Eşimi nasıl nasıl kıskandırabilirim? (2011 Tarihli Konu)

gelen kötü yorumlara önyargı demişsiniz hemen.insanların bu konuda neden önyargısı olsunki.bu kimsenin konusu değil ki önyargı beslesinler.ben gelen yorumlara katılıyorum.yalnızlığınızı kıskanılarak atlatamazsınız.kıskanılmak bir süre sonra kısıtlanmak yazılan bir yorumda oldugu gibi gurur verici değil onur kırıcıdır.sizde doğruyu yazmışsınız zaten .eşiniz mantıklı sebepler dışında kıskanmıyormuş.doğrusu bu.benim hakkımdada sorunlu damgasını yapıştıracagınızdan eminim.ama göze alıp yazdım

aşkolsun arkadaşım ben kötü yorumlardan ziyade zaten sorunum var yardımcı olmak yerine yargılayanlara kızıyorum

bence bu soruyu nasıl kıskandırabilirim yerine nasıl ilgisini çekebilirim ya da beni daha çok beğenmesini sağlayablirim diye sorsan daha çok kişi yardımcı olurdu sana.

bunu da yapmak gerekiyo zaten :) erkekler eşlerinin ne kadar güzel olduğunu bazen unutuyorlar. beraber yaşamanın da etkisiyle biz kadınlar bazen biraz kendimizi salıyoruz.

(bazı kadınlar çok özenli bu konuda onları tenzih ediyorum) flört dönemindeki kadar beğenilmediğini ya da kıskanılmadığını hissediyorsan naçizane fikrim o günlere bir dönüş olabilir.

eskiden buluştuğunuz bir mekana gidebilirsiniz ya da o günleri anımsatan şeyler falan. (bu arada ne kadar zamandır evlisiniz bilmiyorum ona göre görüş bildirdiğimi belirtirim.)

bunu duymuştum yalnız google dan çok bulamadım bu bilgiyi veren sayfaya nasıl ulaşabilirim ama yine gizliden gitmek zorunda kalacağım çok korkurum duyarsa ola ki eve gelirse ararsa yakalanırsam diye

As25 arkadaşım sende kıskançlık hastalık durumunda maalesef....
bir diğer konunda eşim düğüne gidecek gelinle tokalaşma diyimmi diyorsun.bu nasıl bi düşüncedir?hiç normal diilki?

yok artık.

Kendinize bunu yapmayın kıskançlık hiç güzel bir şey değil.
Ayrıca eşinizin kıskançlığı varsa sokakta yürürken bile sizi diğer erkeklerden vs. kıskanır bu kıskançlık da kadının çok fazla isteyeceği bir şey değildir boğulursunuz.
Ayrıca inanın kıskançlığın aşkla sevgiyle alakası yok.
Davut güloğlu ece erkeni çok kıskanıyormuş tokat atmış bide mermi hediye etmiş aklıma o geldi ıyyyy böyle bir sevgi uzak dursun.

bir gün özel bir gece için bu kıyafet çok mu kısa acaba giymesem mi diye sordum, bacaklarına parlatıcı bir şeyler sürsene daha güzel olur dedi [/QUOTE]
aynı benim eşim gibi davranmış. hatta bana alışveiş yaparken bile en çook yakışanlarıı o bulur. makyaj malzemeleri alır hediye :) canım benim yaa hiç kıskanmaz çok seviyom onu. ben kıskanırım ama:)

sizi yargılamıyorum bakın yanlış anlıyorsunuz.sadece doğrularla yüzleşmeniz gerek.bunlarıda duymaya ihtiyacınız var.var ki ne durumda oldugunuzu anlayıp kendinize çeki düzen verebilseniz.eğer tavsiye istersenizde kıskandıgınızı belli etmemeye çalışın.dik durun.kendine güveniniz olmak zorunda.çalışsanızda çalışmasınızda para kazansanızda kazanmasanızda yani her tür koşulda kendinize güvendiğinizi,kendi fikirleriniz oldugunu öncelikle kendiniz kabul edin.herkeste biraz kıskançlık vardır.ama fazlası güvensizliktir.zamanla eşleri birbirinden soğutur.vazgeçin bu sevdadan.zaten kıskanmamaya başladıgınızı gören eşiniz zamanla sizdeki bu değişime dikkat edecektir..değişme oldugunu farkedecektir

vallahi ben de eşimi hiç kıskandırmamak için çabalarım:) asla tv izlerken filan "ayy ne yakışıklı" demem. hatta eve gidip bugün neler yaptığımızı konuştuğumda da dikkatli konuşurum. mesela işteyken bazen duruma göre yapılan espri, olayı yaşamayan için yanlış anlamalara meydan verebilir. bu ne samimiyet diye düşündürebilir. teşbihte hata olmaz derler. eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. size güveniyor, kıskanmıyor madem bırakın öyle devam etsin. siz hastalık derecesinde kıskanç olduğunuzu zaten kabul ediyorsunuz, lütfen onun doğal-normal dengesini bozmayın.

tabi ki evli insanlar olarak sorumluluklarımız var. eve giriş çıkışımız, görüştüğümüz kişiler... bekarken olduğu gibi olması mümkün değil ama ben bunu kıskançlık olarak değerlendirmiyorum.

