Eşimi öperken midem bulanıyor

Hanımlar merhaba
Ben beş aylık evliyim, eşimi seviyorum aramız da iyi çok şükür, ama evliliğimizin ilk zamanlarında cinsel anlamda da gayet uyumlu bir çift iken son zamanlarda eşimi öperken bile midem bulanıyor. Hamileyim acaba bundan olabilir mi? Ayrıca onu çok sevsem de cinsel isteksizlik de oluştu. Zaten hiçbir şeye iştahım gelmiyor yemek yiyemiyorum, 😭 bir de üstüne eşime de yaklaşırken midem bulanıyor ne yapacağım ne kadar sürer bu acaba 😭
Hamilelikten hormonlar etkisiyle koku duyarlılığı gelişmiş. Ben hamile iken 1. Cocuguma esimin ağız kokusundan tiksindim. Bırakın öpmeyi yuzyuze hic kimse ile konuşamadım. Esime sırtım donuk yattim hep. Aramızdan yol gecerdi sohbet ederken. Dogumdan sonra kayboldu. Normal yani. Cok zorlaniyorsaniz nefesinizi tutun o esnada.

Hamilelikte besinlerden mide bulanabilir da esten bulandigini ilk kez duyuyorum. 😶 sorununuz baska bir sey olabilir mi?
Ben esimin ağız kokusu ten kokusundan tiksindim. Doguma kadar yaklasmadim dogru düzgün. Dogumdan sonra normale dondum. Simdide hamileyim. Bu seferde oğlumun ağız kokusunu alınca kusuyorum direk. Benimle yatıyor ufaklık sabah bana dönüp bir sarılıyor, vallahi evladim olmasa hayatta çekilecek koku degil, simdi doguma yaklaştım hassasiyet azaldı mesela, aç değilse koku almiyorum.

bende 5 yıllık sevgililikten sonra 5 ay önce evlendim. 5 yıl boyunca öptüm sarıldım hiç kokmadı son bir aydır resmen kaçıyorum adamdan.Hep bi kokuyo, tiksinti yapıyo bende. Sigara kullanıyorduk ikimizde. hamileliğin 4. haftası sonu filan aşırı tiksinerek bıraktım. Eşim dikkat ediyo ama yakın zamanda içtiyse ve yanıma geldiyse direk kusmaya başlıyorum. Kesinlikle hamilelikten oldu böyle.

Ben esimin ağız kokusu ten kokusundan tiksindim. Doguma kadar yaklasmadim dogru düzgün. Dogumdan sonra normale dondum. Simdide hamileyim. Bu seferde oğlumun ağız kokusunu alınca kusuyorum direk. Benimle yatıyor ufaklık sabah bana dönüp bir sarılıyor, vallahi evladim olmasa hayatta çekilecek koku degil, simdi doguma yaklaştım hassasiyet azaldı mesela, aç değilse koku almiyorum.
Ilginc gercekten. Ben hamileligimde hic mide bulantisi, tiksinti, aserme yasamadim. Besinleri duymustum ama insandan tiksinmeyi yeni duydum. 🙂

Ilginc gercekten. Ben hamileligimde hic mide bulantisi, tiksinti, aserme yasamadim. Besinleri duymustum ama insandan tiksinmeyi yeni duydum. 🙂
Bende ilk hamile olduğumda yemek yapmayı sevmem insallah yemek kokusundan tiksinirim, mutfağa girmem dedim. Ama olmadı. Şansıma esimi severim ondan tiksindim. Kimse olsun istemem. Ağızdan gelen koku ve ten kokusu o kadar kotu geliyorduki, işim insan içinde nasil zorlandım midem bulandırdı surekli. Esimi hic öpmedim hamilelikte adamla konuşurken bile hep mesafe vardi. Insallah kimsede olmaz. Şükür ki sadece hamilelikte sonra kayboldu gitti.

Son düzenleme:
Başlığı okur okumaz kesinlikle hamiledir dedim . Aynısı bende de olmuştu çünkü.
Her şey kokuyordu bana . İnsan kilo alır ben istifra etmekten kilo vermiştim.
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Geçer inşallah bu durum.

Siz şansli hamilelerdensiniz. Her insanın metabolizmasinin hormanlara verdiği tepki farkli. O nedenle herkes farklı hamilelik geçiriyor. Mesela ilk hamilelikte 3 ay kustum. Bu sefer doğumuma 2 hafta kaldı ve hala kusuyorum. Yediğim yemek hala midemde kalmıyor. Diğerinde doguma gittiğim gün tum evi detayli temizledim camlar dahil, suslendim gittim 2 saat sonrada doğurdum. Bunda 20. Haftada iken yemek yapsam ağrıdan 1 saat yatıyordum. Simdi 2 haftadır hiç kalkmıyorum nerdeyse tek yaptığım kalkıp oğluma yemek ve kahvalti yaptırmaksonra geri yatmak, herseyi esim yapiyor.

