eşimi memnun edemiyorum. çok üzülüyorum.

evlenmeden önce böyle bir sıkıntım olduğunun farkında değildim. eşimden önce br erkek arkadaşım vardı ama onunla yakınlaşmamız olmadı. belkide bu nedenle farkına varamadım.
nasıl yani nişanlıyken falan cinsel istek öpüşme falan olmadımı yani sizi anlamaya çalıştıgım için soruyorum kusura bakmayın aslında bendede var aynı sıkıntılar ama sizinki kadar degil yani eşime göre istegim çok az
 
Ben evlensem diye bekliyorum adamı kemirmek için dermişim

Şaka bir yana gerçekten aşk varsa aranızda bir çekim olmaması imkansız. Doktorluk bir durumunuz var bence de muayene olup bir doktora bunları danışın. Bayan bir sürü jinekolog var utanıyorum diyorsunuz burada da bayanlara konuyu açıyorsunuz sonuçta aynı şey gibi düşünün.
 
Siz önce bir jinekoloğa gidin. Rahat edemiyorsanız kadın doktor seçin. Gerekli testleri jinekolog ister. Fiziksel bir sorun yoksa sizi terapiste yönlendirir.
Başlığınız bile eşinizi memnun edememekle alakalı. Cinselliğin sadece erkek için olduğunu düşünüyorsunuz. Arkadaşlarınız da bunu desteklemişler. Bastırılmış duygularınız olabilir. En iyisi acilen tedaviye başlayın.
 
gitmedim. yani doktora nasıl anlatılırki

muhakkak doktora görünün ve tedavi olmaya çalışın 10 yıl bi de çok uzun süre. biz boşandığımız şahısların cinsel isteksizliğinden şikayetçiydik. ve reddedilmek, istenilmemek o kadar ağır bir duygu ki. insanın feci şekilde gururu kırılıyo.

bunda utanılcak bişey yok bi de sağlık durumu
 
Ten uyumu yok, bu çok belli.
Bu sıkıntınız için evlilik uzmanına gitmeyi hiç düşünmediniz mi? 10 yıl! Çok uzun bir süre.
 
eşinize isteksizliginizi fazla yatsitmayin ..Bir olur iki olur ama hep hep eşinizi reddetmeniz ,esiniz açısından üzücü olabilir.ya bir doktorla görüşün ,görüşmem diyorsan o zaman mutluluk rolü yapman gerekiyor..
 
Allah kimsenin başına vermesin yaa valla yazık adama tabi sanada çünkü evlilik eşittir cinsellik yani o olmazsa olmaz ki yaa bence doktora falan görün psikolojikte olabilir
 
Fizyolojik veya psikolojik bir sorununuz var, bir jinekoloğa gidin, hormonal bir durum yoksa o zaten psikoloğa yönlendirir.
Eşinizden çok size yazık, hem cinsellik yaşamıyorsunuz hem de kendinizi bu konudan sorumlu hissedip suçluyorsunuz. Hayatınızın baharındasınız, sorununuzun çok da zor olmadan çözüleceğini düşünüyorum.
 
Düşünüyorum da söylemeyeyim dedim. Sallarken ölçülü bile olamamış.
 
Eşiniz için çok kötü bir durum evlilik böyle gitmez.birseyler yapmaya çalışsanız keşke.bari Dr a falan gitmeyi deneseniz.aslinda kadinin cinsel durumu tamamen psikolojik.keske siz de zorlasaniz kendinizi.evliliginize maalesef çok zarar verir bu durum
 
frijitti sanirim bunun adi kadinlarda gorulen psikolojik cinsel isteksizlik
 
Frigit siniz sanırım ve önce Jinekolog ardından da cinsel terapi ile asabilirsiniz.. fiziksel ya da psikolojik nedenleri olabilir sorunu bulmadan çözüm olmaz ki.. cekinmeyin doktora gidin.. siz de esiniz de daha mutlu olursunuz..
 
eşim ön sevişmeyi çok seviyor. bende bir an önce bitsin istiyorum. hemen anında olsun bitsin uyuyalım istiyorum. oda kızıyor bana biz hayvan değiliz insanız. bu işi insan gibi yapalım diyor.
Eziyet gibi goruyorsunuz resmen olsun bitsin tadini cikarmayi deneyin her esinizi cinsel anlamda tatmin edemezseniz bir gun bir sekilde patlak verir bu tedavi olmaniz sart aci mi hissediyorsunuz o an ne oluyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…