- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım da hamileyken öyleydi, kimse kokmuyor eşim kokuyor sanki diyordu, hç yaklaşamadı bir süre. Sonra geçtiHamileliktendir değil mi, inşallah öyledir çünkü hamilelikten önce normaldim. Ama korkuyorum bu durum ya geçmezse hep böyle mi kalıcak diye
![]()
Desenize eşinize göre biz nişanlı iken hep yarım bıraktık bişeyleriİşte eşimin bakış açısı:
Öpüşmeyi sonuçlanması gereken bir eylemmiş gibi görmek![]()
Ahahaah onun da tadı ayrı oluyor ama,Desenize eşinize göre biz nişanlı iken hep yarım bıraktık bişeyleri
çok yıllar önceydi tabi :) öpüşmekten pek ileri gitmemiştik
DoğruAhahaah onun da tadı ayrı oluyor ama,
sonuçlanmıyor ya insan hep o yarım kalmış heyecan ve libidoyla aktif kalıyor![]()
Sen yine iyisin.Burnuma kokuyodu adam.Isteksizlik de oldu.Ama geciyo korkma.Hamileliktendir değil mi, inşallah öyledir çünkü hamilelikten önce normaldim. Ama korkuyorum bu durum ya geçmezse hep böyle mi kalıcak diye
![]()
Hamilelikten dolayıdır..3.aydan sonra düzelir.Hanımlar merhaba
Ben beş aylık evliyim, eşimi seviyorum aramız da iyi çok şükür, ama evliliğimizin ilk zamanlarında cinsel anlamda da gayet uyumlu bir çift iken son zamanlarda eşimi öperken bile midem bulanıyor. Hamileyim acaba bundan olabilir mi? Ayrıca onu çok sevsem de cinsel isteksizlik de oluştu. Zaten hiçbir şeye iştahım gelmiyor yemek yiyemiyorum,bir de üstüne eşime de yaklaşırken midem bulanıyor ne yapacağım ne kadar sürer bu acaba
![]()
Ayy benimde hamileyken olmustuHanımlar merhaba
Ben beş aylık evliyim, eşimi seviyorum aramız da iyi çok şükür, ama evliliğimizin ilk zamanlarında cinsel anlamda da gayet uyumlu bir çift iken son zamanlarda eşimi öperken bile midem bulanıyor. Hamileyim acaba bundan olabilir mi? Ayrıca onu çok sevsem de cinsel isteksizlik de oluştu. Zaten hiçbir şeye iştahım gelmiyor yemek yiyemiyorum,bir de üstüne eşime de yaklaşırken midem bulanıyor ne yapacağım ne kadar sürer bu acaba
![]()
gebelik bolumunde bi baslik acilmisti. nelerden mideniz bulaniyor diye. bi cok kisi esimden yazmisti. demekki bi cok kisi esinden igreniyor hamilelik surecinde :)) gecici bi durum benceHanımlar merhaba
![]()
Hamilelikte besinlerden mide bulanabilir da esten bulandigini ilk kez duyuyorum.Hanımlar merhaba
![]()