Eşimi öperken midem bulanıyor

Hamileliktendir değil mi 😕, inşallah öyledir çünkü hamilelikten önce normaldim. Ama korkuyorum bu durum ya geçmezse hep böyle mi kalıcak diye 😭
Arkadaşım da hamileyken öyleydi, kimse kokmuyor eşim kokuyor sanki diyordu, hç yaklaşamadı bir süre. Sonra geçti

Benim annemde hamileyken yemek yapar tadina bakar mis gibi oldu deyip aksam yemekte bu yemek cok kotu kokuyo diyip dokermis istisnasiz her gun tabi babam şok😂 bence sizinde oyle bisey kocan kiz senin seyi sey ederken igrenmedinde agzindanmi igrendin 🤭 oncesinde sorun yoksa gecicidir merak etme

Hamilelikte adam koktu leş gibi diyenleri duydum ev koktu diyenleri de
geçer bikaç aya inşallah

Hamilelikten.
En basta sorun yoksa sebep hamileliktir.

Hamileliğin ilk aylarinda normal vala bana adam kokuyodu resmen bı yıkansana diyodum hamilelikten oldugunu bildiğinden seslenmek anlayışla karşılardı saolsun 🤭😄🙈

Hanımlar merhaba
Ben beş aylık evliyim, eşimi seviyorum aramız da iyi çok şükür, ama evliliğimizin ilk zamanlarında cinsel anlamda da gayet uyumlu bir çift iken son zamanlarda eşimi öperken bile midem bulanıyor. Hamileyim acaba bundan olabilir mi? Ayrıca onu çok sevsem de cinsel isteksizlik de oluştu. Zaten hiçbir şeye iştahım gelmiyor yemek yiyemiyorum, 😭 bir de üstüne eşime de yaklaşırken midem bulanıyor ne yapacağım ne kadar sürer bu acaba 😭
Hamilelikten dolayıdır..3.aydan sonra düzelir.

başlığı okudum

yeni mi böyle oldu hamile misin acaba diye yorum yapmaya gelmiştim

hamileymişsin

ondan kaynaklanıyor

hiç kendini kötü hissetme

sağlıkla kucağına al

Hanımlar merhaba
Ben beş aylık evliyim, eşimi seviyorum aramız da iyi çok şükür, ama evliliğimizin ilk zamanlarında cinsel anlamda da gayet uyumlu bir çift iken son zamanlarda eşimi öperken bile midem bulanıyor. Hamileyim acaba bundan olabilir mi? Ayrıca onu çok sevsem de cinsel isteksizlik de oluştu. Zaten hiçbir şeye iştahım gelmiyor yemek yiyemiyorum, 😭 bir de üstüne eşime de yaklaşırken midem bulanıyor ne yapacağım ne kadar sürer bu acaba 😭
Ayy benimde hamileyken olmustu :KK70:hatta yatak odama giremiyordum oda sen kokuyor diyordum adama akfjskfjf tribe girmisti kötü mü kokuyorum diye:rolleyes:

5 aydan sonra düzeldi bende canim hamileliktendir seninde saglıkla gelsin bebeğiniz hayirli olsun🌸

Maximum 9 aya biter 🥴

Yıllarca yediğim yemek içtiğim sigara suyun kokusundan bile midem bulanmisti eşimi saymıyorum bile geçer üzülme 😊

ya insanlar hamileyken dünyanın en güzel, en lezzetli yemeklerinden iğreniyor, midesi bulanıyor. adamın ağzından, dudağından, dilinden midenin bulanması çok normal bence bu dönemde. bakın en lezzetli yiyeceklerden bile mide bulanıyor, kıyaslayın diye dedim.

Hanımlar merhaba
gebelik bolumunde bi baslik acilmisti. nelerden mideniz bulaniyor diye. bi cok kisi esimden yazmisti. demekki bi cok kisi esinden igreniyor hamilelik surecinde :)) gecici bi durum bence

Ya geçmezse..Tey tey tey..
Ben hamilelikte çaydan çok tiksinirdim.Doğumdan sonrada bir kaç yıl devam etti..Bilemedim yani(Buraya bir gerilim müziği)
Bence boşannn🤣🤣🤣

Hanımlar merhaba
Hamilelikte besinlerden mide bulanabilir da esten bulandigini ilk kez duyuyorum. 😶 sorununuz baska bir sey olabilir mi?

Back
X