aşkolsun arkadaşım ben kötü yorumlardan ziyade zaten sorunum var yardımcı olmak yerine yargılayanlara kızıyorum

eşin zaten senin dışardaki aktiviteler kurslara falan gitmene izin vermiyormuş canım,diğer konunda öyle yazmışsın,daha neden kıskanılmak istiyorsun ki.canım benim hayatı kendine zindan etme,cilve yap naz yap vs. ama kıskanılmaki, çok kıskanılmak mahvediyo insanı gerçekten.eşimden şikayetçi olduğum tek konu bu.acaba sen tesettürlü olduğun için dışarda sınırlı giyinebiliyorsun kocan dekolte giyinen kadınlara bakıyor diyemi dert ediyorsun kendine?kocanın gözü dışarıyamı kayıyor sence de onun içinmi istiyorsun kıskanılmayı.bence hayatı kendine zindan etme canım keşke benim eşim dozunda kıskansa. ama yaratılışı öyle değiştirmeye çalıştım değiştiremiyorum,keşke beni biraz fazla sıkmasa da bazen bunalmasam.sen sen ol bunu isteme.

bir gün özel bir gece için bu kıyafet çok mu kısa acaba giymesem mi diye sordum, bacaklarına parlatıcı bir şeyler sürsene daha güzel olur dedi
aynı benim eşim gibi davranmış. hatta bana alışveiş yaparken bile en çook yakışanlarıı o bulur. makyaj malzemeleri alır hediye :) canım benim yaa hiç kıskanmaz çok seviyom onu. ben kıskanırım ama:)[/QUOTE]

hahaa senin ki de tam benimkindenmiş makyaj malzemelerimi kendi alır giyinip süslendiğimde de maaşallah benim karıma,nazar değecek der :) işte o zaman benim ruhumu okşar,kıskanılmak şöyle dursun..

bana kıskanmak kıskandırmak hiç güzel bir olaymış gibi gelmiyor..%99 güvendiğim birini niye kıskanıyım ki..eşim çıplak gezse kıskamam ben.çünkü ona güveniyorum..kıskandığım yerde karşımdakini gönderirim..eğer kıskanmamı gerktiren hareket yaparsa orada gene kıskanmam orada gözümden düşer..ve birdaha giremez..

canım diğer konularımı okudun mu bilmiyorum çok şükür güzel bir bayanım eşimde çok yakışıklı değil ama ALLAH sevgisini koymuş içime sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum konuyu yanlış açmış olabilirim haklısınız bakım konusuna gelince sanki yeni tanışmışız gibi her gün şık giyinirim süslenirim hiç pasaklı halimi bilmez ama buna rağmen eşim böyle olmamı istemiyoama ben hala kendime özen gösteriyorum çünkü başka açık gördüğünde gözü kayıyo bu durumlar da beni kıskançlık yapmaya itiyo:26:

Benim eşimde mantıksız şeyleri kıskanmıyor.istediğim her yere gidiyorum ediyorum zaten aşırı açıkta giyinen bi kişi değilim.yani kıskanması için bir sebebide yok sanırım.çünkü sevgiliyken kıskanıyordu evlendiğimizde bu huyu kayboldu zaten...ama bazende insan istiyo kıskanılmak tabi.ama duyuyorum ki kötü bişimiş:)ama ben kıskanmak değilde bazen kısıtlıyorum bu huyumu frenlemem lazım benimde sanırım...
neyse arkadaşım sen eşine ne kadar kıskankdığını belli edersen okadar senden uzaklaşır biraz kendini frenle o gittikten sonra bırak sen kendi kendini ye başını duvarlara vur gerekirse(tabiki yapma bunları)ama onun yanında rahat ol belli etme

Son düzenleme:
bunu duymuştum yalnız google dan çok bulamadım bu bilgiyi veren sayfaya nasıl ulaşabilirim ama yine gizliden gitmek zorunda kalacağım çok korkurum duyarsa ola ki eve gelirse ararsa yakalanırsam diye

Nrede oturuyorsun? evet haklısın devlet hastanelerinde pek ilgilenilmiyor..psikiyatriste gidiyorum demezsin de jinekoloğa falan dersin mesela..Genelde özel hastanelerde sigorta ile anlaşmalı oluyor.

hahaa senin ki de tam benimkindenmiş makyaj malzemelerimi kendi alır giyinip süslendiğimde de maaşallah benim karıma,nazar değecek der :) işte o zaman benim ruhumu okşar,kıskanılmak şöyle dursun..[/QUOTE]

aynen fıstıkım katılıyorum sana:)

oda sizi kıskanıyordur ama şımarmayın diye belli etmiyordur benimkisi öyle yapar yani. ben genelde evdeyken bişeyler derim sonunda itiraf eder kıskandığını :)))) banada şu elbiseden al kısacık ne güzel efil efil derim tmm ama evde giyersin der mesela. bunun gibi şeyler mesela şunun gibi oturacam şöyle yapacam derim tmm ama sadece evimizde bana karşı der durur. e o yapınca güzel oluyo hemide çarşıda giyecem yapacam diyorum bir hööyytt lüyoki sorma çok hoş oluyor :)))))

ama ben senin yerinde olsam bu duruma uyuz olurdum yine de.biraz olsun kıskançlık da olmalı ya.neyse canım sen mutluysan problem yok.iki tarafın da aşırısı kötü.benimki çok kıskanç,seninki çok rahat.keşke orta yol bulunsa.

SEn tesettürlü isen evde dekolte ,mini etek giy saçlarını yap tak takıştır onu öyle karşıla.Hani dışarıda açık bayanlara gözü kayabileceğini düşünüyorsan...

İster önyargı deyin, ister yargılıyor deyin ama bana aşırı saçma bir istek gibi geliyor bu? Neden eşimi kıskandırmak ister ki bir insan? Sizi kaybetme korkusu ile sevmektense kendiliğinden seviyor olması çok daha mükemmel değil mi?
Valla 4 yıllık evliyim, eşim beni 4 kez kıskanmamıştır desem yeridir. Ben de bir kız hariç (ki kız açık açık asılmıştı eşime) eşimi 4 kez kıskanmamışımdır. Kaybetmekten korkmuyoruz ama çok seviyoruz birbirimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…