8 aylık evliyim. benimde bebeğim yok hatta eşime diyorumki çok çalışıyorsun arada çık ark. la görüş halı saha maça git ps oynayın hatta eşim çadır muhabbetini sever gidin ark. çadır kurun geceleyin diyorum ya ne olcakki hep benle vakit geçirmesin bende hep onunla vakit geçirmek istemiyorum. benimde kız ark. var onlarla edeceğim muhabbetini eşim veremez bende onun ark. yerini tutamam. siyam ikizi değilizki sürekli dipdibe. tabiki ikimizin paylaştığı çok şey var ama sürekli mıçmıç daral gelir bana
ay keşke bende böyle olabilsem.eşim 2 kere sabaha kadar gelmedi hemde haber vererek gitti ama geldiğinde burnundan getirdim
ama böyle bunaltırsın adamı. empati yap sana böyle davranılsa nasıl hissedersin. canım çıksın ne olacakki ?güven probleminmi var bilmiyorum tabi orasını ama böylece sizin aranızda daha iyi olur sürekli dipdibe insana cinnet geliyor yaaa
Bu erkekler insanı özgüvensiz yapar, canım asıl sorun sende değil eşinde kim olsa eşi başka bayanlara bakarken kıskanır böyle bir şey kabullenilir gibi değil.canım diğer konularımı okudun mu bilmiyorum çok şükür güzel bir bayanım eşimde çok yakışıklı değil ama ALLAH sevgisini koymuş içime sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum konuyu yanlış açmış olabilirim haklısınız bakım konusuna gelince sanki yeni tanışmışız gibi her gün şık giyinirim süslenirim hiç pasaklı halimi bilmez ama buna rağmen eşim böyle olmamı istemiyoama ben hala kendime özen gösteriyorum çünkü başka açık gördüğünde gözü kayıyo bu durumlar da beni kıskançlık yapmaya itiyo:26:
Adamın doğasında kıskançlık yoksa bence boş yere çabalamayın.
İnanın yapmacık oluyor,erkekler daha itici buluyor bu durumu.
Çok özendim gerçektenadam hiç boğulmuyormu?ben çok boğuluyorum bazen.eşim de öyle 1 tek gün ev haricinde bir yerde kalmamı istemez 1 tek gün.ben eşimi de anlamıyorum gerçekten fazla kıskançlık,bencillik ya.benim kız arkadaşlarımı sevmez onlarla görüşmemi çok istemez,hepsi de iyi düzgün kızlardır,"onların yanında olunca ben aklına gelmiyorum,birini görünce beni satıyosun gibi hissediyorum" diyor.sürekli arama mesaj."nerdesin ne yapıyorsun?makyaj yapma çıkarken canım tamammı?"
sürekli böyle,kendisiyle bir yere gidersek hiç sorun yok çok mutlu çok hoş,kendisiyle olunca giyime de karışmıyo çok fazla,ama o yanımda değilken isterse ablamla geziyor olayım bir yere çıkıyor olayım bir sürü kendine dert edecek şey buluyor.anlamıyorum valla.bende tam tersiyim hiç kıskanmam hiç ama.çıksın arkadaşlarıyla gitsin maç,PS,ne yaparsa artık.sizin yaptığınız bencillik,onun sizden ayrıyken mutlu olabildiğini düşünmeye katlanamıyorsunuz.
Çok özendim gerçekten
ben de bunu merak ettim7 sene önceki konuyu hangi mantıkla araştırıp buldunuz pes yani...
ben de bunu merak ettim
belki de:)Bence konu sahibinin 2.üyeliğide olabilir,bu kadar eski bir konuyu bulmak beceri ister yoksa..
belki de:)
Kelesim onu gec bide ozenmis tovbe estOlursada süpriz olmaz..
Kelesim onu gec bide ozenmis tovbe est
Bende boyle bi kadin olucam buyuyunceBakış açısı böyle demekki..
Bende boyle bi kadin olucam buyuyunce
Aman sakın olma,sen kendin ol en güzeli:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?