Eşimi nasıl nasıl kıskandırabilirim? (2011 Tarihli Konu)

Ben diğer açtığınız konulara da göz attım acilen bir psikiyatriste gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.Hanımefendi evlisiniz hatırlatırım cilveyle kıskandırmak da ne demek oluyor.Adam kıskanmıyorsa kıskanmıyor canım zorla da yaptıramazsınız ki.Zaten kendinizde demişsiniz mantıklı konularda kıskanır diye o zaMAN SİZDE BÖYLE MANTIKSIZ OLUPTA EVLİLİĞİNİZİ YIPRATMAYIN.Benim eşim de kıskanç değil kıskanır ama mantıklı gelmeyen kafasına yatmayan konularda.Seven insan kıskanır diye de birşey yok bu bazen hastalıklı nedenlerden de olabiliyor..

özür dileyerek şunu yazmak istiyorum.. bn dile getirimde sizde yanlışınız farkında olun.. kötü niyetle zafer kazandım die değil siz piskolojik olarak rahatlayın die yazıorum.. lütfen diğer arkadaşlarda destek versin.. konu sahibini ezmeye gerek yok.. yardımcı olmak lazım

arkadaşlar üç yıllık evliyim her gün eşimle kıskançlık yüzünden tartışıyoruz eşimi her şeyden kıskanıyorum haytımız zehir oluyo gezmeye götürmek istiyo sahile falan yürüyüş yapalım diyo sırf açık bayanlar var diye gitmek istemiyorum denize girmek istiyo bırakmıyorum bunaldığını söylüyo kıskançlığı yenme yollarını bilen herkesi buraya davet ediyorum lütfen bana yol gösterin

http://www.kadinlarkulubu.com/psiko...-kiskancligi-yenmenin-yollarini-bilenler.html

yani bizin önce kendi kıskançlığını yenmeniz lazım.. bunu yenerseniz kıskançlığın nekdar faydanız oldugunu görürsünüz..

as25 sakın yanlış anlama lafım sana değil ama konu kıskançlık olunca bir iki laf etmeden geçemedimm.

çevremde bazı evli kadınlar var. iki laflarından biri
"ayy benim kocam hayatta ruj sürdürtmez seninki nasıl kıskanmıyor??"
" benim kocam hayatta çalışmama müsaade etmez"
"ay kocam arkadaşım olsun istemiyor kız arkadaşlarıma bile karışıyor o yüzden hepsini hayatımdan çıkardım beni çok kıskanıyordaa"
" kocan nasıl onu giymene izin verdi kııız?? iyi kıskanmıyor senii??"
" kocam şu rengi giymeme izin vermiyor bana çok yakışıyormuşta çoook kıskanıyor"

bunları söyleyerek sanırım kocalarının kendilerini ne kadar sevdiklerini(!) başka kadınlara ispat etmeye çalışıyorlar. oysa bence eğer kocaları böyle şeyler yapıyorlarsa da bu aşktan değil karısının dengesiz olduğunu bazı şeyleri taşıyamayacağını toplum içindeki hareketlerine dikkat edemeyeceğini düşündüğünden böyle kısıtlamalar getiriyorlar. kii benim eşim bana böyle şeyler diyemezz ne demek yani benim aklım fikrim yok mu??? ben eşimdende akıllıyım kimsenin aklına kısıtlamasına ihtiyacım yok çok şükür. sende bu kıskanma konusuna takılma erkekler zaten her hareketine güvendikleri karılarına kısıtlama ihtiyacı hissetmezler. eşleri kendilerini taşıyamıyor ve saçmasapan dengesizlikler yapıyorlarsa koyun gibi gütme ihtiyacı hissediyorlar. benim görüşüm bu.. ben,m kocam aptallık yapıp böyle yasaklar koysa bile ben millete söylemeye utanırımmm. ama o tip kadınlar bilmiyorum nasıl bir karakterdir ama bunu övünç kaynağı olarak görüyorlar. anlamıyorummmm

canımben senı anladım sen esını cok sevıyorsun cok uzerıne dusuyorsun erkekler bızler gıbı degıller hele evlenınce dahada soguklasıyorlar bız bayanların cogu elele gozgoze olmak ısterız ama onlar gelemezler buna sen kıskanılmaktan zıyade ılgı ıstıyorsun sanırım.cok fazla ustune dusme opme sarılma kendını gerı cek bıraz onu kendı halıne bırak dısarı mı cıkmak ıstıyo bırak cıksın sana yakınmı davranmıyo bırak davranmasın sende baska seylerle mesgul ol onun ustune dusme sıkılıyo beylerımız sonra.kendını bıraz gerı cek o sana nasıl davranıyosa sende ona ole davran ama bunu tırıp atarak yapma.kaybetme konusuna gelınce bır erkegı hayatının merkezıne oturttugunu hıssetırırsen asla sen kaybetmekten korkmaz.

