- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.267
- 48
- Konu Sahibi Anneler melektir
-
Amaaan boşanmak için şu çocukları bahane etmeyin yaBoşanmayı düşündüm dedim ona ama o yok bırakmıyor nafakasını istemem zaten babası kanser hastası tedavi görüyor benim ailem zengin babamın sanayide dikkanları var 3 tane babam herhalükarda arkamda da olur ama ben çocuklarım için babalarını kötü bilmesinler diye uğraşıyorum ama aramayınca çocuğum bile diyor ki anne babam bizi sevmiyor sevse arardı diyo bu ne kadar acı Bi durum anlatamam
Çocukları alıp ailenize gidin, gerçekten boşanabileceğinizi görsün.Merhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım
Aramızı düzeltmeye baya çalıştım artık yoruldum boşanmak benim için en doğru karar daha fazla kendime zarar verememAmaciniz bosanmak mi aranizi duzeltmek mi bence buna gore yorum yapsak daha yararli olur.
Kelime hatası yapmış olabilir miyim yani Bi tarafı hep eksik kalıcak anlamında söyledimBoşanan anne baba çocuğu öksüz mü??? Bu nasıl kafa
Başka bahaneler bulun.
Anne babası boşanan (buna aramızda çok kişi de dahil) öksüz diye sıfat yapıştırmayı da kesin.
Akıllı anne çocuklarıdır o çocuklar öksüz değil!
Kelime hatası yapmış olabilir miyim yani Bi tarafı hep eksik kalıcak anlamında söyledim
Maalesef eşiniz düzelmez hatta sizin tavırlarınız daha da beter etmiş , böyle adamlar kapıya konulunca düzelir..Merhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım
Eşin seni hizmetçi etmiş ailesine kendi de gününü gün ediyor karılarla, aklın varsa pılını pırtını toplar ailene gidersin ve hemen boşanma davası açarsın, gencecik yaşta köle olmuşsun ama değmiyorEvet ben köye gelince öyle oluyor merkezde evim var annesi babası Bi abisi benle kalıyor
Haklısın değmezmiş doğum günüm bugün onu bile unutmuş yapak bişi yok bu kadarmış demekkiEşin seni hizmetçi etmiş ailesine kendi de gününü gün ediyor karılarla, aklın varsa pılını pırtını toplar ailene gidersin ve hemen boşanma davası açarsın, gencecik yaşta köle olmuşsun ama değmiyor
Suçunuz hamileyken aldatılmış olmanıza rağmen hâla "ben bu kocayı nasıl düzeltirim" düşüncesinde olmak. O sizin peşinizde koşup köpek gibi pişman olacağına siz onun peşinden koşuyorsunuz. Neden?Nasıl değişebilirim ki yani utanarak söylüyorum ama yatakta beğendiği Bi kadını da aldatır mı koca gibisi kendime göre iyi güzel Bi kadınım ama ne suçum var benim
8 yıl ve yaş 26 3 çocuk. Yani insan soruyor niye diye.Daha önce aldattı zaten hamile olduğum için gidemedim 3 çocuk var şimdi de napıcam bilmiyorum çok sık aradığım içinmiş öyle diyo ama sadece ben sabah günaydın msjı atan biriyim bide akşamları ararım 2kez ama açmaz tabi bu çok sıkmış kendisine bıraktım 2 günden beri aramıyor
Kötü düşünmek istemem ama eşiniz bence ya başkasından hoşlanıyor yada başkasıyla birlikte konumuzda bosaninca evlatlarım öksüz olur demişsiniz kocanız ölmüyor hanım efendi bosaniyorsunuz sadece neden çocuklarınız öksüz kalsın çok saçma eşiniz boşanmayı su yüzden istemiyor kurulu düzen bozulacak sonra etrafından mahalle baskısı görecek nafakasiydi tazminatiydi bunlar gözünde büyüdüğünde bosanmiyor sizi sevdiginden değil bence beni aramayan benden sıkılan adamı beş dk kapımda tutmam hayirdir yani sen kimsin derimMerhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım
Bunları bile bile de devam edilmez ki ama çocuklar bile farkında adamın sizi istemediğinin. Büyüdüklerinde 'böyle çekeceğine keşke boşansaydın' diyecekler. Çok pişman olacaksın çektiğin acılara. Bas git. Adam zaten yok, sen kendini kandırıyorsun babasız kalacaklar diye. BABA ZATEN YOK. Çocuklar da zaten kötü biliyor.Boşanmayı düşündüm dedim ona ama o yok bırakmıyor nafakasını istemem zaten babası kanser hastası tedavi görüyor benim ailem zengin babamın sanayide dikkanları var 3 tane babam herhalükarda arkamda da olur ama ben çocuklarım için babalarını kötü bilmesinler diye uğraşıyorum ama aramayınca çocuğum bile diyor ki anne babam bizi sevmiyor sevse arardı diyo bu ne kadar acı Bi durum anlatamam
Çocukları nasıl göstermiyor ya, mahkeme çocukları zaten sana veriyor, hepsi bakıma muhtaç yaşta. Elinizin altında internet var bi açın bakın. İftira atmak yemez, ona da ispat lazım. Sizi korkutuyor sadece, siz de korkuyorsunuzBen çok gitmek istedim ama hep önüme engeller koydu iftira bile atarım dedi çocukları göstermem dedi nasıl boşanim kalmak istemiyorum ama gidemiyorum da
Bu fotoğraflarda telefon numaralarının görünmesi çok önemliymiş yalnız çok dikkatli olun tarihler ve numaralar önemli ayrıntıO an aklıma gelmedi o şok etkisiyle bide sancım olunca ameliyatta açtım gözümü ama elime inşallah o koz tekrar geçerse dediğinizi yapıcam
Dağıtan taraf değil de toparlamaya çalışan taraf olmak istediğim için olabilir ama düzelmiyor ne yazıkkıSuçunuz hamileyken aldatılmış olmanıza rağmen hâla "ben bu kocayı nasıl düzeltirim" düşüncesinde olmak. O sizin peşinizde koşup köpek gibi pişman olacağına siz onun peşinden koşuyorsunuz. Neden?
1. Eşinizi başka biri ya da birileri bunaltıyordur.Merhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım
Maalesef siz eşiniz için sadece anne babasına ve çocuklarına bakan bir kadınsınız, size ihtiyacı var ama sizin ona ihtiyacınız yok , arkanıza bile bakmayın, size asla değer vermiyorHaklısın değmezmiş doğum günüm bugün onu bile unutmuş yapak bişi yok bu kadarmış demekki
Boşanınca niye çocuklar öksüz yetim kalıyor, anlamadim?Merhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım
Çok zor bir durum, Allah yardımcın olsun inşallah. Ama ben bunu bilir bunu söylerim, ilgisiz eş her zaman ilgisini dışarıya veren eştir. İster 8 senelik evlilik olsun, ister 80 senelik. Aşk bitti ihtiras bitti demek sevginin ve muhabbetin bitmesi anlamına gelmez, Rabbim öyle güzel yaratmış ki her şeyi aşkı alıp yerine merhameti koyuyor karı-kocalar arasınaMerhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?