Esimi nasil ikna edebilirim guzellikle

Bu muameleye yine iyi ayaklarınıza pranga vurmuyorlar bir o eksik kalmış. Ne münasebet kendi evimde kalamayayim. Size güvenmiyor. Kendi ne haltlar karıştırıyorsa İstanbul'da artık. Ondan denetim hâlinde tutmak istiyor sizi. Böyle adamlar evlenince kabul değiştirmiyor tabii. Evlenmeden önce de baskıları vardır. Niye böyle biriyle evlendiniz ki? Annesi işin bahanesi.

Otur bu konuları oku. Hiçbirinden farklı değilsin. Hep aynı konular sadece isimler ve süre farklı bir de birkaç detay

Güzellikle ikna edemezsiniz. Ayrıca niye ikna ediyorsunuz ki eşiniz sizin veliniz mi? Tek kalın gitmem deyin. Niye bu kadar taviz veriyorsunuz anlamıyorum.

Kadınlar evlenince neden eş ailesinin kölesi oluyor anlamadım. Hiçbir erkek görmedim bu sitede karısı yokken kayın ailesiyle görüşen. Kadınlar eş olsa da olmasa da gitmek zorunda hatta kalmak zorunda falan aşırı saçma. Ben kendi annemde de kalmazdım evimde tek kalırdım ama siz tek başına dışarı da çıkamadığınızdan muhtemelen güvenmiyor eşiniz sizin tek kaldığınızda ne yapacağınızı düşünüyorsa risk almamak için kendi annesine emanet etmek istiyor. Karısını bu kadar kısıtlayan bir erkeğe de asla güvenmem.

İşve cilve mi yapsın? Adam İstanbul'a bi gidiyomuş araba alıyorum diye 1 ay gelmiyormuş, zaten karnı tok geliyordur ordan. Konu sahibinin yiyemediği yemek yapamadığı çamaşır da çok umrundaydı adamın.

Bir ay nerede, kiminle kalıyor İstanbul'da?
Galericiler böyle bir ay boyu araba mı arıyor başka şehirde?
Neyse senin kayınvalide ile dolu zihnin başka bir şeye yorulmasın.
Ben hiç duymadım bir ay boyunca başka şehirde kalıp kapı kapı dolaşarak araba arayan bir galerici. Yakın zamanda araba aldım ben de ama İstanbul'da araç fiyatları da bir tık daha fazla gibiydi, ben de yakınlardaki başka bir şehirden aldım hatta.

Yok günahını almamam çünkü arabayi zor buluyorlar

Gunahini alma zaten o 1 ay ne gunahlar aliyordur. Senin gibilere laf anlatmak oyle zor ki..hem kiziyorum, hem uzuluyorum, hem gulesim geliyor bir cok duyguyu ayni anda yasiyorum. Bildigim tek sey ben burada kendimi paralasam, takla atsam, amuda kalksam en son kiskanc, fesat olacagim. Kimse kinadigini yasamadan olmez olacak.

Yok günahını almamam çünkü arabayi zor buluyorlar
Sen kocişine toz kondurmamaya devam et. İstanbulda yemediği halt kalmadığına da eminim kocanın ama senin Kemalin yapmaz kesin kaynanandadır sorun aynen. Dua etmeye devam et sen kaynananın evinde oturup

Öyle bir galerici yok zaten. Ya kocasının işinden haberi yok ya da kocasının ikinci hayatından

Hatırladınız mı?

Sert bir tavır sergilesem gitmeyecek diye inat etsem sonu ne olur zaten bir kere ayrılık aşamasından geçtik ne yapabilirim sert tavır takılıyım bir bana birde diyorki seni ozledikleri için böyle diyorlardır diyor inanmiyirum

Hiç bir galerici bir ay 15 gün araba için gitmez. Eşinizin günahını almak istemiyorum ama ikinci evi var olabilir. İnsanlar sana bunu anlatıyor. Araba bulmak kontrol ettirmek maksimum iki hadi üç gün. Tamir ettirmek için zaten bulunduğu şehire getirir.

Ya kendi anneme giderim yada evde dururum de, ben kucuk cocuk degılım canım biyere gitmek istemiyorsa beni zorlayamassın hem annemde daha rahat hissediyorum de, kabul etmıorsa ne derse desın ne yaparsa yapsın evde kalacagını kendi nereye istiyorsa gidebilecegini soyle, bi sekılde alıstırmalısın yoksa hep boyle devam eder, kabul etme yanı

Abisine öyle babasıda öyle çalışmış 2 ci el araba öyle bulunuyormus

Sizi niye özlesinler ki 2 yıl görmesem anca derim nerde bu kaynanam diye, gelin de özlenmez bence. Bahane ediyor tabii ki.
Gitmiyorum diyince saçınızdan mı sürükleyecekler ki nasıl mecbur bırakıyorlar ki? Ben gitmiyorum desem konu kapanır.
Abisine öyle babasıda öyle çalışmış 2 ci el araba öyle bulunuyormus
Şu anda abisi de gidiyor mu öyle 1 ay yoksa siz evlenmeden önce geçmişte mi böyle çalışıyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…