- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi Mutluhayatlaristiyoruz
-
Bir şey sormuyorum bir şey isteyemiyorum hemen bi sinir bi kaba tavır. Bense hiç tartışamayan hemen ağlayan biriyim artık bunu kullanıyor : nasıl olsa sesi çıkmıyor
Zaten söylüyor annene bırakayım gelirken alayım ama anneme de git. Evde olduğum için aklı kalmıyor ona dokunmayayım yeterKısasa kısas diyorum ve sende geceleri annen git
Tekrar merhaba herkese. Memlekete taşındık eşimle. Eşimin ailesi ve benim ailem aynı yerdeyiz. Yeni iş kuruyoruz. Eşim geldiğimizden beri hergün dışarıda kahvehaneye arkadaşlarına gidiyor, çoğunluk bekar. İşi olmadığı için kahvaltı yapıyoruz dışarıya çıkıyor, akşam yemeğe geliyor sonra tekrar dışarı birde yatmaya geliyor. Her gün bir saat annesine uğruyor bana söylemiyor. Her gün bir bahane buluyor: yeni işin şu parçasını yapacağım , bu işini yapacağım diye halbuki dediği işler 1,2 saatlik iş. Bana öyle deyip gidiyor saatlerce bizim işimiz dışarıda diyor arkadaş çevresi yapması gerekiyormuş ama bu sürede hiç vakit ayırıyor bana. Annesine dahi ayırıyor bana ayırmıyor. Sorum şu artık tavrını koymak istiyorum, gece geldiğinde onu reddetmesi miyim? Tamam çamaşır bulaşık kendim için de yaptığım şeyler ama bazı konularda kendimi çekmeli miyim tavrını nasıl koyayım. Bu arada güzelce anlat demeyin güzel de anlattım kavga ederek de hep dışarıda.
Bir arkadaşı yakınım olur. Sürekli söylüyorlarmış evinde otur birde diye (söyleyen bekar) boş boş bakıyormuş. Bunları da duydukça içim soğuyor ona karşı küçük yerde olmamızdan çekiniyorum yoksa devam etmemizi gerektirecek bişey göremiyorum artık.kahve alışkanlığı sebebi ile bitmiş bir evliliğin çocuğuyum.. kahvehaneye boş oturmaya çay kahve sohbete gitmiyorlar.. kumar oynamaya gidiyorlar ve kumar da bağımlılığı bırakılması en imkansız alışkanlık maalesef..
seksle cezalandırmak manalı değil.. bu evliliğin devamını maalesef göremiyorum.. çok yoğun işi olsa dahi o kahveye gider emin olun..
ya böyle kabul edip siz de kendinize bir hayat kuracaksınız (ki benim annem bunu yıllarca yaptı ama o bile biyere kadar) ya da yol yakınken yollarınızı ayıracaksınız..
sen de annene git o eve gittikten 5 dkka sonra gir eve ya da önce ama montunu falan yeni çıkar mesela. sorarsa 12 den önce geldim ya işte evde bütün gün koca mı beklicem de ben de insanım sıkıldım evde anneme gittim dersinTekrar merhaba herkese. Memlekete taşındık eşimle. Eşimin ailesi ve benim ailem aynı yerdeyiz. Yeni iş kuruyoruz. Eşim geldiğimizden beri hergün dışarıda kahvehaneye arkadaşlarına gidiyor, çoğunluk bekar. İşi olmadığı için kahvaltı yapıyoruz dışarıya çıkıyor, akşam yemeğe geliyor sonra tekrar dışarı birde yatmaya geliyor. Her gün bir saat annesine uğruyor bana söylemiyor. Her gün bir bahane buluyor: yeni işin şu parçasını yapacağım , bu işini yapacağım diye halbuki dediği işler 1,2 saatlik iş. Bana öyle deyip gidiyor saatlerce bizim işimiz dışarıda diyor arkadaş çevresi yapması gerekiyormuş ama bu sürede hiç vakit ayırıyor bana. Annesine dahi ayırıyor bana ayırmıyor. Sorum şu artık tavrını koymak istiyorum, gece geldiğinde onu reddetmesi miyim? Tamam çamaşır bulaşık kendim için de yaptığım şeyler ama bazı konularda kendimi çekmeli miyim tavrını nasıl koyayım. Bu arada güzelce anlat demeyin güzel de anlattım kavga ederek de hep dışarıda.
