Eşimi nasıl nasıl kıskandırabilirim? (2011 Tarihli Konu)

Demekki eşinden sevgi ve ilgi görmüyorsun,kıskanıldığın zaman sevildiğini hissedeceğini düşünüyorsun. Eşini kıskandırmak yerine bence ilişkinizi gözden geçirin.

Kıskançlık
Entrika heyecan macera in
Sakinlik dinginlik out
İhtiyaç meselesi konu sahibi demekki böyle duygulara ihtiyaç duyuyor

Anaaaammm taktikli konu. En sevdiğim.

Şimdi ben şöyle yapıyorum:

Her akşam spora gidiyorum. Bazı günler eşim soruyor “Sporda bugün kimler vardı?” diye. Kıps kıps diye göz kırpıp “anlarsın ya” diyorum. Feci kıskanıyor.

Sonra bazı günler yoldan geçen yakışıklıya ıslık çalıyorum. Bunu gören eşim deliye dönüyor. Kıskançlıktan bana olan aşkı depreşiyor.

Bazı günler telefonda sevgilimle konuşuyormuşum gibi numara yapıyorum. “Aşkım dur sonra arıcam kocam geldi” diyorum. Böyle yapınca aşırı kıskanılıyorum.

Sonra bi an geliyor kendi kendime “ben manyak mıyım” diye soruyorum. Evli barklı kadınım. Sevmiş güvenmiş, sevilmiş güvenilmiş evlenmişim. Neden böyle boş beleş işler peşinde koşuyorum diyorum.

Arkadaşlar alacağınız olsun.
7 yıllık konuya uzun uzadıya yorum yaptırdınız bana.
Hevesim kursağımda kaldı.
Hayalkırıklığım diz boyu..

Yanlız konu 7 yıllık
Ama güzel bir yorum ihtiyaç hisseden faydalanabilir:)

Eşini kıskandırmak isterken güvenini kaybedersin .oyüzden boyle seylerle ugrasma

Bayılıyorum farkında olmadan ciddi ciddi yorum yazanları uzaktan seyretmeye
hahahha yalnız yorumum ciddiyetten uzak fakat “beğenilme” arzusu içeren bi yorumdu. “Vay be şu üye nasıl da giydirmiş konu sahihine” denilsin şanım yürüsün istediydim. Adamda heves bırakmadınız

Lutfen yazdiklarim şakaydı de

aiiyy tarihe bakmadan ben de yorum atiyordum Neyse havada kalmasin yorumum yine de yazayim

Hep bu diziler bozuyor bizim hatunlari

Sanirim yeni uyeler arama kismindan ilgilendikleri konularla ilgili arama yaparken buluyorlar bu konulari. Yeni uye olduklar icin de konu eskiymis falan farketmiyorlar anlamiyorlar, yaziyorlar yorumu. Ondan sonra da hortlamis oluyor konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…