- 20 Temmuz 2015
- 1.391
- 2.000
- 133
- 46
- Konu Sahibi willedwoman
-
nasıl yani nişanlıyken falan cinsel istek öpüşme falan olmadımı yani sizi anlamaya çalıştıgım için soruyorum kusura bakmayın aslında bendede var aynı sıkıntılar ama sizinki kadar degil yani eşime göre istegim çok azevlenmeden önce böyle bir sıkıntım olduğunun farkında değildim. eşimden önce br erkek arkadaşım vardı ama onunla yakınlaşmamız olmadı. belkide bu nedenle farkına varamadım.
gitmedim. yani doktora nasıl anlatılırki
Ten uyumu yok, bu çok belli.merhaba hanımlar,
30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. eşimi çok severim çok iyi anlaşırız. ama cinsel paylaşımımız olmuyor benim yüzümden çok isteksizim hatta eşim bana yaklaşacak diye ürperiyorum. yatağa ondan önce gidiyorum o gelene kadar uyumuş numarası yapıyorum sarılıyor öpüyor ama benden tepki alamayınca sarılıp uyuyor. akşamları tv izlerken çocuklar uyudujktan sonra sarılmak istiyo yaklaşmak istiyo afedersiniz dokunuyo ama bende tık yok hiç heyecanlanmıyorum. hiç etkilenmiyorum. bu on yıllık evliliğimizde hep böyle oldu. hep onun uğraşıyla onun çabasıyla yaşadık bişeyler. eşim bana beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diyor. ama ben eşimi çok seviyorum çok beğeniyorum ama etkilenmiyorum. bu duruma üzülüyorumda. ya benim libidom yükselsin yada onunki düşsün istiyorum ne yapmalıyım.
merhaba hanımlar,
30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. eşimi çok severim çok iyi anlaşırız. ama cinsel paylaşımımız olmuyor benim yüzümden çok isteksizim hatta eşim bana yaklaşacak diye ürperiyorum. yatağa ondan önce gidiyorum o gelene kadar uyumuş numarası yapıyorum sarılıyor öpüyor ama benden tepki alamayınca sarılıp uyuyor. akşamları tv izlerken çocuklar uyudujktan sonra sarılmak istiyo yaklaşmak istiyo afedersiniz dokunuyo ama bende tık yok hiç heyecanlanmıyorum. hiç etkilenmiyorum. bu on yıllık evliliğimizde hep böyle oldu. hep onun uğraşıyla onun çabasıyla yaşadık bişeyler. eşim bana beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diyor. ama ben eşimi çok seviyorum çok beğeniyorum ama etkilenmiyorum. bu duruma üzülüyorumda. ya benim libidom yükselsin yada onunki düşsün istiyorum ne yapmalıyım.
Allah kimsenin başına vermesin yaa valla yazık adama tabi sanada çünkü evlilik eşittir cinsellik yani o olmazsa olmaz ki yaa bence doktora falan görün psikolojikte olabilirmerhaba hanımlar,
Düşünüyorum da söylemeyeyim dedim. Sallarken ölçülü bile olamamış.Bu konu fake ya. Kimse de anlamadi mi? 10 yildir boylemis de bik bik bik. Bi git ya bi git. Sakin sakin, ruhsuz ruhsuz da yazmis. Yazarken bile ölüyü çatlatan bi sakinligin var senin. O adam, ya seni kirk kere boşar ya da boynuzlarin uzaydan gorunurdu emin ol.
Eziyet gibi goruyorsunuz resmen olsun bitsin tadini cikarmayi deneyin her esinizi cinsel anlamda tatmin edemezseniz bir gun bir sekilde patlak verir bu tedavi olmaniz sart aci mi hissediyorsunuz o an ne oluyoreşim ön sevişmeyi çok seviyor. bende bir an önce bitsin istiyorum. hemen anında olsun bitsin uyuyalım istiyorum. oda kızıyor bana biz hayvan değiliz insanız. bu işi insan gibi yapalım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?