Bence böyle bir şeye girişme, erkeklerin aklında soru işareti bırakmak iyi değildir.
Ancak kıyafetlerinle, saçınla, makyajınla kıskandırabilirsin eğer kıskanırsa.
Ne bileyim her daim bakımlı güzel ol, daha şık kıyafetler giy, arada saçında değişiklik yap, makyajsız gezme.

canım eşiniz sizi seviyorsa kaybetme korkusu zaten vardır.Belki duygularını içinde yaşayan bi insandır.Kıskandırmakla karşı tarafta kaybetme korkusu oluşturamazsınız ki.Allah korusun daha farklı sonuçlar çıkar ortaya

maşallah siz çok güzel bir üslupla anlatmışsınız ya kendimi sizin yerinize koyup aynı üslupla cevap verdim durumu anlamak yerine önyargılı olup suçlamak ne kadar doğru bunu tartışmak lazım belki size de yardımcı olurlar

anlamadım ki cilve derken ? cilveyi eşine yapacaksan neden kıskansın , yok başkasına yapacaksan eşin kıskansın diye Allah muhafaza çok farklı sonuçlara hazır olman lazım .......
ha şunu desen anlarım nasıl işveli , cilveli olunur ? ben öyle bir kadın olmak istiyorum , girdiğim ortamlarda bakışları üzerimde hissetmek istiyorum filan diyorsan eğer ona da şöyle cevap verebilirim " Cilveli olunmaz cilveli doğulur "

aman kıskanmasın daha iyi:) benimki dışarda patates kızartması yememe bile bir kere laf etmişti:))))))) durduk yere aranmayın ama öyle cilve ile kıskandırma olayını anlamadım?

inanın kuruntu yapıyorsunuz sen şimdi eşini çok kıskanıyorsun seviyorsun anlamına geliyor ya o da aynı şeyi yapınca seviyor
anlamına mı gelecek sevgi,bağlılık bu kadar basit mi yahu testle felan bu iş olmaz ki ne güzel sen de farkındasın eşin mantıklı bir insanmış
hergün eşinin böyle olmasını isteyen kaç kadın konu açıyor buraya okuyoruz sürekli sen şanslılardansın yani boşuna başına iş açma derim .

As25 arkadaşım sende kıskançlık hastalık durumunda maalesef....
bir diğer konunda eşim düğüne gidecek gelinle tokalaşma diyimmi diyorsun.bu nasıl bi düşüncedir?hiç normal diilki?

Benim eşim şahsen çok mantıklı bi durum olmadıkça kıskanmaz ve ben bu durumdan memnunum zaten yeterince sorunlarımız var bide kıskançlık girerse işin içine ne yaparım bilmiyorum. yok şunu giyme yok parfüm sıkma yok şu renk çok dikkat çekici şunla konuşma bunla gezme bu ne ya hayatı zindan etmek gibi bişeydir. Tamam kıskanılır hatta bazen hoşumuza bile gider ama herşeyde dozunda güzeldir bana göre. O yüzden kendi kendine acı çektirme durduk yere bak insanların ne dertleri var

arkadaşlar benim başka bir erkeğe cilve yapma gibi bir düşüncem kesinlikle yok asla olamaz ben evli bir bayanım yakışık almaz eşime karşı hani mesela tv de sanatçı erkek çıkar eşinize ayy ne kadar yakışıklı dersiniz ya bu tarz şeyleri kastettim diğer arkadaşlara gelince bazılarına beni anladıkları için teşekkür ediyorum tamam ben kıskançlık konusunda hasta olduğumun farkındayım ama eşim beni anlamıyo doktora gitmeme izin vermiyo eşten gizli bişey yapma gibi asla huylarım yok ama mecbur kadım yuvamız için bir iki gizli gittim devlet hastanesine doktorlar direk ilaç veriyorlar ilaçların yan etkileri de çok devlet hastanesindeki doktorlar beni dinlemiyor ki ben de sizleri kendime yakın görerek sizlere sorunlarımı açıyorum bir nevi böyle destek almak istiyorum sizlerde beni anlayın ve önyargılı olmak yerine yardımcı olun lütfenn:26:

