Eşimi polise versem mi?

git polise canım.git ki seni ne kadar hafife almış görsün bakalım.canına yazık ya.bi insan karısını sevmiyor olabilir,saygı duymuyor bile olabilir ama en kıymetli varlığının çocugunun annesine nası kıyar da vurur ya.insan olmadığı için böyleleri hakkından polis gelir bunların.allah kolaylık versin canım.

ya canım çok üzüldüm tek yapman gereken polisi araman orda kanunlar daha çok senden yana yada iki hafta daha sabretmek işlerini halledene kadar alllah yardımcın olsun kardeşim onunda sana vuran elleri kırılsın inşalah[B[/B]

Zamanında çok dayak yemiş belliki, sende dedin zaten ve tabii hasta ruhlu bir insan çıkmış ortaya. Anne ve babasını kutluyorum kulakları çınlasın inşallaaaahh...

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun canım ama güçlü olmalısın bak seninde çocuğun var kendini topla ve can güvenliğinin olmadığını söyle polise git onlarda seni sığınma evine yönlendirirler sanırım...

Ama susma çocuğun için susma oda babası gibi OLMASIN!!!!

Son düzenleme:
Hemen aileninyanına dön allah yardımcın olsun canım yaaa çok üzüldüm senin adına

tabiki polise gitmelisin eşinin ruh sağiliği hiç normal değil
polisi ara ordayken en azindan korkup yaklaşamaz kağit işini halledincede
dön annenlere canim rabbim yardimcin olsun
böyle ortalikta ben erkeğim diye gezinenlerinde Allah belasini versin inşallah

canım ya kıyamam sana .. daha önceki yazılarından az çok biliyorum durumunu..

hemen git polise anlat durumunu kağıt işlerin bitene kadar devlet korumasında kal ne bileyim sığınma evi filan..

eve almayayım diyorsun ama ne yapacağı belli olmaz zorla girmeye çalışı eve bebeğinde korkar Allah

korusun gözü dönerse bebeğine bile zarar verebilir. ne olursun kendini ve bebeğini kurtar onun elinden..

zaten sanırım boşanmayı kesinleştirmişsiniz kafanızda.

o halde bu iki hafta içinde ailenizden yol ve diğer masraflar için bir miktar para isteyin bu zaman zarfında da hazırlığınızı gizli gizli yaparsınız

şimdilik polise şikayet etmek belki olayların seyrini dahas kötüye sevkedebilir.

o yüzden şikayeti fazla düşünmeyin derim ben de.

kesinlikle polise ver diyeceğim
ama
polise verdiğinde durum düzelirmi sence
bu sefer sana ve annene daha çok kin tutabilir
allah muhafaza karısına bunu yapan karısının annesine neler yapmazkı
açıkcası ben senin eşinden herşeyi beklerim

ben çevremde o kadar sakin,kendini bilen bi insan olarak tanınırdım ki..ben bunları hakedecek bişey yapmıyorum..konuşamıyorum bile kendisiyle..biraz eleştirmeye kalksam anında kavga kıyamet ve bana ettiği küfürleri hayatımda hiç duymadım şoktan şoka giriyorum

Bence geç bile kalmışsın.. Hemen boşan ne olursa olsun.. Geri kalan ömrünü böyle biriyle geçirmen imkansız..O zaman neden daha fazla zaman kaybedesinki...

canim hemen polisi arayip sikayet edersen evin belli cevresine kadar yaklasamama gibi seyler var yani esin evin cevresine bile yaklasamaz dersin polise ben istemiyorum beni dovuyo korkuyorum bana bisey yapacak diyede dersen yaklasamazki isinide halledersin kagit isini...dayak haddinden fazlaymis bence yine kendin bilirsin ama birak derim yine senin kararina kalmis...ama korkma polis devlet sana bakarda yardimcida olur...allaha emanet ol canim boyun egme helede yurt disindaysan hic egme...

