- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.140
- 1.423
- 60
Yanlız konu 7 yıllıkAnaaaammm taktikli konu. En sevdiğim.
Şimdi ben şöyle yapıyorum:
Her akşam spora gidiyorum. Bazı günler eşim soruyor “Sporda bugün kimler vardı?” diye. Kıps kıps diye göz kırpıp “anlarsın ya” diyorum. Feci kıskanıyor.
Sonra bazı günler yoldan geçen yakışıklıya ıslık çalıyorum. Bunu gören eşim deliye dönüyor. Kıskançlıktan bana olan aşkı depreşiyor.
Bazı günler telefonda sevgilimle konuşuyormuşum gibi numara yapıyorum. “Aşkım dur sonra arıcam kocam geldi” diyorum. Böyle yapınca aşırı kıskanılıyorum.
Sonra bi an geliyor kendi kendime “ben manyak mıyım” diye soruyorum. Evli barklı kadınım. Sevmiş güvenmiş, sevilmiş güvenilmiş evlenmişim. Neden böyle boş beleş işler peşinde koşuyorum diyorum.
Arkadaşlar alacağınız olsun.
7 yıllık konuya uzun uzadıya yorum yaptırdınız bana.
Hevesim kursağımda kaldı.
Hayalkırıklığım diz boyu..
Yanlız konu 7 yıllık
Ama güzel bir yorum ihtiyaç hisseden faydalanabilir:)
Konu çok eski karpuzEşini kıskandırmak isterken güvenini kaybedersin .oyüzden boyle seylerle ugrasma
Bayılıyorum farkında olmadan ciddi ciddi yorum yazanları uzaktan seyretmeye
Lutfen yazdiklarim şakaydı deAnaaaammm taktikli konu. En sevdiğim.
Şimdi ben şöyle yapıyorum:
Her akşam spora gidiyorum. Bazı günler eşim soruyor “Sporda bugün kimler vardı?” diye. Kıps kıps diye göz kırpıp “anlarsın ya” diyorum. Feci kıskanıyor.
Sonra bazı günler yoldan geçen yakışıklıya ıslık çalıyorum. Bunu gören eşim deliye dönüyor. Kıskançlıktan bana olan aşkı depreşiyor.
Bazı günler telefonda sevgilimle konuşuyormuşum gibi numara yapıyorum. “Aşkım dur sonra arıcam kocam geldi” diyorum. Böyle yapınca aşırı kıskanılıyorum.
Sonra bi an geliyor kendi kendime “ben manyak mıyım” diye soruyorum. Evli barklı kadınım. Sevmiş güvenmiş, sevilmiş güvenilmiş evlenmişim. Neden böyle boş beleş işler peşinde koşuyorum diyorum.
Dur hemen beğeniyorumhahahha yalnız yorumum ciddiyetten uzak fakat “beğenilme” arzusu içeren bi yorumdu. “Vay be şu üye nasıl da giydirmiş konu sahihine” denilsin şanım yürüsün istediydim. Adamda heves bırakmadınız
Şaka kız şakaLutfen yazdiklarim şakaydı de
Acaba konu sahibi 7 yıl içinde olgunlaşmış mıdır? Kafamda soru işaretleri var.
şu tarihlere bı bakmayı öğrenemedim gttı :)))Konu çok eski karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?