Siz şansli hamilelerdensiniz. Her insanın metabolizmasinin hormanlara verdiği tepki farkli. O nedenle herkes farklı hamilelik geçiriyor. Mesela ilk hamilelikte 3 ay kustum. Bu sefer doğumuma 2 hafta kaldı ve hala kusuyorum. Yediğim yemek hala midemde kalmıyor. Diğerinde doguma gittiğim gün tum evi detayli temizledim camlar dahil, suslendim gittim 2 saat sonrada doğurdum. Bunda 20. Haftada iken yemek yapsam ağrıdan 1 saat yatıyordum. Simdi 2 haftadır hiç kalkmıyorum nerdeyse tek yaptığım kalkıp oğluma yemek ve kahvalti yaptırmaksonra geri yatmak, herseyi esim yapiyor.
Evet, tepkiler farkli oluyor ama ben insandan tiksinmeyi ilk kez duyunca sasirdim. Saglikla alin kucaginiza.

Hanımlar merhaba
Ben beş aylık evliyim, eşimi seviyorum aramız da iyi çok şükür, ama evliliğimizin ilk zamanlarında cinsel anlamda da gayet uyumlu bir çift iken son zamanlarda eşimi öperken bile midem bulanıyor. Hamileyim acaba bundan olabilir mi? Ayrıca onu çok sevsem de cinsel isteksizlik de oluştu. Zaten hiçbir şeye iştahım gelmiyor yemek yiyemiyorum, 😭 bir de üstüne eşime de yaklaşırken midem bulanıyor ne yapacağım ne kadar sürer bu acaba 😭
Hamilelikten canım bizzat şuan bu durumu yaşıyorum 16 haftada normal hAyatin dönersin

Seks harici öpüşmeyi gereksiz buluyorum, eğer sevişmeyeceksem öpüşmek benim de midemi bulandırıyor :KK70: :KK70:
Bence her an her öpüşmeli anca yatakta sıkıcı ya.öpüşmek çok romantik bence ama eşim de sizin gibi düşünüyor.sonu sexle bitmeyecekse öpüşmek anlamsız geliyor.😂😂

Bence her an her öpüşmeli anca yatakta sıkıcı ya.öpüşmek çok romantik bence ama eşim de sizin gibi düşünüyor.sonu sexle bitmeyecekse öpüşmek anlamsız geliyor.😂😂
Herkes şaşırdım emojisi göndermiş, şaka olsun diye yazdım elbette midem bulanmıyor😂😂 devamında da yazdım aslında eşim çok sigara içer o yüzden çok da hoşlanmıyorum bu eylemden, temiz temiz gelse olalala😂😂😂
Evde biri ergen diğeri anneyi her daim kıskanan iki çocuk da olunca bizim öpüşmeler zaten yatağa kalıyor, onu bulduğumuza şükrediyoruz :KK70: :KK70:

Hamilelikten geçer hiç merak etme
Eşinle de paylaş bize anlattığın gibi
Sen zaten bu durumu cozemedigin için üzülmüş sün anlıycaktır seni merak etme
Bi yerde okumuştum hamilelerin vücudunda fazla depoladıkları şeye karşı midesi bulanırmış
Sen de eşine dersin ne kadar çok optuysen artık diye😉😉😂😂

Hamileliktendir. Kendimden, eşimden, evimden yenme potansiyeli olan her malzemeden midem bulanıyor :D

Herkes şaşırdım emojisi göndermiş, şaka olsun diye yazdım elbette midem bulanmıyor😂😂 devamında da yazdım aslında eşim çok sigara içer o yüzden çok da hoşlanmıyorum bu eylemden, temiz temiz gelse olalala😂😂😂
Evde biri ergen diğeri anneyi her daim kıskanan iki çocuk da olunca bizim öpüşmeler zaten yatağa kalıyor, onu bulduğumuza şükrediyoruz :KK70: :KK70:
Aynen biz de o durumdayız.öpüşmeyi unuttuk yahu

Hamileliktendir o. Sıkıntı yapma. Bende de oldu. Birkaç ay sürdü bende ama eşim sıkıntı yapmadı. Zaten düşük tehlikem vardı. Dr ilişkiyi yasaklamıştı. Canıma minnet demiştim 😬

Back
X