eşiniz aciz biriki dayağa yöneliyor...
hiç onunla güzellikle konuşmayı denedinizmi?
eğer bunlarda fayda etmiyorsa,bir dahaki şiddetinde polise verin eşinizi....
dayakla kim adam olmuş ki....:mymeka:

siz sanırım benim hatalı olduğumu onun da beni adam etmek için dayağa yöneldiğini düşünmüşsünüz..ama benim onun için yaptığım fedakarlıkları,gösterdiğim sonsuz anlayışı,hoşgörüyü,affedişlerimi,ona çocuğuma gösterdiğim şefkati ve sevgiyi gösterdiğimi bilemezsiniz..ama bunların hiçbirinden anlamadı..daha beter oldu..ben ona yaklaşmaya çalıştıkça beni itti saldırdı,durduk yere kavga çıkarıp ortalığı dağıttıve bunları çoğu zaman sevgilileriyle arası bozuk olduğunda yapıyordu..yani sevgilisiyle arası iyiyise yüzü gülüyo..yoksa evde terör estiriyo..bunları maillerinde görüp tarihleri karşılaştırarak buldum..ne zaman kavgalı olmulur o gün hiç yoktan evde bana eziyet eder sebebini anlayamazdım..klava:

evliliğn artık bitmiş canım
böylebi adamla bi saniye bile aynı ortamda durma derim
kağıtların gelene kadar eğer mecbursan o evde kalmaya hiç sesini çıkarma hiç tepki verme ona karşı canım
dengesiz bi insan sanıım anlattıığın kadarıyla
ne yapacağı belli olmaz
birde gideceğini bilmiyor sanırım
y kağıtlar yanonda gelirse nasıl yapıcaksın

okudukca üzüntüden ne diyecegimi sasirdim ... hele ki su yukardaki yaziniz hepten tüy dikti :sm_confused:

sormaniz bile hata hic durmayin. düsünmeyin bile ... aileniz arkanizdaymis zaten. derneklerle görüsün onlar sizi ailenize kavusturur mutlaka. esiniz para vermeyecegine göre gitmek icin paraya da ihtiycaciniz olacak...

insallah en yakin zamanda huzura mutluluga kavusursunuz yavrunuzla

Şimdiye kadar beklediğin bile hata büyük konuşmayım ama ben olsam o dayakları burnundan fitil fitil getirirdimmm kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

slm arkadaslar ben yeni katildim araniza bu yazi dikkatimi cekti üzüldüm acikcasi arkadasa allah yardimcisi olsun

kagıdını bekle bısey demeden don burda bosanma davası ac essekten dussun bakalım nasılmıs.orda anlarsa yollamaz belkı polıs de onu daha cok sınırlendırebılır.

Canım arkadaşım çok ama çok üzüldüm.:çok üzgünüm: Teyzemin yaşadıkları geldi aklıma. Ama çok şükür ki ailen arkanda ve gidebileceğin bir kapın var. Bence kesinlikle polise şikayet et. İşlerini halledene kadar en azından böyle uzak tutarsın kendinden. Sonrasında git anacığının yanına..:çok üzgünüm: Rabbim yardımcın olsun. Kimsenin ettiği kalmaz yanına. Rabbim verecektir cezasını.

hemen polise canım....
yoksa Allah korusun o sertlik ve sinrle sana daha kötü birşey yapabilir....
oralarda nasıl bilmiyorum ama darp izlerini rapor ettr bir doktorda morluk faln gibi

bence hemen polise!!!
ortada dayak varsa,karsilikli hakaret varsa durma derim,cünkü bende yurtdisinda yasiyorum ve burdaki polisin türk kadinlarini nasil koruduklarina arkadasim sayesinde sahit oldum...o konuda hic korkma bence..belliki sen sustukca üstüne geliyor,kanun var yol var yordam var...yarin bir gün bu tartismalari komsulardan biri duysa bu defa senin savunacak bi tarafin kalmayacak sustugun icin...
esini aninda evden uzaklastirip sizide koruma altina alirlar.evin 500m yanina bile yaklasamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…