- 3 Şubat 2018
- 25.836
- 111.114
- 598
- Konu Sahibi Anneler melektir
-
Di mi? Yosmalarını getirebilir mi küflü köyüne, kabul ettirebilir mi o hayatı? Ama onlar yine de tatlı boşver.Yahu sizden niye ayrılsın. Ailesine ve kendisine bedava bakan kadın var. Sizden ayrılınca tüm sorumluluk ona kalacak. Hiç bırakır mı sizi? Öyle babanın başlarında olmaması daha iyi. Ve evet, sizden bunaldığını söyleyerek demek istiyor ki, beni rahat bırak da seni bol bol aldatayım. Ayak bağı olma diyor işte
Çocuk yüzünden ayrılamadım boşanamadım, çocuk için işi bıraktım. Babanızın durumu iyi, malı mülkü size de 3 çocuğunuza da yeter ama çocukların arkasına sığınmak daha kolay. Yine bir kocam olmadan asla vakası. 18 ve 20 yaşında evlenip arka arkaya da 3 çocuk. Aldatılıp affedince bir daha yapmayacak sanıyorsunuz. Her fırsatta yine aldatacak ama daha dikkatli davranacak. Açık saçık dediğiniz kadın sizin gibi kapalı değil mi yani? Adam kapalıyla evlenmiş ama açıklarla fingirdiyor. Çocuklar falan umurunda değil. Senin yanında güvendeler demek ben artık yokum alış demek. Yapışmayın da adam boşanmayı kabul etsin. Çocuklarınız bile babam bizi sevmiyor diyecek kadar ilgisiz sevgisiz kalmışlar. Hakkınız var mı onlara bunu yaşatmaya?Ben asistanlık okudum hukuk bölümünden çalışsam çalışırım ama çocuğum küçük olduğu için işi bıraktım
Delili de koca korkutmak için kullanacak, adam edecek aklınca bak elimde neler var diye. Adam bir gün iki gün korkacak sonra salacak yine aynen devam. Akıl veresim gelmiyor böyle konularda o yüzden.Bu bile başlı başına sorun, abisi anne babası niye sizinle kalsın, kalıyor?
Buna bile razı olmuşsunuz, yazık cidden.
Delili falan bosverip, babamın evine gitmiştim ben çoktan.
Delil diyerek zaman kaybedeceksiniz sadece.
Evet var ama devredışı bıraktıParmak okuma özelliği var mi eşinizin telefonunda
Yani gerçekten adam şaka gibi bir adam inşallah yeni şifresini kesfedersinEvet var ama devredışı bıraktı
Ev hanımları boşanırken velayeti alabilmek için işe mi giriyor? Çoğunun sizinki gibi varlıklı babaları bile yok. Biri bebek 3 çocuğu sırtlayıp adatan adamın köyüne kadar gidip bir de işlerini yapmak niye? Aferin mi bekliyorsunuz eşinizden? Bir kadın kendine acımaz etmez kendi bilir dersin de çocuklarını da mı düşünmez hiç? Çocuklarımı tatile götüreyim denize girsinler kumda oynasınlar diyeceğinize kocanızın köydeki evine gidip hizmet etmek nasıl bir annelik?İşim olmadığı için vermezler belki diye maddi durum konusunda sıkıntım yok ama bilmiyorum işte
İnşallahYani gerçekten adam şaka gibi bir adam inşallah yeni şifresini kesfedersin
Anneliğime laf etmezseniz sevinirim ben sadece kayınababmın hatırı için Bi şans verdim onun için köye geldim ama değmezmiş sadece yıprandığım ile kaldım bende bıktım artıkEv hanımları boşanırken velayeti alabilmek için işe mi giriyor? Çoğunun sizinki gibi varlıklı babaları bile yok. Biri bebek 3 çocuğu sırtlayıp adatan adamın köyüne kadar gidip bir de işlerini yapmak niye? Aferin mi bekliyorsunuz eşinizden? Bir kadın kendine acımaz etmez kendi bilir dersin de çocuklarını da mı düşünmez hiç? Çocuklarımı tatile götüreyim denize girsinler kumda oynasınlar diyeceğinize kocanızın köydeki evine gidip hizmet etmek nasıl bir annelik?
Büyük ihtimalle suphelerinde haklısın. O yüzden delil toplamaya bak.Merhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım
Birde kocanın çocukları alabileceğini, gerçekten almak isteyeceğine inanmış. Çocuklar adamin umurunda değil.Delili de koca korkutmak için kullanacak, adam edecek aklınca bak elimde neler var diye. Adam bir gün iki gün korkacak sonra salacak yine aynen devam. Akıl veresim gelmiyor böyle konularda o yüzden.
Ana yaşlı baba hasta, alıp napacak, oynaşına mı baktıracak 3 çocuğu? Önce kendi aç karnını doyursun.Birde kocanın çocukları alabileceğini, gerçekten almak isteyeceğine inanmış. Çocuklar adamin umurunda değil.
Hep bir bekleme, oyalanma cabasi.
Bugun şartlarında 3 çocugu kreşe vermek biraz zorlar ev durumu belli degil allah herkesin yardımcısı olsun .Ben şuan 26 yaşındayım evliliğe hiç hazır hissetmiyorum kendimi hatta ne biliyim biraz daha çocuk gbiyim sanki. siz nasıl 18 yaşında evlenip üç çocuk yapıyorsunuz neye dayanarak ya.
Allah yardımcınız olsun üstüne gitmeyin okudunuz mu? Acilen okuyun cocuklar kaç yasinda kreşe verip hayatınızı sinsi sinsi kurmaya calisin ikinizde çok kucukmussunuz
Bu sizin kotulugunuz iyiliginiz değil dünyanın en güzel kadınları aldatiliyorHaklısınız bu da benim canımı acıtıyor ben ne kötülük yaptım diye düşünmekten kaç gecedir uyuyamıyorum
Babam bizi sevmiyor noktasına nasıl geldi o küçücük çocuk? Sevgisiz saygısız ilgisiz adamın ne işi var evde? Çocuk kocadan hem de aldatan kocadan çok önce gelir.Anneliğime laf etmezseniz sevinirim ben sadece kayınababmın hatırı için Bi şans verdim onun için köye geldim ama değmezmiş sadece yıprandığım ile kaldım bende bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?