Eşimi reddetmeli miyim

kahve alışkanlığı sebebi ile bitmiş bir evliliğin çocuğuyum.. kahvehaneye boş oturmaya çay kahve sohbete gitmiyorlar.. kumar oynamaya gidiyorlar ve kumar da bağımlılığı bırakılması en imkansız alışkanlık maalesef..
seksle cezalandırmak manalı değil.. bu evliliğin devamını maalesef göremiyorum.. çok yoğun işi olsa dahi o kahveye gider emin olun..
ya böyle kabul edip siz de kendinize bir hayat kuracaksınız (ki benim annem bunu yıllarca yaptı ama o bile biyere kadar) ya da yol yakınken yollarınızı ayıracaksınız..

Bir arkadaşı yakınım olur. Sürekli söylüyorlarmış evinde otur birde diye (söyleyen bekar) boş boş bakıyormuş. Bunları da duydukça içim soğuyor ona karşı küçük yerde olmamızdan çekiniyorum yoksa devam etmemizi gerektirecek bişey göremiyorum artık.

Bizimde öyle bir dönemimiz oldu. Bende sallamamaya başladım. Kendime bakmaya abartılı makyajlar yapmaya başladım. Anlattıklarını dinlemedim. Dinlediysem cevap vermedim. Bu sefer kendisi üstüme düşmeye başladı. Tabi herkesin kişiliği karakteri farklıdır

sen de annene git o eve gittikten 5 dkka sonra gir eve ya da önce ama montunu falan yeni çıkar mesela. sorarsa 12 den önce geldim ya işte evde bütün gün koca mı beklicem de ben de insanım sıkıldım evde anneme gittim dersin

Boyle bir durum yasasam zaten sevismek istemem. Sirf aram daha da bozulmasin diye rol yapamam kimse kusura bakmasin. Sonra kadinlar niye seksten zevk alamiyor, niye orgazm olamiyor?

Zaten söylüyor annene bırakayım gelirken alayım ama anneme de git. Evde olduğum için aklı kalmıyor ona dokunmayayım yeter
arkadaşlar hep yazmış cevap vermemişsiniz
sizde arkadaşlarınıza falan gidemez misiniz?
bu sefer de kadın kısmı kocasından geç eve girmez derler dimi :)
derlerse desinler... eşiniz sorduğunda da "e züccaciye açmayacakmıyız hayatım daha çok kadınları ilgilendiriyor.. Asıl çevreyi ben yapıyorum" gibi konuşun

Olaya seksle cezalandırmak olarak bakmayın bence.
İlgisiz kalan ve duygusal açlık yaşayan kadın eşiyle sevişmeyi de istemez.
Biz kadınların doğasında sekse hazır olmak için eşle iletişimin de iyi olması gerekir.
Duygusal anlamda doymazsanız seks açlığı çekmezsiniz, dolayısıyla da istemezsiniz.
Olaya bu şekilde bakmalı ve red nedeninizi anlatmalısınız.

arkadaşlar hep yazmış cevap vermemişsiniz
sizde arkadaşlarınıza falan gidemez misiniz?
bu sefer de kadın kısmı kocasından geç eve girmez derler dimi :)
derlerse desinler... eşiniz sorduğunda da "e züccaciye açmayacakmıyız hayatım daha çok kadınları ilgilendiriyor.. Asıl çevreyi ben yapıyorum" gibi konuşun

Arkadaşlarımın çoğunlukla bekar kısmı burada ve ailesiyle yaşıyorlar. Herkesin gece aile yaşantısı varken ben tekim

Evet iyi hissetmediğim için isteksizim

Tebrikler memlekete taşınarak evliliginizi mahvetmenin fitilini ateşlemissiniz. Yani bastan memlekette yasanmaya baslnir anlarım da, o sekilde bi evlilik haytina baslamamisken sonradan gitmek cok cok sakincali bence. Duzeniniz alt ust olmus gördüğünüz gibi

Sanırım yalnış kişiyle evlenerek kendimi yakmışım

Maalesef en çok kahvehane var iğrenç üzerine sinmiş sigara kokusuylada gelince istemiyorum tabi hem ilgi de yok. Eve gelince canım cicim ağzı iki laf yapınca bitti iyiyim sanıyor.

Bazen geldiğinde ben uyumuş oluyorum ışığı açar gürültü yapar ki ben uyanayım o da istediğini alsın . Artık gönülsüz yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…