- 30 Aralık 2010
- 1.155
- 1.415
- 133
neden yazılanları iyi okumuyorsunuz ben eşimin beni sevdiğini biliyorum yalnız bunu kendi farketsin biraz kaybetme korkusu olsun istiyorum bunda yanlış olan ne erkekler öyle değilmi kaybetme korkusu yaşamıyorlar bizleri avuçlarının içinde sanıyorlar herhalde burada yazan herkes kendileri eşlerini avucunun içine almış biraz tüyo verin de bilmeyenler de uygulasın önyargılısınız
neden yazılanları iyi okumuyorsunuz ben eşimin beni sevdiğini biliyorum yalnız bunu kendi farketsin biraz kaybetme korkusu olsun istiyorum bunda yanlış olan ne erkekler öyle değilmi kaybetme korkusu yaşamıyorlar bizleri avuçlarının içinde sanıyorlar herhalde burada yazan herkes kendileri eşlerini avucunun içine almış biraz tüyo verin de bilmeyenler de uygulasın önyargılısınız
:82: Şimdi siz bana saldırmak yerine, düşünceme katılmadığınızı uygun bir dille anlatsanız, gerçekten şaşırırdım. Önyargıya ne hacet, üslubunuzla zaten belli ediyorsunuz kendinizi. Siz aynen devam edin, benden size başka cevap yok.
anlamadım ki cilve derken ? cilveyi eşine yapacaksan neden kıskansın , yok başkasına yapacaksan eşin kıskansın diye Allah muhafaza çok farklı sonuçlara hazır olman lazım .......
ha şunu desen anlarım nasıl işveli , cilveli olunur ? ben öyle bir kadın olmak istiyorum , girdiğim ortamlarda bakışları üzerimde hissetmek istiyorum filan diyorsan eğer ona da şöyle cevap verebilirim " Cilveli olunmaz cilveli doğulur "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?