Diğer konunuzuda okudum bence siz çevrenizden gördüğünüz forumlardan okuduğunuz şeylerden ötürü paranoyak olmuşsunuz.İLk önce bu durumdan kurtulun derim.
KEndinize güvenin hiç bir zaman erkeğinizi kıskandığınızı belli etmeyin.Her zaman dik durun onun karşısında.Ona baktı mı şuna baktı mı diye gözünde küçülürsünüz ve eşimin kendine güveni yok izlenimini uyandırırsınız.
Rahat olun yaparsada kendi kaybeder niye bu kadar harab ediyorsunuz hayatı kendinize.Hemana dini açıdan haram mekruh diyorsunuz günahı onun boynuna.
Sevgilim bana hep kendine güvenmen çok hoşuma gidiyo der.Hiç bir zaman kıskanmadım beni sevdiğini biliyorum çünkü.Ama sevgilim çok kıskanır bir erkekle konuşmama tahammülü yoktur.Bu ne kadar kötü bi durum benim için.
Eşinizi kıskandırmaya çalışmayın hiç bir faydası olmaz.Düşündüğünüz tam terside olabilir.

hey yarabbim
madem doktora gitmene izin vermiyo sonuçlarına da katlansın o zaman!

Ben sizi anlıyorum arkadaşım.Benim eşimde kıskanç değildir ya da şöyle söyliyim belli etmez.Aslında benden ötürü belli etmez çünkü ben fazlasıyla özgürlüğüne düşkün biriyim bunu bilir.Eşinizi kıskandırmak istiyorsanız her zamanki rutin şeylerin dışına çıkın.Yani evdeyseniz çalışmıyorsanız iş bulun iş olmuyorsa hobiler edinin,onu kıskanmak yerine kendinize daha uygun uğraşlar edinin.Mesela sürekli aynı parfümü kullanıyorsanız değiştirin,saçlarınız aynı ise değişin,kendinizde gözle görülür değişiklikler yapın.Azami özen gösterin fiziğinize görüntünüze bütün ayrıntılara.Bunu öyle yapın ki dikkatini çeksin.O fark edince de umursamaz davranın daha da abartın gittikçe durumu.Maddi durumunuz el vediğince yeni bir siz olun.Çok özel olacak ama yatak odasında da rutinden çıkın,kaybetmekten korkacağı bir kadın olun kısaca.Ama bu süre zarfında siz kıskançlık asla ama asla yapmayın.Ölseniz kıskançlıktan belli etmeyin.O kıskanıldıkça kendini havalara sokmuştur biraz bunu yitirsin sonra siz dikkatini çekersiniz zaten.Hadi kolay gelsin...

konu sahibinin üstüne gitmişsiniz arkadaşlar ama ben sizler gibi düşünmüyorum. sonuçta hepimiz bazı dönemler sevgilimiz yada eşimiz bizi biraz daha kıskansın isteyebilirz normal yani. hani kavga etmeden tatlı tatlı kıskandırmak isteyebiliriz ne var bunda anlamadım. ama nasıl kıskandırılır sorusuna gelince valla siz evlisiniz eşinizi herkesten iyi tanırsınız şimdi bişey deriz ters teper gereksiz yere fena kavga edersiniz en iyisi yorum yok

iki taraflıda haklısınız kızlar bitaraftan erkek kıskanç olmayınca kadın kıskanılmakta bişey var zannediyo özeniyo diğer tarafta kıskanç bi erkekle evli olan kadın bunun ne kadar çekilmez bişey olduğunu biliyo insanlar hep zıtlarına düşüyo benim eşim çok kıskanç ama inan arkadaşım bu çok kötü bişey yaşayana kadar bilmiyosun tatlı geliyo ama işin aslı öyle değil giydiğin kontrol edilir tek bi yere gidemezsin düşün yani ben 1 buçuk yıllık evliyim babamın evine bi defa olsun tek gitmedim ya kendisi bırakır yada ailemden biri almaya gelmeli çok sıkıcı yani

Sigorta ile anlaşmalı özel merkezler var canım oraya da gidebilirsin.Tamam eşinden saklı birşey yapmaman güzel bi davranış ama önemli olan senin sağlığın be tatlım.Evliliğin için katlanacaksın ilaçların yan etkilerine.Biraz fazla uyursun o kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…