• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim'i nasıl ikna edebilirim?

Burda ki tavsiyeleri yaparken bir taraftan da evde ki is yukunuzu azaltirsaniz, daha cok keyfinizde yasarsaniz, madem birlikte yasiyorsunuz, kendinizi hirpalamadan gelin gbi degil de ev arkadasi gbi kv ile isleri paylasirsaniz (paylasma derken elinizi bazi seylerden cekerseniz) artik kv ye yuk gelmeye baslarsiniz. Bu da uzun vadede kesin cozumdur. Kendine yuk olan gelinleri hic bir kv istemez..

Kızlar, geçenlerde,
-Kocam "ANA KUZUSU"-
diye Konu açmıştım.
Okuyanlar, bana teselli olanlar bilir ben çıkmazdaydım, ve biraz olsun kendimi sizin sayenizde toparlamıştım. Fakat ben eşim'i ayrı eve çıkmak için nasıl ikna edebilirim ? Bilmiyorum.
Ve biliyorsunuz ki, eşim benim yaptığım, söylediğim herşeyi annesine söylüyor. Ve Kaynanam'da sonra herşeyi burnumdan getiriyor. Ağlıyorum, kendimi heder ediyorum, ama eşim yine arkamda olmuyor. Çünkü Kaynanam kendi tarafına çekip dolduruşa getiriyor, kendine bağlıyor. Allahım'a hep dua ediyorum. Ama biraz da benim çaba göstermem gerektiğini biliyorum. O yüzden en uygun şekilde, eşimi ben ayrı ev konusuna nasıl alıştırıp, ikna edebilirim ??
mutsuz olmanız eşinizi ikna etmiyorsa başka nasıl ikna olurki.daha önceki konunuzu okumadım boşanıcam deseniz yinede ikna olur mu? uzaktayım kimsem yok demişsiniz hamilesinizde en azından doğuruna kadar sabredin kendi anneniz babanız hayattaysa onların yanına gidin bebeğinizle ömrünüz boyunca çekmeyin.

Burda ki tavsiyeleri yaparken bir taraftan da evde ki is yukunuzu azaltirsaniz, daha cok keyfinizde yasarsaniz, madem birlikte yasiyorsunuz, kendinizi hirpalamadan gelin gbi degil de ev arkadasi gbi kv ile isleri paylasirsaniz (paylasma derken elinizi bazi seylerden cekerseniz) artik kv ye yuk gelmeye baslarsiniz. Bu da uzun vadede kesin cozumdur. Kendine yuk olan gelinleri hic bir kv istemez..

Bakın ben bunu hiç düşünmemiştim. Doğru. O konuda haklısınız

mutsuz olmanız eşinizi ikna etmiyorsa başka nasıl ikna olurki.daha önceki konunuzu okumadım boşanıcam deseniz yinede ikna olur mu? uzaktayım kimsem yok demişsiniz hamilesinizde en azından doğuruna kadar sabredin kendi anneniz babanız hayattaysa onların yanına gidin bebeğinizle ömrünüz boyunca çekmeyin.

Çekilmez zaten... :(

Anladim. siz kirami dusunuyorsunuz yoksa satinmi almayi? esiniz neden ayri eve cikmak istemiyor anlamiyorum. Nedense turkiyeden gelin alindigi zaman bunu yapan kaynanalar cok ama emin olun cogu bir muddet sonra ayrı evlere cikiyor gecte olsa ev ustıne ev olmayacagını anlıyorlar .bende yurt dısındandım.(dogma buyume)bastan keske kabul etmeseydin.. Cocuk sahibiyseniz yada beklenti icerdindeyseniz bence artik herkezi toplu bi halde cagirip konusun tatlı dille anlatin evde gecirdiginiz zamanlar icin tesekurunuzu belirtin ve asil konuyu konsusun.

eğer temizliklerini, yemeklerini yapar, hizmetlerini görür, saygıda kusur etmezseniz sizi ömür boyu yanlarından ayırmak istemezler, aksi halde kapı dışarı etmek için fırsat kollarlar, kendinizden bıktırmaya bakın.

Gayet süper fikirler.

Hazır hamileyken

Ben hamileyin iş yapamam
Karnım acıktı ben hamileyim yemek yok mu
.
.
.

yıldırma politikası yap bence.

Kesinlikle boşanın o ewden gidin ....

Annesine her şeyi anlatan adama ben adam demem başka şey derim!!!
Karısının arkasında durmayan adama ben adam demem başka başkaaa kötüü şeyler derim, hatta adamlığından şüphe ederimm...

Hic mi akraban falan yok ya evi terket yada esini oyle hayat surmez en sinir oldugum erkek tarzi agzi kari gibi laf yapanlar o ne ya kariyi alirken iyi aldiktan sonra degis lafini tasi valla canim ayril kocandan ben sana soyluyorum

Back
X