Saçmalığın daniskası...
Niyetiniz nedir ki bunda.
Allah size akıl fikir versin...
Üstünde kafa yoracağınız daha önemli işleriniz yok mu sizin...
Neden bir kadın eşini kıskandırmak ister diye gerçekten merak ettim ve konularınıza baktım.
Siz ne kadar zindan ediyorsunuz hayatınızı kendinize.
Ve eminim yaptıklarınızdan eşinizi de bıktırıyorsunuzdur.
Siz de eşiniz sizinle aynı şeyleri hissetsin istiyorsunuz ama çözüm bu değil ki..
Böyle davranmaya devam ederseniz telafi edemeyeceğiniz sorunlar çıkacak gibi görünüyor
Sorunsuzluk bazılarının sorunu oluyor sanırım.Kendiniz diyorsunuz; eşim mantıklı bir durum olmadıkça kıskanmaz, diye. Bence eşinizin kıymetini bilin, böyle şeylerle kendinizi de, eşinizi de, evliliğinizi de yormayın.
Ne yani eşiniz sizi kıskanınca gururunuz mu okşanacak yada sizi ne kadar sevdiğinimi anlayacaksınız?bence sebepsiz nedenlerden kıskanılmak bir kadın için gurur verici değil yıkıcı birşeydir.
neden yazılanları iyi okumuyorsunuz ben eşimin beni sevdiğini biliyorum yalnız bunu kendi farketsin biraz kaybetme korkusu olsun istiyorum bunda yanlış olan ne erkekler öyle değilmi kaybetme korkusu yaşamıyorlar bizleri avuçlarının içinde sanıyorlar herhalde burada yazan herkes kendileri eşlerini avucunun içine almış biraz tüyo verin de bilmeyenler de uygulasın önyargılısınız
:82: Şimdi siz bana saldırmak yerine, düşünceme katılmadığınızı uygun bir dille anlatsanız, gerçekten şaşırırdım. Önyargıya ne hacet, üslubunuzla zaten belli ediyorsunuz kendinizi. Siz aynen devam edin, benden size başka cevap yok.siz böyle millet hakkında önyargı da bulunarak kendiniz de sorunlusunuz herhalde sizde buu yenmek için kendinize bir topik açın çünkü sorunları halletmek için işe en küçük gibi görünenden başlanmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?