- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi willedwoman
-
Bu konu fake ya. Kimse de anlamadi mi? 10 yildir boylemis de bik bik bik. Bi git ya bi git. Sakin sakin, ruhsuz ruhsuz da yazmis. Yazarken bile ölüyü çatlatan bi sakinligin var senin. O adam, ya seni kirk kere boşar ya da boynuzlarin uzaydan gorunurdu emin ol.
Bu konu fake ya. Kimse de anlamadi mi? 10 yildir boylemis de bik bik bik. Bi git ya bi git. Sakin sakin, ruhsuz ruhsuz da yazmis. Yazarken bile ölüyü çatlatan bi sakinligin var senin. O adam, ya seni kirk kere boşar ya da boynuzlarin uzaydan gorunurdu emin ol.
Tabiki fake ya. Ustelik kocasi ultra ozenli, istekli, kusursuz, on sevismeye cok onem veren biriymis. Boyle bir erkek mi var allasen. Hem de bu kadina karsi boyle davranacak erkek??? Yok oyle erkek Turkiyede. Yemesin bizi. Ben kadin halimle dayanamadim surda bu kadinin ruhsuzluguna. Allahim bi de sakin sakin yazmis. Kadinda bi gram uzuntu, bir hayat belirtisi yok. Öff acayip sinir oldum. Fake bu konu. Nokta.Fake midir değil midir bilemiyorum ama bana da abes gelmişti biraz. 10 senede kocası çoktan bir şeylerin ters gittiğini anlamalıydı. İnsan karşısındakinin isteksiz seviştiğini anlamaz mı? Anlamaması için ultra abaza falan olması lazım herhalde. Fake ise insanları oyalamak çok ayıp yani neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.
Jinekologa mi gitmek gerekiyor hormon testi içindoktora gitmelisiniz hormonal bir şey olabilir ya da aseksüellik. psikolojik bir tedaviyle biraz gelişme kaydedebilirsiniz.
eşim ön sevişmeyi çok seviyor. bende bir an önce bitsin istiyorum. hemen anında olsun bitsin uyuyalım istiyorum. oda kızıyor bana biz hayvan değiliz insanız. bu işi insan gibi yapalım diyor.
iki çocuğum var ikisindede özele gittim doğumu özelde yaptım. ikiside sezeryan oldu. yani ben o koltuğa hiç yatmadım büyük kızımda bikere kanamam oldu bayan sağlıkçı alttan muayene etmek istedi canımdan can gitti.
etrafımda bi kaç samimi arkadaşımla paylaştım bu konuyu acaba benmi böyleyim tüm kadınlarmı böyle diye. onlar da bizde aynıyız keyif almıyoruz. sadece eşimizin ihtiyacını gidermek için birlikte oluyoruz dediler. onlardan böyle duyunca ben bu durumu kadınların genel sorunu olarak algıladım belkide bu yüzden doktor işini hep erteledim. ama burdaki konuları okuyunca bende konu açmak istedim.
Tabiki fake ya. Ustelik kocasi ultra ozenli, istekli, kusursuz, on sevismeye cok onem veren biriymis. Boyle bir erkek mi var allasen. Hem de bu kadina karsi boyle davranacak erkek??? Yok oyle erkek Turkiyede. Yemesin bizi. Ben kadin halimle dayanamadim surda bu kadinin ruhsuzluguna. Allahim bi de sakin sakin yazmis. Kadinda bi gram uzuntu, bir hayat belirtisi yok. Öff acayip sinir oldum. Fake bu konu. Nokta.
+1000000Kusura bakma kardeşim ama sen ölmüşsün görmenin yok. Biri daha yazmış, bu nasıl bir ruhsuzluk yahu okurken içim şişti yemin ediyorum.
Yani böyle bir sorun var ve garibim kocan pervane olmuş etrafında ne yapsam diye pır dönüyor sen ancak mıy mıy mıy "hicbisiy hissitmiyirim" diyorsun sıfır icraat. Kardeşim madem o uber yakışıklı, uber anlayışlı, mutfakta aşçı, sokakta beyefendi, yatakta zeus olan kocanı çok seviyorsun da 10 senedir ne diye adama kendini nekrofili gibi hissettiriyorsun? Vallahi düşündükçe benim tepem attı, adamcağız bi de gitmiş gecelik almış, aktardan çay almış ya, sorun sende ama debelenen o he mi?
