İşte eşimin bakış açısı:Seks harici öpüşmeyi gereksiz buluyorum, eğer sevişmeyeceksem öpüşmek benim de midemi bulandırıyor
Hamileliktendir değil miBaşlığı görünce neden evlendi ki o zaman sorusu geçti aklımdan ama hamileliktenmiş. Geçer bikaç aya herhalde.
Hanımlar merhaba
Ben beş aylık evliyim, eşimi seviyorum aramız da iyi çok şükür, ama evliliğimizin ilk zamanlarında cinsel anlamda da gayet uyumlu bir çift iken son zamanlarda eşimi öperken bile midem bulanıyor. Hamileyim acaba bundan olabilir mi? Ayrıca onu çok sevsem de cinsel isteksizlik de oluştu. Zaten hiçbir şeye iştahım gelmiyor yemek yiyemiyorum,bir de üstüne eşime de yaklaşırken midem bulanıyor ne yapacağım ne kadar sürer bu acaba
Ama hamilelik ve evlenme arasi kısa bir müddet geçti, o yüzden kendimden de şüphe ettimÇözülmesi oldukça güç bir bulmaca. Hamilelik var, önceden böyle bir sorun yok. Hamilelik mevcut, ne olabilir sebebi neee.
Rahat ol, hamileliğin böyle yan etkileri var, kimi evine giremez kokuyor diye, kimi evdeki deterjanları atar, kimine de kocası kokar. Ben de kendi pişirdiğimi yiyemiyordum. Garip bir şey şu hamilelikAma hamilelik ve evlenme arasi kısa bir müddet geçti, o yüzden kendimden de şüphe ettim
Ama hamilelik ve evlenme arasi kısa bir müddet geçti, o yüzden kendimden de şüphe ettim
Ayyh senelerdir öpüşüyoruz yeter yaİşte eşimin bakış açısı:
Öpüşmeyi sonuçlanması gereken bir eylemmiş gibi görmek
Hamilelikten oluyor üzülmeyin geçici bir durum.Hanımlar merhaba
Ben beş aylık evliyim, eşimi seviyorum aramız da iyi çok şükür, ama evliliğimizin ilk zamanlarında cinsel anlamda da gayet uyumlu bir çift iken son zamanlarda eşimi öperken bile midem bulanıyor. Hamileyim acaba bundan olabilir mi? Ayrıca onu çok sevsem de cinsel isteksizlik de oluştu. Zaten hiçbir şeye iştahım gelmiyor yemek yiyemiyorum,bir de üstüne eşime de yaklaşırken midem bulanıyor ne yapacağım ne kadar sürer bu acaba
Öpüşmek güzeldir yahuAyyh senelerdir öpüşüyoruz yeter ya
Ne bileyim ben bi sıkıldım galibaÖpüşmek güzeldir yahu
Sigarada etkiler tabi,biz içtiğimiz için çok etkilemiyorNe bileyim ben bi sıkıldım galibaBunda eşimin sigara içmesi benimse bu kokudan hiç hoşlanmamamın payı da büyük tabi. Ama iş sonuca varacaksa dişler güzelce fırçalanıp gargara falan yapılmış oluyor, o yüzden sonu varsa seviyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?