- 4 Ekim 2012
- 16.985
- 33.514
- 798
- Konu Sahibi hacininannesi
-
Valla patchwork yatak örtüleri, battaniyeler çok modaydı bir ara. Kırlent kılıfı, paspas tarzı vintage sever bazıları. Bebek yeleği olabilir. Burda olsa ben hemen kılıf siparişini veririm mesela.Yok kız 1 lif bir günde örülüyor. Başka bir şey örüyorsa onu bilemem
Yok kız 1 lif bir günde örülüyor. Başka bir şey örüyorsa onu bilemem
Valla patchwork yatak örtüleri, battaniyeler çok modaydı bir ara. Kırlent kılıfı, paspas tarzı vintage sever bazıları. Bebek yeleği olabilir. Burda olsa ben hemen kılıf siparişini veririm mesela.
Aahhaha çok sevindim. Ben etmediğim için piyasadaki son durumu bilmiyordum. Annem çocuklarıma hırka, yelek, battaniye ördürmüştü onu hatırlıyorum en son beş sene önce.Hala moda hepsi örgü yapanları takip ettiğim için biliyorum
Aahhaha çok sevindim. Ben etmediğim için piyasadaki son durumu bilmiyordum. Annem çocuklarıma hırka, yelek, battaniye ördürmüştü onu hatırlıyorum en son beş sene önce.
Ben bu yorumu çok sevdim değer bilen eşe yapılan Hicbirsey ağır gelmiyor insana ev eşinizin üstüne olacaksa yani kayinpederin değil bence yardım edebilirsiniz tabiki afaki konuşmak istemiyorum çok yoruluyorum demişsiniz yani orasini bilemedim elinizden geldiği kadar yapsanız olmazmi hani bir ortası olsaHayat müşterek. ne iş yaparsak yapalım çok yoruluyoruz. Her seyden önce kendi ayaklarınızın üzerinde durmak için çalışmanız lazım. Ne güzel çocuğunuzu büyütürken yapabileceğiniz örgü beceriniz var. Hangimiz yorulmuyoruz ki? Eşinizin beraber oturacağınız ev için sizden destek beklemesi çok normal. Hem insanın kendi kazancıyla yaptıgı seyler daha mutlu eder. Sizin eşiniz beraber oturacağınız ev için nasıl para kazanmak için yoruluyorsa siz de bunu göze almalısınız bence.
Çok geçmiş olsun size ve tüm deprem zedelere gerçekten kolay değil tekrardan herşeye başlamak, Ben sizin yerinizde olsam eş olarak yanında olurdum bir baba olarak evladına destek çıkmayan biri var ortada , ben olsam yapardım ah ben eşim için neler yaptım bir bilsen ne borçlar altına girdim ama onun için değer değerimi biliyor bana iyi eş bunlar varsa yeterli ölümlü dünya varsın istediği para olsun kimse mezara götürmüyor paradır gider yine yerine gelir Allahım ihtiyacı olan herkese bereket versin huzur versin inşallahDaha öncede söylediğim gibi deprem de evimiz yıkıldı. Çok fazla uzatmıcam eşim durdu durdu şimdi ev yapmaya karar verdi. Kple beraber yaşıyoruz. Hiç bir şekilde maddi destek çıkmayacağını açık açık söyledi. Eşimde çok üzülüyor bu duruma. Ben depremden önce örgü yapıp satıyordum birikim yapıyordum. Ee oda çocuk olunca depremde evsiz kalınca bitti. Şimdi küçük çocuğum var yerim yok eşim benden tekrar örgü örüp satmamı istiyor. Çok yoruluyorum yapamam diyecem de oda ev yapmak için lazım duygu sömürüsü falan yapıyor. Sizce ne yapabilirim? Destek olmasam çok üzülücem destek olursam çok yorulucam biliyorum.
