Eşimi polise versem mi?

Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm arkadaşım inan..Böyle tipler de maalesef var. Cnm sen onu terkedersen peşine düşüp daha kötüsünü yapmaz mı? inş. işi bu boyuta getirecek biri değildir. herşey gönlünce olsun cnm üzülme.

cok uzucu..
okudugum kadarıyla hala polıse gıtmemıssınız..
neyı beklıyorsunuz onu da anlamıs degılım..
cocogunuzun daha fazlasına tanık olmasını mı ıstıyorsunuz..
kımbılır ne buyuk yaralar olustu o ufacık yuregınde..
esınız sıze el kaldırıken cektırdıgı tum acılarda bu denlı dusunmemıstır..
ama sızın hala tepkısız olmanızın nedenını algılayamıyorum..
bırakın bundan sonrasını esınız dusunsun..

canim Allah yardimcin olsun bende yurt disindayim benim bir problemim yok ama burada da kimsem yok oyle birsey olsa ne yaparim diye dusundum:uhm: birden, dil bilmiyorsun nereye gidecegini bilmiyorsun hersey problem hakkinda herseyin hayirli olmasini dilerim

gecmis olsun boyle ruh sagligi insanlardan ne es ne baba oluyor malesef kagitlarin gelince durma bencede bende yurt disinda yasiyorum kadina darp buyuk suc bildigim kadariyla once bir dr raporu ile darpi ispatla ve polisi ara sikayetci ol once evden uzaklasir 3mil yaklasamaz evin giderlerini soke soke alirlar devlet seni cocugunu kesin guvene alir bosansan uzunda surmez inim inim inletir devlet burada sistem bu ve bircok avrupa ulkeside ayni ayrica darp icin ize gerek yok morluga gerek yok dr gidip agrilarindan psikolojik durumundan bahsetmen yeter ayrica eger sana hakaret ederken cep tel kayit edersen bunu ona agir odetir mahkeme benim esimin amcasinin oglu Ingilterede aile avukati eger ingiltere de oturuyorsan sana yardimci olurum neler yapacagini hangi adreslere gidip nasil basvuracagini yazarim Ingilizceyede ceviririm boyle insanlar topluma bile zarar sakin unutma yanliz degilsin en azindan bir ailen var

Laliş çok haklı yurt dışında bu konular daha sıkı tutuluyor
Kadınlara çocuklara daha önem veriliyor
Bence polisler seni madur etmeyeceklerdir
Türkiye ye dönebilmen için ellerinden geleni de yaparlar sen istedikden sonra

Allahim ya nebicim kocalar var dunyada,sen karina cocuguna nasil oyle konusur davranirsin ya inanamiyorum....Hemen sikayet etmelisin,yurtdisinda bu tur olaylarla cok ilgilenip bayanlara cok deger veriyorlar biliyosunuzdur...biran once islerinizi halledip bu koca musvettesinden kurtulmalisiniz komalik yaparim seni falan sozlere bak yaaaaa.....(

Çok üzüldüm gercekten ne demek ya hep dayak yemisşiniz..kaçıncı yüzyıldayız neden cekiyorsun hemen kurtulmaya bak..
insan unutamaz tabi ki yapılanları.evliliğini böyle sürdürme lütfen..sen dayak yemek için mi evlendin de taaa hamileyken bile seni döven adamla hala birliktesin ..eşin allahından bulsun diyorum..

tum yazdiklarini okudum hala cok sakince olanlari yazmissin en cokta ogluna uzuldum ama bu kadarini beklemene bile sasirdim sanki odullendirmissin onu heleki sevgilisiyle arasi kotu oldumu bunu sana cektirmekte ne demek bunca zamandir bu evlilik degilmis zaten yurtdisi yazmissin ama neresi oldugunu yazmamissin o yuzden birsey diyemiyorum ama Ingiltere de olsaydin sana hersekilde yardimci olurdum lutfen genc yasinda bunu cekme ayrica bir cocugun ruh sagliginida bir anne olarak boyle zedeleme her gecen gun ogluna zarar veriyor seni saymiyorum bile senin durumunun vahimligi ortada unutmaki oglunu bu iskence yasamdan kurtarmak zorundasin gelecegi ve gelecegindeki hayati icin bunu ogluna borclusun biliyorum buraya yazmak cok kolay ama en azindan seni kabul eden bir annen bazi kadinlarin bu kadar bile bir tutunacak dali yok

burda hakkım yok ki benim geleli fazla olmadı..öğrenci olarak vize almıştım ve kaydım silindi artık o şekilde de alamam.ancak eş durumundan alabilirdim o da malum işte..(hem düzenli işi bile yok) burda kimsem de yok ayrıca..dilim de iyi değil..yani burda kalmak olmaz..mezuniyetim bile geçmiyo burda benim..türkiyede bi iş bulabilirim..

