Eşimi nasıl nasıl kıskandırabilirim? (2011 Tarihli Konu)

Sanirim yeni uyeler arama kismindan ilgilendikleri konularla ilgili arama yaparken buluyorlar bu konulari. Yeni uye olduklar icin de konu eskiymis falan farketmiyorlar anlamiyorlar, yaziyorlar yorumu. Ondan sonra da hortlamis oluyor konu.

Bndan sonra daha dikkatli olurlar konulara bakarken:))

Keşke benim eşim de beni kıskanmasaydı

Ben kıskançlığın özgüven sahibi olmamaktan kaynaklandığını düşünüyorum

Sahsi dusuncem sudur ki, kiskanclik duygusu fitri olarak herkeste var olan bir duygudur. Kisinin esini kiskanmasi olayinin da ,hayata bakis acisina gore degiskenlik gosterebilecegini dusunuyorum. Evli olarak size yakisabilecek bir kiskandirma taktigi yok gibi. Size yakismayacak olani siz de yapmayacaginiza gore bosverin gitsin. Sizi sevdiginden eminseniz zaten sorun yoktur.Kiskandirma taktikleri yok ise,muhabbet ,sevgi artirici taktiklere yonelebilirsiniz bence

Kıskandırarak eşinin sana olan güvenini zedele, sonrada ayıkla pirincin taşını...

Tee allahım ya eski konuymuş kim horrlattı kız

Abla güldürdün ya

belkı esın sana guvenıyor dıye kıskanmıyordur yanlısbır sey yapmayacagını bıldıgı ıcın yanı aman ayn ıevdeyız hergun gozumun onnde napabıılır dıye dusnyodur kıskanıcak bırseyını bulamıyordur sadece dısarı cıakrken gıyımını daha ozenlı daha dıkkat cekıcı tercıh edersen noluyo bu kadına bı özen bı cekıcılık dıyıp kıskanabılır ama kac yıllık evlısınız ıste esının tepkısı ıstedıgın gıbı olmazsa?.belk ıguvenını daha cok sarsarsın gıdcegımız yerde esımın etkılendıgı bırımı var ne dıye bukadr ozendı nıye artık ozenıyor gıbı dusunup guvneı sarsılır adamın bırak boyle kalsın burda bı konu okumustum herıf kıskanclıktan esının kıyafetlerını makasla kesıp kesıp atıyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…