siz böyle millet hakkında önyargı da bulunarak kendiniz de sorunlusunuz herhalde sizde buu yenmek için kendinize bir topik açın çünkü sorunları halletmek için işe en küçük gibi görünenden başlanmalı
gelen kötü yorumlara önyargı demişsiniz hemen.insanların bu konuda neden önyargısı olsunki.bu kimsenin konusu değil ki önyargı beslesinler.ben gelen yorumlara katılıyorum.yalnızlığınızı kıskanılarak atlatamazsınız.kıskanılmak bir süre sonra kısıtlanmak yazılan bir yorumda oldugu gibi gurur verici değil onur kırıcıdır.sizde doğruyu yazmışsınız zaten .eşiniz mantıklı sebepler dışında kıskanmıyormuş.doğrusu bu.benim hakkımdada sorunlu damgasını yapıştıracagınızdan eminim.ama göze alıp yazdım
Sigorta ile anlaşmalı özel merkezler var canım oraya da gidebilirsin.Tamam eşinden saklı birşey yapmaman güzel bi davranış ama önemli olan senin sağlığın be tatlım.Evliliğin için katlanacaksın ilaçların yan etkilerine.Biraz fazla uyursun o kadar:)
As25 arkadaşım sende kıskançlık hastalık durumunda maalesef....
bir diğer konunda eşim düğüne gidecek gelinle tokalaşma diyimmi diyorsun.bu nasıl bi düşüncedir?hiç normal diilki?
kıskançlık her insanın sahip olduğu bir duygu değil ki bazı insanların doğasında yok.. kimilerinde öyle hastalıklı bir hal alır ki kıskanılan kişi için hayat eziyete dönüşür. kimilerinde ise hiç olmayışı acaba beni sevmiyor mu diye düşündürür.. kararında olunca güzel aslında. eşim de beni pek kıskanmaz. çokta umursamıyorum bu durumu hatta işime de geliyor. kısıtlamıyor beni çünkü. bir gün özel bir gece için bu kıyafet çok mu kısa acaba giymesem mi diye sordum, bacaklarına parlatıcı bir şeyler sürsene daha güzel olur dedi
aşkolsun arkadaşım ben kötü yorumlardan ziyade zaten sorunum var yardımcı olmak yerine yargılayanlara kızıyorum
aynı benim eşim gibi davranmış. hatta bana alışveiş yaparken bile en çook yakışanlarıı o bulur. makyaj malzemeleri alır hediye :) canım benim yaa hiç kıskanmaz çok seviyom onu. ben kıskanırım ama:)bir gün özel bir gece için bu kıyafet çok mu kısa acaba giymesem mi diye sordum, bacaklarına parlatıcı bir şeyler sürsene daha güzel olur dedi
bence bu soruyu nasıl kıskandırabilirim yerine nasıl ilgisini çekebilirim ya da beni daha çok beğenmesini sağlayablirim diye sorsan daha çok kişi yardımcı olurdu sana.
bunu da yapmak gerekiyo zaten :) erkekler eşlerinin ne kadar güzel olduğunu bazen unutuyorlar. beraber yaşamanın da etkisiyle biz kadınlar bazen biraz kendimizi salıyoruz.
(bazı kadınlar çok özenli bu konuda onları tenzih ediyorum) flört dönemindeki kadar beğenilmediğini ya da kıskanılmadığını hissediyorsan naçizane fikrim o günlere bir dönüş olabilir.
eskiden buluştuğunuz bir mekana gidebilirsiniz ya da o günleri anımsatan şeyler falan. (bu arada ne kadar zamandır evlisiniz bilmiyorum ona göre görüş bildirdiğimi belirtirim.)
bunu duymuştum yalnız google dan çok bulamadım bu bilgiyi veren sayfaya nasıl ulaşabilirimama yine gizliden gitmek zorunda kalacağım çok korkurum duyarsa ola ki eve gelirse ararsa yakalanırsam diye
aynı benim eşim gibi davranmış. hatta bana alışveiş yaparken bile en çook yakışanlarıı o bulur. makyaj malzemeleri alır hediye :) canım benim yaa hiç kıskanmaz çok seviyom onu. ben kıskanırım ama:)
kıskançlık her insanın sahip olduğu bir duygu değil ki bazı insanların doğasında yok.. kimilerinde öyle hastalıklı bir hal alır ki kıskanılan kişi için hayat eziyete dönüşür. kimilerinde ise hiç olmayışı acaba beni sevmiyor mu diye düşündürür.. kararında olunca güzel aslında. eşim de beni pek kıskanmaz. çokta umursamıyorum bu durumu hatta işime de geliyor. kısıtlamıyor beni çünkü. bir gün özel bir gece için bu kıyafet çok mu kısa acaba giymesem mi diye sordum, bacaklarına parlatıcı bir şeyler sürsene daha güzel olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?