evet bunca zamandır bu evlilik değildi her anlamda değildi..şiddet de hep olan bişey ama artık gitmeden ona bir ceza versemmi dedim polise verip..ama uğraşmayacağım..bekleyip gideceğim Allahından bulsun ne diyeyim..burda yalnız olmanın ve çektiğim sıkıntıların sonucu yıpranan psikolojim ve korkularım oldu..polise gitmelyi bırak üzerimde kurduğu baskı sonucu bazen yolda yürürken bile korkuyorum bana ne denli zarar verdiğini düşünün..ki ben 4 sene ailemden uzakta üniversite okudum tek başıma ayakta kaldım geç saatte bile korkmadan evime giderdim tek başıma her işimi yalnız halledrdim ama şimdi beni öyle bir sindirdi ki tek başıma bişey yapamaz hale geldim..düzelmem ne kadar sürer bilmiyorum yeniden sosyal hayata dönebilir miyim normal insan ilişkileri yaşayabilir miyim bilmiyorum..umarım başıma daha çok bela olmaz..:çok üzgünüm:

son yazdıklarımı okumadın galiba gidecem kağıt işlerim var o zamana kadar ne yapayım diye sordum

yazdiklarini okuyunca kendim yasamis kadar oldum canim. . .

ne yapayim demissin

hemen polise git , tutanak tuttur neden sen gidiyormussun o defolsun gitsin almanyadaysan eger haklarindan olabildigince yararlan sakina gitmeye kalkisma
eve polisi cagir , onlar seni ve cocuklarini alip ayri bir eve yerlestirip sana destek olucaklardir yada frauenheime kadin siginmaya git o adamla adam bile diyemicem canavarla ayni evde durma sakin canina kasti var bu zalimin

hemen yakin karakola telefon edip eve cagir sana vurdugunda yada git hemen rapor al catir catirda nafakani al davayi acinca suda aklinda olsun bosanma davasini burda ac ki alman kanunlarina gore yuksek nafaka baglatabilesin .allah yardimcin olsun

kesin gideceksen eğer ver polise
en azından devlet güvenle yollar seni ailene
ve çocuğunuda alırsın türkiyedede rahatsız edemez seni
şiddet zaptı tutulduğu içinde boşman kolay olur
tazminatınıda alırsın
ilk şiddetinde ara polisi gelsin eve...

tatlım ben sana kıyamam ya... kac yaşındasın bilmiyorum. eşinle aranda cok yas farkı mı var bunu merak ettim doğrusu.. bu durum neden olmuş biliomusun hep senin ii niyetinden.. alttan almalarından...ama ne yazıkki kıymetin bilinmemiş.. şimdi ben sana şöle yap böle yap derim ama önemli olan senin beyninde bitirmen.. şimdi kızgınlıkla içinden neler yapmak gelir.. ben bu vb. sorunlarla okadar cok karsılasıyorum ki...sonra barısıyolar hiç bişey olmamaış gibi..ama senin bu sürekli tekrarlanan bi durum belliki... çocuğunda küçük sanırım... hep o düşündürüodur seni dimi? çoçugum için... dediğini duyuyor gibiyim tatlım..caresizliğini anlıyorum da..önce sen karar vereceksin ne yapacağına bu bir... eşin kesinlikle haksız..seni dövemez aşagılayamaz...bence ona ilk önce seninde bişiler yapabileceğini göstermen lazım seni kimsesiz sanmasın,özgüvenini hissetsin ne olursa olsun.. şikayet etsen hakkında dava acılır ve kuvvetli ihtimal tutuklanır yurtdısında kadın hakları özellikle darp konusunda cok savunulur...ben seni bilgilendireyim,sen şikayet edip sonradan şikayetini geri alsanda kamu davasına dönüşür devlet bırakmaz mutlaka ceza alır yanii...o yüzden i düşün derim.. bosanmayı düşünüyorsanda rapor al bu elinde koz kalsın.bunlr hep birbirine bağlı seyler tatlım polise şikayet etceksin,ordan seni hast. sevk etcekler,ordan raporla savcılığa gitceksin..hiç kimse bu dünyaya üzüntü cekmek için gelmedi.. kafanı topla sakince düşün... kendine güven..hayat cok uzun yarın neler getirir bilinmez umutsuzluğa kapılma.. evliliğinin kötü gitmesi veya bitmesi hayatın sonu.değil. ona noktayı koyarsın orda kalır derdine yanar annesinle.. hiç sıkma canını sen..senin hayatın hakettiğin şekilde devam eder...yarınlar sana hep güzellikler getirsin işh.

