Ama konuyu açarken benim suçum yok ben ne yapıcam diye ağlamış mıyım yoksa olanı biteni mi anlatmışım biraz fark var bence ben öyle evimde oturuyordum bi baktım başıma bunlar geldi yazmadım yaKırıcı falan değilim. Her şey kontrolünüz altında gerçekleştiği halde sanki kontrolünüz dışında olan şeyleri yaşıyor gibi yapmanıza sinir oldum.
Hamileliği öğrenmeden hemen önce demek hamile kalmışım demek oluyor sankiNe kadar süredir evlisiniz ki? Yeni evliyken böyle bir şeyi görüp adamla sevişebilmeyi içiniz nasıl aldı?
Ben masterımı tamamlayamadığım için anlayamadım sanırım. Tezi yazamamıştım çünkü g*tüm yemedi hem iş, hem ev, hem de okul.Hamileliği öğrenmeden hemen önce demek hamile kalmışım demek oluyor sanki
Evet son cümlene çok çok katılıyorum o yüzden diğer yorumlarımda da kendimi yükseklerde görmek için yazmadığımı ve neden yazdığımı açıkladım.
Tez çok sıkıntı ya canını sıkma o kadar sorumlulukla bitebilecek bir şey değil ben tekken ve sadece çalışıyorken bile çok zorlandım. Ayrıca kırıcı ilk mesajı da görmezden geliyorummBen masterımı tamamlayamadığım için anlayamadım sanırım. Tezi yazamamıştım çünkü g*tüm yemedi hem iş, hem ev, hem de okul.
Ama konuyu açarken benim suçum yok ben ne yapıcam diye ağlamış mıyım yoksa olanı biteni mi anlatmışım biraz fark var bence ben öyle evimde oturuyordum bi baktım başıma bunlar geldi yazmadım ya
Bence dini vb hassasiyetlerin yoksa ilişkiniz bu bebeğe kesinlikle hazır değil. Kendimi daha da çıkmaza sokmak istiyorum bu sayede mecburen bu evliliği sürdürürüm dersen doğur yoksa bu denklemde hiç olmaması gereken şeylerden biri çocuk. Batan gemiye yeni yolcu almak gibi düşün.Kınama kınama bende kınıyordum başıma geldi
Bir insanı tanımadan nasıl evlendiniz ?Hadi bir halt yediniz neden emin olmadan korunmasız ilişkiye girdiniz.Adam başkalarına aşk destanı yazarken sana yok diyor, daha ne desin? Hadi o evlenmek için evlenmiş peki ya siz?????Merhabalar. Eşimle çok kısa bir sürede evlendik. Ben akademik olarak birikimli bir insanım. Eşim kendince bir işte çalışıyor. Evlendikten sonra biz nişanlıyken başkalarıyla olan konuşmalarını gördüm. Bana karşı ilgi ve alakası yok sevgisini gösteremediğini savunuyor. Ancak benden önce evlenmek istediği kişiye yazığı mesajları da okudum durum hiçte öyle değilmiş. Hamileyim ve bilerek olmadı. Ne eşimi kabullenebiliyorum nede bebeği kabullenebiliyorum. Hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Doğrudur yaşayan daha iyi bilir ama bu kararı verdiyseniz ki kesinlikle kolay değil demekki çok kırılmışsınız tek başınıza en azından o kişiyi ve problemlerini düşünmeden ilerlersinizBebek konusunu iyi dusunun derim, 2.5 yas + 6 aylik bir bebekle kocasini terketmis bir kadin olarak.
Cunku cocuk cidden yalniz buyutulecek birsey degil.
Teşekkürler :)Bir insanı tanımadan nasıl evlendiniz ?Hadi bir halt yediniz neden emin olmadan korunmasız ilişkiye girdiniz.Adam başkalarına aşk destanı yazarken sana yok diyor, daha ne desin? Hadi o evlenmek için evlenmiş peki ya siz?????
Söylüyorum ama bende sabırsızımdır belki ama bence tabuları varBence eşini seviyorsun. Biraz çabalasa değişir bir şeyler diyorsun. Ne istiyorsun eşinden bunu ona söylemelisin.
ne istiyorsun mesela?Söylüyorum ama bende sabırsızımdır belki ama bence tabuları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?