Eşimi polise versem mi?

canim cocuklar kac yasinda yani senin bakmana muhtacsa
alamaz dimi oylemi ?

bir çocuğum var 1 buçuk yaşnda..bilmiyorum sanırım alamaz..ama almak isteyeceği kesin..annesi çok cadı bir kadın çok yalancı bire bin katan bir iftiracı hep o doldurdu en baştan beri huzur bırakmadı ama adam da onu dinlemeseydi aklı normalse ama akıl yok ki..klava:

canim sakinles biraz hersey olacagina varir sadece sen sana duseni yapmak istedigini yap...
iyi dusun arastir o zaman kagit isini halledene kadar avukata sor bos durma yani sonrada allah kerim :)
hakkinda hayirlisi olsun cocugunuda sana bagislasin a.s.

canım o adndan sana hayır gelmez artık seni dövüyosa aldatmışsa evine 1 ekmek bile almıyosa daha ne bekliyosun ara polisi alsınlar gitsinler belki aklı başına gelir sede başının çaresine bakarsın

şimdi bence sinirlerini yatıştır iyice düşün sonrada polise git yurtdışında durum nasıl işler bilmiyorum ama burda olsa bi şey yapmazlardı eminim orda daha farklıdır bebeğinide üzmeden sakince karar ver eşinede belli etme gidiceğini ağzından falan kaçırma sakın çocuğu alır kaçar ne yapacağıbelli olmaz

Canım ya seni anlıyorum gecimsizlik kadar insanı yıpratan birsey yok..Sana asla ayrıl diyemem ama eşin senin nelere katlandığının farkında değil yada kötü biri..
Bu nedenle bence ona iyi bir ders vermen lazım git ailenin yanına nasılsa pesinden gelecek..
Hele ki cocğuna hiç dayanamaz yaptıklarına insallah pişman olur..
Bazen ayrılıklar eşlere iyi geliyor..
Senin burda konularını okuyorum ve seni cok iyi anlıyorum..
Allah yardımcın olsun

Canına yazık arkadaşım...
Birde bebeğin var...
Bence hemen polise haber ver..

yorumlarını takip diyorum genelde.ve okudukça nefesim daralıyor.
neyi bekliyorsun anlamıyorumki???
2 yıldır böyle yapan bi adamdan nasıl çocuk yaptın?
bunlar için belki geç ama lütfen bir an önce bişeyler yap.
sizi geçtim,zavallı çocuk ne korkular yaşıyordur.
değişecekmi bu satten sonra?
hemen polisle irtibat kur ve ne yapabileceğini sor.
yada 2 hafta daha sabret ve bir sabah o işe gittiğinde al bavulunu al çocuğunu ve git....
lütfen bişeyler yap artık...........................

canım durman hata bu evlilik değilki resmen işkenceye maruz kalıyorsun yeni bir hayata başla çocuğunla....onunda psikolojisi daha fazla bozulmasın....

haklarını bir araştır bence
çevrende orada yıllarca kalmış bir komşun yokmu
hangi ülkedesin
eğer almanyaysa ben araştıriim haklarını
yanlış bilmiyorsam evliliğinin 5. yılından sonra boşansanda orda kalabiliyorsun
eşini hapse bile attırabilirsin
bu dünyaya bir kez geliyoruz
ve birkez yaşanacak bir ömrü eziyetle heba etmek bence doğru değil
kendini mahfetme

çocuk hemen oldu istemeden..artık oldu ne yapalım:ecrin_bebek:..polise gidip gitmemeyi hala düşünüyorum..ya çok iyi ders alacak ya da bekleyip gideceğim..o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum ama:çok üzgünüm:

ben burda kalmak istemiyorum ki..üstelik hiç bir hakkım yok..her yıl kırk türlü zorlukla vize alıyorum bu sene alıp alamaycağım bile meçhul..bu arada cüzdanımı kaybettim o kağıtları çıkarmak için uğraşıyorum ondan bekliyorum..herşeyim içindeydi..

bu arada benim oğlum 1 buçuk yaşında ve çok saldırgan bir çocuk yaşıtlarıyla bir araya gelince hep vuruyo onlara..bana da vuruyo sürekli ısırıyo..babası ne yaparsa o da aynısını yapıyo ve bu normal değil sanırım..çok üzülüyorum..büyüyünce onun gibi olursa aile huzuru kalmaz psikopat olur şimdiye kadar hep kavgalı ortamdaydı çok etkilendiklava:

cüzdanını eşin saklamasın sakın hani gitmemen için ay bende paranoyak oldumda cıktım valla

ne sanıyorsun chicek?nasıl olmasını bekliyorsunki oğlunun?
ayrıca neyin dersini alacak eşin?2 yıldır düzelmedide şimdi sen korkutuncamı düzelecek?
bu durumu çok kanıksamış,dayağa alışmış gibi yazıyorsun?
bi telaş,bir an önce kurtulma çabası,vs.. hiç bir şey göremiyorum sende nedensebenneyaptımki
adam resmen ağzıyla söylemiş hele bi büyüsün onada neler yapıcam diye:1shok:
neyin düzelmesini bekliyorsun hala:mymeka:

merak etme biraz daha büyüsün herşeyin farkına varır sende büyük bi rol düşüyo tabi dikkat edicen benim bi kuzenim vaar o neler cekmedi sen neki halada gecen yanına gittim bilegi kesikti aklıma kötü seyler gelmedi degil dayak kovmalar bebeklerm için katlanıyorum diyo 2 cocugu var büyük kızı 6 yaşında herşeyin farkındaya suan babasından nefret ediyo ulu orta babamı sevvmiyorum asla babam gibi biriyle evlenmem diyo düşün akıllansın seninkide düzelir ama tabi sende dikkat etmen lazım yetiştirmenle yani

ah canim ya cok uzuldum,burdaki hayati biliyorum ve yanlizligini anliyorum,
bu kadar cektigin bile hata,polisi arasan degil evine,sokagina bile giremez o adam,,,
hem sana devlet yardim eder,ev verir sana,maas baglar,masraflarinda yardimci olur,suanki hayatindan 1000 kat guzel yasarsin diyebilirim sana,,,,,,Allah yardimcin olsun canim))):1hug:

almanyada kalmayi neden düsünmüyorsun?ordada haklarin var sonucta..
cocuk icin terapiler yaptirman kesin ve zaten yaparlar o konuda rahat ol..
türkiyeden gelin getiripte böyle yapan aileleri,o gencecik kizlari kimsesiz görüp horlayan,dislayan,kullanan,gencligini harcatan aileleri Allaha havale ediyorum...bu aralar o kadar cok duyuyoruzki böyle seyleri

dersini alacak derken polise vermeyi kastetmiştim yoksa o eskidendi belki düzelir die düşünürdüm.ama artık o inancım kalmadı hem düzelse dahi benim onu affedecek hiçbişey olmamış gibi davranacak yüreğim yok..gideceğim orası kesin..ya sessizce ya da onu rezil ederek..ikisinden biri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…