Eşimi reddetmeli miyim

Bazen geldiğinde ben uyumuş oluyorum ışığı açar gürültü yapar ki ben uyanayım o da istediğini alsın . Artık gönülsüz yapıyorum
Ya çoook çirkin. Seni resmen kullanıyor, bir paylaşımınız yok ki işini görüyor. İstemeden yapmamalısın bence. Yani ayıp cidden ama yaparken surat assan bitince ay çok şükür desen anlamaz mı

Ne saçma bir yöntem. Ne olacak yani siz adamı reddedince aa demek ki ben kahveye gitmemeliymişim mi diyecek. Konuşsanız daha kolay olur sanki.

Ya çoook çirkin. Seni resmen kullanıyor, bir paylaşımınız yok ki işini görüyor. İstemeden yapmamalısın bence. Yani ayıp cidden ama yaparken surat assan bitince ay çok şükür desen anlamaz mı
Ne saçma bir yöntem. Ne olacak yani siz adamı reddedince aa demek ki ben kahveye gitmemeliymişim mi diyecek. Konuşsanız daha kolay olur sanki.
İş kurmak için ne bekliyor. Niye kahvede tqkılıyor da iş peşinde koşturmuyor bu adam.

Çünkü ben toptancı bulurum fiyat araştırım buldum alıyorum derim parayı öder herşeyi kendi yaptı zanneder.
Ve şimdi son noktaya doğru gidiyoruz üzerime yürüdü köşeye sıkıştırdı ittirdi.

Sanırım ben olsam böyle yapardım.ama ben bir video p..rno falan izlerdim bunuda gözünün içine sokardım.sorarsa napayım sen evde olmadığın için sennle yapamayınca kendi kendime mutlu oluyorum derdim.aynı sekilde yeme içmeyide kendime göre yapardım sorarsa annende yemişssindir diye kendime göre yaptım derdim.yani bu erkekler nasıl eve odaklanır bilmiyorum şükür esim ev iş iş ev arası arkadas gorusmesi olacaksa evlere davet eder yemekli falan o sekılde görüşülür.ailelerden uzaktayız zaten izinden izne görüyoruz oda senede 1 defa.bzbize olunca öyle dısarıda tek gezmeler arkadas cevreleri vs olayımız yok. Napsanızki böyle kendi halinizfe olun,size bişey sırmadıgı surece iletişim kurmayın tabi ki siz merak ediyorsunuz dısarıda napıyor ne ediyor diye ama hiç sormayın oda size soru sormadıkvs tek kelime komusmayın o nasıl sizi meraklandırıp suphelendırıyorda sizde ona o hissi verin bence erkeklern anca ozaman kadın aklına düşer.ben mesela eşim bazen işten gelir oyun oynar telde ben snirlenirim ama belli etmem giderim mutfakta otururum cocukla odada oynarım kendisiyle aynı ortamda durmam anlar hemen hayırdır benimle takılmıhosun der telefona girmişsin napayım derm sonra bizle takılır film falan ayarlar.yani sizde görünmez olun bisüre evet gerekirse reddedin cogu erkek seks yapınca istedigini verdim olay cozuldu falan sanıyor heralde oyuzden hiç oralara girmeyin artık sizinde yanınızda kendinin önemsizleştigini anlasın.somucta sizi bu noktaya getiren kendisi.

İşler çığrından çıkmaya başlamış. Erkekler bekarlık çevrelerinden çıkıp evlendiyse o ortama geri döndüklerinde yine bekar hayatı yaşamak istiyor galiba. Bir de kahve kültürü yaygınsa bunu kontrol altına almak çok zor. İş itip kakmaya döndüyse asıl zor kısım başlıyor gibi, allah yardımcınız olsun. Çocuk yoksa düzelene kadar yapmayın lütfen

Icinizden gelmiyorsa seks talebine karsilik vermeyebilirsiniz ama cezalandirma yontemi olmasini dogru bulmuyorum. Esiniz bebek yapalim onunla ilgilen demiş, bu kisma takildim. Sakin ola ki yanilip bebek yapmayin. Bebek bakimi icin esin aktif katilimi kesinlikle sart. Yoksa bebege bakacagim diye perisan olup birde hizmet bekleyen esinizi memnun etmeye calisirken sinir harbi yasarsiniz sonra buraya gelip esimi bogmak istiyorum diye konu acarsiniz. Esiniz birakin bebek bakmayi kendinize vakit ayirin diye 1 saat bile oyalayacak birisine benzemiyor aksine bebek aglayinca disari cikmak icin sebebi olacaktir. Bildiginiz ne kadar korunma yontemi varsa kullanin. bebek, annelik cok guzel bisey ama agladikca, uykusuz kaldikca insan yipraniyor

neden yaptı bunları?
bide madem gönülsüzsünüz neden sevişiyorsunuz?
hayır desenize hayır deseniz ne yapar?

sakin ugrasmayin bile
size boyle hissettiriyosa gonderin gitsin anasinin evine

Sinirli biriydi ama bana karşı el hareketi fln yapmazdı. Napacağımı bilemedim hatasını da anlamıyor.

Gideceksin dedim sen git dedi. Dışarı çıkmıştı geri geldi insanlara açıklama yapamayacak ondan çekiniyor çünkü suçlu.
yiyiyorsa gitseydi ya
terbiyesiz
bu ne yaaa kadın nedir sadece yatakta geceleri.. sinirim bozuldu kusura bakmayın

birde ışık yakıyor ses yapıyor uyandırıyor diyorsunuz ya anlamıyor mu isteksiz olduğunuzu?
Aklı başında her insan anlar da

Evet sacede üstünü değiştiği çamaşırını topluyor gerisi kadın işiymiş kadın kadınlığını bilecekmiş. O bana erkek İşeri gösteriyor muymuş

Evet sacede üstünü değiştiği çamaşırını topluyor gerisi kadın işiymiş kadın kadınlığını bilecekmiş. O bana erkek İşeri gösteriyor muymuş
öyle mi?
ortak iş kuracağız diyorsunuz siz çalışırken de öyle mi olacakmış
o zaman yarı parayı size verip kuruş istemeyecek
haspam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…