Hemen polıs derım bende.Ustelık bu bıtmıs evlılıgı resmen sonlandırırken polıse gıtmıs olman cocugunun da senınle kalabılmesıne yada turkıye ye donebılmesınde yardımcı olacakdır.Ama bundan cok emın degılım.Ilk once mutlaka bunu bır arastır.Cunku bazı durumlarda senın orada kalma durumun yok ıse bosanma durumunda polıse sıddetten bahsedınce cocuga el koyabılıyorlar.Sakın bu soyledıklerımı tepkıyle karsılamayın.Cocuk yuzunden yasadıklarını cekmeye devammı etsın gozuyle bakmayın.Muhtemelen su an hersey ıcın tek sebeptır cocugu.Oralarda eslerın aılelerının ılk kullandıgı sey cocuk ne yazıkkı.Sakın buna da ızın verme.Hangı ulkedesın bılmıyorum ama mutlaka ılk once bu konuyu arastır.Senın ayrılsan bıle orada kalabılme heklerın olacaktır boyle bır basvuruda.
Allah kolaylık versın...

canim yaziyorsun yuaziyorsun buraya. bu benim bildigim en az 3. konu. yaziyoruz yaziyoruz. cekme diyoruz. ama 2 gun sonra baska konu aciyorsun. yani bak sana kizmiyorum yanlkis anlama ama okumus etmis kadinsin. cahilsin desem degilsin. yatar demenin zamani gelmedi mi?

Tr de olsa diyecegim ki polize gitsen bile seni esinle baristirmaya calisirlar ama Almanlar biz Trukleri iyi biliyorlar. kadinlarin neler cektigini ve yasalari. basvur. kagidin varsa var. bahane etme. kagitlarini oraya yonlendirmek zor mu?

Herkes burada san ayardimci olmaya calisiyor. Kulak ver. ama vermiyorsun. o sebeple de 2 gunde bir konu aciyorsun. bir gun fena dayak yedim sokaga atti diye konu acacaksin. cok uzgunum snein icin. konularinin hepsini biliyorum. hayatina yazik etme. cocuguna yazik etme.

Bana göre polisi aramadan önce o evi terk et derim arkadaşım çünkü böyle kötü bir insan sen onu şikayet ettikten sonra daha da kötü olup size zarar verir diye korkuyorum o yüzden önce ailenin yanına git hemen hiç beklemeden daha sonra ondan en kısa zamanda boşan ve hala seni rahatsız etmeye devam ediyorsa polise müracat edersin yine söylüyorum önce ailenin yanına git ondan sonra ne yaparsan yaparsın!! BÖYLE ZOR ANLAR YAŞARKEN MUTLAKA AİLENLE OLMALISIN ONLAR SANA DESTEK OLMALILAR SENİ KİMSESİZ SANMASINLAR!

Son düzenleme:
senin için çok üzüldüm canım ama çocuğun için daha da üzüldüm...
4 sene üniversite okudum diyorsun eşinin de doğru düzgün bir işi yokmuşşansıl evlendin görücü usulü ile mi yoksa severek mi...ah be güzelim ne işin olur senin öyle adamla üniversite bitirmişsin ayaklarının üstünde durabiliyorsun.oralara evde oturup esir hayatı yaşamaya dayak mı yemeye gittin...eminim ailen el bebek gül bebek büyütmüştr seni...bence ailenden belli bir miktar para iste ve hiç polise şikayet etmeden al çocuğunu dön türkiyeye..ama şöyle birşey var belli bir yaşa kadar babanın izni gerekmiyormu çocuğun ülke dışına çıkabilmesi için?türkiyede mesela ben annemle almanyaya gideceğim zaman 18 yaşından küçük olduğm için babamın onayı ile çıkabildim.

bekleme direkt polise benneyaptımki
cani ya kocan kusura bakma ağır oldu ama :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…