Eşimi maddi destek beklentisi

Yok kız 1 lif bir günde örülüyor. Başka bir şey örüyorsa onu bilemem
Valla patchwork yatak örtüleri, battaniyeler çok modaydı bir ara. Kırlent kılıfı, paspas tarzı vintage sever bazıları. Bebek yeleği olabilir. Burda olsa ben hemen kılıf siparişini veririm mesela.

Yok kız 1 lif bir günde örülüyor. Başka bir şey örüyorsa onu bilemem

He evet doğru lifler kolayda ben şu hırka , elbise , yazlık örgü elbiseler oluyor ya ondan sandım onda para var gibi ama uzun sürüyor. Bebek battaniyesi vs satışları yapıyorlar çeşit bol, sosyal medya gücü önemli Bende merak sardım ama uzun sürüyor ya bu hobi el alışkanlığı kazanmak lazım. Yine de ip fiyatları da pahalı he

Valla patchwork yatak örtüleri, battaniyeler çok modaydı bir ara. Kırlent kılıfı, paspas tarzı vintage sever bazıları. Bebek yeleği olabilir. Burda olsa ben hemen kılıf siparişini veririm mesela.

Hala moda hepsi örgü yapanları takip ettiğim için biliyorum

Aahhaha çok sevindim. Ben etmediğim için piyasadaki son durumu bilmiyordum. Annem çocuklarıma hırka, yelek, battaniye ördürmüştü onu hatırlıyorum en son beş sene önce.

Ciddi ciddi ünlenen var iyi satış yapan var hani hobi olarak öğrenmek isteyenler yani bizim gibilerde izliyor yapılışını anlattığı için çeşitlilik önemli harika çantalar yapan var.

Ben bu yorumu çok sevdim değer bilen eşe yapılan Hicbirsey ağır gelmiyor insana ev eşinizin üstüne olacaksa yani kayinpederin değil bence yardım edebilirsiniz tabiki afaki konuşmak istemiyorum çok yoruluyorum demişsiniz yani orasini bilemedim elinizden geldiği kadar yapsanız olmazmi hani bir ortası olsa

Çok geçmiş olsun size ve tüm deprem zedelere gerçekten kolay değil tekrardan herşeye başlamak, Ben sizin yerinizde olsam eş olarak yanında olurdum bir baba olarak evladına destek çıkmayan biri var ortada , ben olsam yapardım ah ben eşim için neler yaptım bir bilsen ne borçlar altına girdim ama onun için değer değerimi biliyor bana iyi eş bunlar varsa yeterli ölümlü dünya varsın istediği para olsun kimse mezara götürmüyor paradır gider yine yerine gelir Allahım ihtiyacı olan herkese bereket versin huzur versin inşallah Benim eşimin ailesi de hiç destek olmuyor tam tersine hep destek bekliyor eşiniz tek çalışıyor ve emek veriyorsa lütfen görmezden gelmeyin kolay değil dışarıda çalışmak tek başına bide erkekler çok sıkıntıya gelemiyor kadınlardan daha hızlı depresiyona giriyorlar yazık bunalıma girer

Devlet size ev yapmadi mi? Toki'ye yazilamadiniz mi merak ettim?
Yıkılan evimizin tapusu kp adına olduğu için ona devlet verecek eşim parasını ödersem evi benim üstüme yap dedi oda kabul etmedi eşim parasını ben ödeyip miras malı olacağına biraz birikmişi var arazimize ev yapmayı düşünüyor

Ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ama eşim bana hiç destek olmuyor ki o yüzden yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum

Ben her zaman onun destekçisiyim arkasındayımda ondan böyle bir destek görmediğim için diyorum

Tek çocuk mu eşiniz?

Ben bu dediklerinizin çoğunu yapıyorum zaten ama bunlar öyle ha diyince olmuyor hele bide çocukla iki günde bitecek örgü on günde anca biter

Emeklerime saygı duyan olsa başım gözüm üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…