Boyle bir durum yasasam zaten sevismek istemem. Sirf aram daha da bozulmasin diye rol yapamam kimse kusura bakmasin. Sonra kadinlar niye seksten zevk alamiyor, niye orgazm olamiyor?Tekrar merhaba herkese. Memlekete taşındık eşimle. Eşimin ailesi ve benim ailem aynı yerdeyiz. Yeni iş kuruyoruz. Eşim geldiğimizden beri hergün dışarıda kahvehaneye arkadaşlarına gidiyor, çoğunluk bekar. İşi olmadığı için kahvaltı yapıyoruz dışarıya çıkıyor, akşam yemeğe geliyor sonra tekrar dışarı birde yatmaya geliyor. Her gün bir saat annesine uğruyor bana söylemiyor. Her gün bir bahane buluyor: yeni işin şu parçasını yapacağım , bu işini yapacağım diye halbuki dediği işler 1,2 saatlik iş. Bana öyle deyip gidiyor saatlerce bizim işimiz dışarıda diyor arkadaş çevresi yapması gerekiyormuş ama bu sürede hiç vakit ayırıyor bana. Annesine dahi ayırıyor bana ayırmıyor. Sorum şu artık tavrını koymak istiyorum, gece geldiğinde onu reddetmesi miyim? Tamam çamaşır bulaşık kendim için de yaptığım şeyler ama bazı konularda kendimi çekmeli miyim tavrını nasıl koyayım. Bu arada güzelce anlat demeyin güzel de anlattım kavga ederek de hep dışarıda.
arkadaşlar hep yazmış cevap vermemişsinizZaten söylüyor annene bırakayım gelirken alayım ama anneme de git. Evde olduğum için aklı kalmıyor ona dokunmayayım yeter
Olaya seksle cezalandırmak olarak bakmayın bence.
İlgisiz kalan ve duygusal açlık yaşayan kadın eşiyle sevişmeyi de istemez.
Biz kadınların doğasında sekse hazır olmak için eşle iletişimin de iyi olması gerekir.
Duygusal anlamda doymazsanız seks açlığı çekmezsiniz, dolayısıyla da istemezsiniz.
Olaya bu şekilde bakmalı ve red nedeninizi anlatmalısınız.
Tebrikler memlekete taşınarak evliliginizi mahvetmenin fitilini ateşlemissiniz. Yani bastan memlekette yasanmaya baslnir anlarım da, o sekilde bi evlilik haytina baslamamisken sonradan gitmek cok cok sakincali bence. Duzeniniz alt ust olmus gördüğünüz gibi
Bu kahvehane kültürü 60lık emmilerle son demlerini yaşamıyor mu ya? Yeni nesil de mi gidiyormuş?
Seksle cezalandırmak bir açıdan bakınca doğru değil ama sizinle ilgilenmeyen adama karşı nasıl bir cinsel istek duyabilirsiniz ki? İstemiyorsanız tabii ki yapmayacaksınız.
Maalesef en çok kahvehane var iğrenç üzerine sinmiş sigara kokusuylada gelince istemiyorum tabi hem ilgi de yok. Eve gelince canım cicim ağzı iki laf yapınca bitti iyiyim sanıyor.
Seksle cezalandıracaksınız sanırım. Diğer arkadaslar mantıklı yazmış zaten de merak ettğim şey şu, sinirlendiğiniz kırıldığınız adamla neden beraber oluyorsunuz? İçinizden geliyor mu yoksa gönülsüz mü yapıyorsunuz? Bence bu daha büyük problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?