Eşimi nasıl nasıl kıskandırabilirim? (2011 Tarihli Konu)

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
selamlar genelde biz bayanlar kıskançlık yapıyoruz peki içimizde cilve yoluyla erkeğini kıskandıranlar var mı ne gibi yollar izliyorsunuz merak ediyorum artık kıskanmaktan yoruldum biraz da kıskanılmak istiyorum eşim çok mantıklı bir durum olmadıkça kıskanmaz ama bende onu evli bir bayana yakışan hareketlerle kıskandırmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum :44:

Adamın doğasında kıskançlık yoksa bence boş yere çabalamayın.
İnanın yapmacık oluyor,erkekler daha itici buluyor bu durumu.

Kıskandırmaktan kastın nedir??

Ben senin yerinde olsam hiç uğraşmazdım kendin ol bence. Benim eşim sadece giyimime karışır o bile bana fazla geliyor inan çekemiyorum bazen. Birde gitmeme gelmeme gezmeme karışırsa cıksss olmaz bu iş..

Saçmalığın daniskası...

Niyetiniz nedir ki bunda.

Allah size akıl fikir versin...

Üstünde kafa yoracağınız daha önemli işleriniz yok mu sizin...

Neden bir kadın eşini kıskandırmak ister diye gerçekten merak ettim ve konularınıza baktım.
Siz ne kadar zindan ediyorsunuz hayatınızı kendinize.
Ve eminim yaptıklarınızdan eşinizi de bıktırıyorsunuzdur.
Siz de eşiniz sizinle aynı şeyleri hissetsin istiyorsunuz ama çözüm bu değil ki..
Böyle davranmaya devam ederseniz telafi edemeyeceğiniz sorunlar çıkacak gibi görünüyor

Eşimin kıskançlık dozunu 10 yıldır en aşağıya çektim,başınıza iş mi açacaksınız durduk yere?

Sorunsuzluk bazılarının sorunu oluyor sanırım. Kendiniz diyorsunuz; eşim mantıklı bir durum olmadıkça kıskanmaz, diye. Bence eşinizin kıymetini bilin, böyle şeylerle kendinizi de, eşinizi de, evliliğinizi de yormayın.

Saçmalığın daniskası...

Niyetiniz nedir ki bunda.

Allah size akıl fikir versin...

Üstünde kafa yoracağınız daha önemli işleriniz yok mu sizin...

size göre saçma olabilir ama belki bu duruma ben ihtiyaç duyuyorum ve yardım bekliyorum siz konu açanlara yardım değil yargıda bulunuyorsunuz herhalde demek ki sizde akıl yok

eşini neden kıskandırmak istediğini anlamış değilim. ama illaki oda beni kıskansın, neler yaşadığımı hissetsin diyorsanız (çünkü kıskanç olduğunuzu belirtmişsiniz) bunu biz bilemeyiz. herkezin huyu, suyu ve sınırları farklıdır. bence bu sorunun cevabını sadece sen bilebilirsin.

evet bazen böyle düşündüğüm oldu ama niyetim o değil dediğim gibi cilve yoluyla nasıl kıskandırılır onu öğrenmek istiyorum belki bu yolla beni sevdiğini daha iyi anlar diye

Ne yani eşiniz sizi kıskanınca gururunuz mu okşanacak yada sizi ne kadar sevdiğinimi anlayacaksınız?bence sebepsiz nedenlerden kıskanılmak bir kadın için gurur verici değil yıkıcı birşeydir.

siz böyle millet hakkında önyargı da bulunarak kendiniz de sorunlusunuz herhalde sizde buu yenmek için kendinize bir topik açın çünkü sorunları halletmek için işe en küçük gibi görünenden başlanmalı

Ne yani eşiniz sizi kıskanınca gururunuz mu okşanacak yada sizi ne kadar sevdiğinimi anlayacaksınız?bence sebepsiz nedenlerden kıskanılmak bir kadın için gurur verici değil yıkıcı birşeydir.

neden yazılanları iyi okumuyorsunuz ben eşimin beni sevdiğini biliyorum yalnız bunu kendi farketsin biraz kaybetme korkusu olsun istiyorum bunda yanlış olan ne erkekler öyle değilmi kaybetme korkusu yaşamıyorlar bizleri avuçlarının içinde sanıyorlar herhalde burada yazan herkes kendileri eşlerini avucunun içine almış biraz tüyo verin de bilmeyenler de uygulasın önyargılısınız

Kıskançlık güvensizliktir. Eşiniz sizi kıskanmadığı için size guvenıyodur mutlu olmanız gerek.eşiniz sizin onu sevdıgınden emin oldugu surece sızı kıskanmaz kıskanmasını ıstıyosanız guvenını kaybettırmenız lazım.kıskanlık ugruna guven zedelemek nekadar mantıklı gelırse artık.guven kolay kazanılmadıgı gıbı kaybedılınce asla yerıne gelmeyen bır degerdır.bence mutlu olun sıze guvenen akıllı mantıklı bır esınız varmıs degerını bılın.kıskanlık hıcte hos bısey degıl bence

hani sevgilisiniz olsa normal karşılardımda:S eş olunca durum farklı:S o hayatın sen onun hayatı olmasın.. ömrün yaşamanın diğer yarısı değilmidir evlilik.. kime kandırcaksınız:S beraber uyuduğunuz adamımı:S görüşünüze saygım var.. ama ben böyle şeyler yapmam.. herzman doğal olmaktan yanayım..

kıskançlık her insanın sahip olduğu bir duygu değil ki bazı insanların doğasında yok.. kimilerinde öyle hastalıklı bir hal alır ki kıskanılan kişi için hayat eziyete dönüşür. kimilerinde ise hiç olmayışı acaba beni sevmiyor mu diye düşündürür.. kararında olunca güzel aslında. eşim de beni pek kıskanmaz. çokta umursamıyorum bu durumu hatta işime de geliyor. kısıtlamıyor beni çünkü. bir gün özel bir gece için bu kıyafet çok mu kısa acaba giymesem mi diye sordum, bacaklarına parlatıcı bir şeyler sürsene daha güzel olur dedi

Eşinizin kaybetme korkusunu yaşamasını istiyorsunuz da..
Kaybetme korkusu hatalar yaptırır..
Bir yerde de cilve yapmaktan bahsetmişsiniz.
Cilve başka birşeydir kıskandırmak ayrı birşey.
Kıskandırayım derken sevimsiz duruma düşebilirsiniz.

:82: Şimdi siz bana saldırmak yerine, düşünceme katılmadığınızı uygun bir dille anlatsanız, gerçekten şaşırırdım. Önyargıya ne hacet, üslubunuzla zaten belli ediyorsunuz kendinizi. Siz aynen devam edin, benden size başka cevap yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…