Örgü ile olcak iş olmadığını oda biliyor ona destek olmamı bu şekilde istemesi bence babasına sen olmasanda biz başımızın çaresine bakarız demek istiyorDüzgün ev yapmak ne kadar maliyetli bilgisi var mı acaba? Örgü ile olacak iş mi
Çocuk büyütmek zor ki konteynerde küçücük yerde büyütmek daha zor kp bizle kalıyor yoruluyorum o bana destek olmuyor ama benden herşeyi bekliyoryani evlilik bu sizden destek beklemeyecek de kimden bekleyecek ki..
Yıkılan evimizin tapusu kp adına olduğu için ona devlet verecek eşim parasını ödersem evi benim üstüme yap dedi oda kabul etmedi eşim parasını ben ödeyip miras malı olacağına biraz birikmişi var arazimize ev yapmayı düşünüyorDevlet size ev yapmadi mi? Toki'ye yazilamadiniz mi merak ettim?
Ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ama eşim bana hiç destek olmuyor ki o yüzden yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorumÇok geçmiş olsun size ve tüm deprem zedelere gerçekten kolay değil tekrardan herşeye başlamak, Ben sizin yerinizde olsam eş olarak yanında olurdum bir baba olarak evladına destek çıkmayan biri var ortada , ben olsam yapardım ah ben eşim için neler yaptım bir bilsen ne borçlar altına girdim ama onun için değer değerimi biliyor bana iyi eş bunlar varsa yeterli ölümlü dünya varsın istediği para olsun kimse mezara götürmüyor paradır gider yine yerine gelir Allahım ihtiyacı olan herkese bereket versin huzur versin inşallahBenim eşimin ailesi de hiç destek olmuyor tam tersine hep destek bekliyor eşiniz tek çalışıyor ve emek veriyorsa lütfen görmezden gelmeyin kolay değil dışarıda çalışmak tek başına bide erkekler çok sıkıntıya gelemiyor kadınlardan daha hızlı depresiyona giriyorlar yazık bunalıma girer
Ben her zaman onun destekçisiyim arkasındayımda ondan böyle bir destek görmediğim için diyorumBen bu yorumu çok sevdim değer bilen eşe yapılan Hicbirsey ağır gelmiyor insana ev eşinizin üstüne olacaksa yani kayinpederin değil bence yardım edebilirsiniz tabiki afaki konuşmak istemiyorum çok yoruluyorum demişsiniz yani orasini bilemedim elinizden geldiği kadar yapsanız olmazmi hani bir ortası olsa
Tek çocuk mu eşiniz?Yıkılan evimizin tapusu kp adına olduğu için ona devlet verecek eşim parasını ödersem evi benim üstüme yap dedi oda kabul etmedi eşim parasını ben ödeyip miras malı olacağına biraz birikmişi var arazimize ev yapmayı düşünüyor
Ben bu dediklerinizin çoğunu yapıyorum zaten ama bunlar öyle ha diyince olmuyor hele bide çocukla iki günde bitecek örgü on günde anca biterValla patchwork yatak örtüleri, battaniyeler çok modaydı bir ara. Kırlent kılıfı, paspas tarzı vintage sever bazıları. Bebek yeleği olabilir. Burda olsa ben hemen kılıf siparişini veririm mesela.
Şimdi kp evlendirmek kolay mı bide kv mı başıma bela edeyimpuhaha eversinler ister dede. Birlikte yaşadıklarına ev için para vermiyorsa ne yapacak başka evlenecektir
Tek erkek çocuk iki tane görümcem varTek çocuk mu eşiniz?
Emeklerime saygı duyan olsa başım gözüm üstüneValla kuzum hepimiz yoruluyorum.İki ufak çocukla yıllardır çalışıyorum.Eşimde çalışıyor.
Ödevleri,beslenmeleri,bakımları,ev işleri inan gün yetmiyor çoğu zaman.Demem o ki paraya ihtiyacınız varsa mecbur çalışacaksınız
Vallahi yalan söylemicem bir ekmek bile almaz eveKple yaşıyorsunuz ve o maddı yardım yapmıyor
Ne yapıyor?
Sizde onların karnını doyurup cocugunuzla ılgılenıyorsunuz ..
Zaten yapmak ıstemıyorsunuz hıc gırısmeyın ayagını yorganına gore uzatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?