiyor adam karısından. Ayda bir haftalık marketi pazarı karşılasa yeter, akmasa da damlar diye düşünüyor. Hiç yoktan iyidir

Örgü uzun sürüyor. Birde ev işi çocuk vs derken asla yapamazsınız doğru dürüst. Bu arada ev almak hayal olarak bile kurması zor nasıl yapacakmış. 2 yıl önce sıfırdan yaptık Allah'tan köyde şimdi yanından bile geçemeyiz köyde bile şuan 2 milyon.

Yok kız 1 lif bir günde örülüyor. Başka bir şey örüyorsa onu bilemem

Sağolun ama kendisi biraz bencil yardım edeceğini zannetmiyorum
Kple yaşıyorsunuz ve o maddı yardım yapmıyor
Ne yapıyor?
Sizde onların karnını doyurup cocugunuzla ılgılenıyorsunuz ..
Zaten yapmak ıstemıyorsunuz hıc gırısmeyın ayagını yorganına gore uzatsın

Valla kuzum hepimiz yoruluyorum.İki ufak çocukla yıllardır çalışıyorum.Eşimde çalışıyor.
Ödevleri,beslenmeleri,bakımları,ev işleri inan gün yetmiyor çoğu zaman.Demem o ki paraya ihtiyacınız varsa mecbur çalışacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…