• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi öperken midem bulanıyor

Janem1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
18
23
3
28
Hanımlar merhaba
Ben beş aylık evliyim, eşimi seviyorum aramız da iyi çok şükür, ama evliliğimizin ilk zamanlarında cinsel anlamda da gayet uyumlu bir çift iken son zamanlarda eşimi öperken bile midem bulanıyor. Hamileyim acaba bundan olabilir mi? Ayrıca onu çok sevsem de cinsel isteksizlik de oluştu. Zaten hiçbir şeye iştahım gelmiyor yemek yiyemiyorum, 😭 bir de üstüne eşime de yaklaşırken midem bulanıyor ne yapacağım ne kadar sürer bu acaba 😭

Başlığı görünce neden evlendi ki o zaman sorusu geçti aklımdan ama hamileliktenmiş. Geçer bikaç aya herhalde.
Hamileliktendir değil mi 😕, inşallah öyledir çünkü hamilelikten önce normaldim. Ama korkuyorum bu durum ya geçmezse hep böyle mi kalıcak diye 😭

Hanımlar merhaba
Ben beş aylık evliyim, eşimi seviyorum aramız da iyi çok şükür, ama evliliğimizin ilk zamanlarında cinsel anlamda da gayet uyumlu bir çift iken son zamanlarda eşimi öperken bile midem bulanıyor. Hamileyim acaba bundan olabilir mi? Ayrıca onu çok sevsem de cinsel isteksizlik de oluştu. Zaten hiçbir şeye iştahım gelmiyor yemek yiyemiyorum, 😭 bir de üstüne eşime de yaklaşırken midem bulanıyor ne yapacağım ne kadar sürer bu acaba 😭

Kaç haftalık hamilesin? Yakında geçecek muhtemelen. Gebelikten olduğunu bil. Bir süre uzak dur 🤣

Ama hamilelik ve evlenme arasi kısa bir müddet geçti, o yüzden kendimden de şüphe ettim😐
Rahat ol, hamileliğin böyle yan etkileri var, kimi evine giremez kokuyor diye, kimi evdeki deterjanları atar, kimine de kocası kokar. Ben de kendi pişirdiğimi yiyemiyordum. Garip bir şey şu hamilelik

Ama hamilelik ve evlenme arasi kısa bir müddet geçti, o yüzden kendimden de şüphe ettim😐

Ondan işte. Daha doya doya seks eyleyemeden çocuk oluvermiş. Bende de oldu o. Dudağa böbreğe her yere vuruyor sinir. Allah bağışlasın tabi yavruları da sinir yapıyor bünyede.

Hanımlar merhaba
Hamilelikten oluyor üzülmeyin geçici bir durum.

Ne bileyim ben bi sıkıldım galiba:KK70: Bunda eşimin sigara içmesi benimse bu kokudan hiç hoşlanmamamın payı da büyük tabi. Ama iş sonuca varacaksa dişler güzelce fırçalanıp gargara falan yapılmış oluyor, o yüzden sonu varsa seviyorum ben de:KK70::KK70:
Sigarada etkiler tabi,biz içtiğimiz için çok etkilemiyor :KK70: :KK70:

Zaten belirtmişsin hamileyim gayet normal konu başlığını okurken bi an yok ya dedim bişe olmaz geçer 😁😁

Back
X