Senin sorununu ben söyleyeyim; ruhsuzsun. Yazdıklarında bile en ufak bir duygu belirtisi yok. Hayata karşı tutkun yok yani. 30 yaşındasın okuma yazman var buraya gelip konu açabilecek kadar teknolojiden de anlıyorsun ama ten uyumu nedir haberin yok?
Allah o altın kalpli adama sabır versin ya da emekliye ayrılmadan gözünü açıp yol göstersin. Bu hikayedeki tek mağdur o adam çünkü sen değilsin.
Cinsellik hiç mi aklınıza gelmiyor yoksa ssadece eşinizi mi istemiyorsunuzmerhaba hanımlar,
30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. eşimi çok severim çok iyi anlaşırız. ama cinsel paylaşımımız olmuyor benim yüzümden çok isteksizim hatta eşim bana yaklaşacak diye ürperiyorum. yatağa ondan önce gidiyorum o gelene kadar uyumuş numarası yapıyorum sarılıyor öpüyor ama benden tepki alamayınca sarılıp uyuyor. akşamları tv izlerken çocuklar uyudujktan sonra sarılmak istiyo yaklaşmak istiyo afedersiniz dokunuyo ama bende tık yok hiç heyecanlanmıyorum. hiç etkilenmiyorum. bu on yıllık evliliğimizde hep böyle oldu. hep onun uğraşıyla onun çabasıyla yaşadık bişeyler. eşim bana beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diyor. ama ben eşimi çok seviyorum çok beğeniyorum ama etkilenmiyorum. bu duruma üzülüyorumda. ya benim libidom yükselsin yada onunki düşsün istiyorum ne yapmalıyım.
Kusura bakma kardeşim ama sen ölmüşsün görmenin yok. Biri daha yazmış, bu nasıl bir ruhsuzluk yahu okurken içim şişti yemin ediyorum.
Yani böyle bir sorun var ve garibim kocan pervane olmuş etrafında ne yapsam diye pır dönüyor sen ancak mıy mıy mıy "hicbisiy hissitmiyirim" diyorsun sıfır icraat. Kardeşim madem o uber yakışıklı, uber anlayışlı, mutfakta aşçı, sokakta beyefendi, yatakta zeus olan kocanı çok seviyorsun da 10 senedir ne diye adama kendini nekrofili gibi hissettiriyorsun? Vallahi düşündükçe benim tepem attı, adamcağız bi de gitmiş gecelik almış, aktardan çay almış ya, sorun sende ama debelenen o he mi?
Senin sorununu ben söyleyeyim; ruhsuzsun. Yazdıklarında bile en ufak bir duygu belirtisi yok. Hayata karşı tutkun yok yani. 30 yaşındasın okuma yazman var buraya gelip konu açabilecek kadar teknolojiden de anlıyorsun ama ten uyumu nedir haberin yok?
Allah o altın kalpli adama sabır versin ya da emekliye ayrılmadan gözünü açıp yol göstersin. Bu hikayedeki tek mağdur o adam çünkü sen değilsin.
hep mi boylesınızmerhaba hanımlar,
30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. eşimi çok severim çok iyi anlaşırız. ama cinsel paylaşımımız olmuyor benim yüzümden çok isteksizim hatta eşim bana yaklaşacak diye ürperiyorum. yatağa ondan önce gidiyorum o gelene kadar uyumuş numarası yapıyorum sarılıyor öpüyor ama benden tepki alamayınca sarılıp uyuyor. akşamları tv izlerken çocuklar uyudujktan sonra sarılmak istiyo yaklaşmak istiyo afedersiniz dokunuyo ama bende tık yok hiç heyecanlanmıyorum. hiç etkilenmiyorum. bu on yıllık evliliğimizde hep böyle oldu. hep onun uğraşıyla onun çabasıyla yaşadık bişeyler. eşim bana beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diyor. ama ben eşimi çok seviyorum çok beğeniyorum ama etkilenmiyorum. bu duruma üzülüyorumda. ya benim libidom yükselsin yada onunki düşsün istiyorum ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?