Eşimi sevemiyorum tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kırıcı falan değilim. Her şey kontrolünüz altında gerçekleştiği halde sanki kontrolünüz dışında olan şeyleri yaşıyor gibi yapmanıza sinir oldum.
Ama konuyu açarken benim suçum yok ben ne yapıcam diye ağlamış mıyım yoksa olanı biteni mi anlatmışım biraz fark var bence ben öyle evimde oturuyordum bi baktım başıma bunlar geldi yazmadım ya

Evet son cümlene çok çok katılıyorum o yüzden diğer yorumlarımda da kendimi yükseklerde görmek için yazmadığımı ve neden yazdığımı açıkladım.

Bebek konusunu iyi dusunun derim, 2.5 yas + 6 aylik bir bebekle kocasini terketmis bir kadin olarak.

Cunku cocuk cidden yalniz buyutulecek birsey degil.

Ben masterımı tamamlayamadığım için anlayamadım sanırım. Tezi yazamamıştım çünkü g*tüm yemedi hem iş, hem ev, hem de okul.
Tez çok sıkıntı ya canını sıkma o kadar sorumlulukla bitebilecek bir şey değil ben tekken ve sadece çalışıyorken bile çok zorlandım. Ayrıca kırıcı ilk mesajı da görmezden geliyorumm

Ama konuyu açarken benim suçum yok ben ne yapıcam diye ağlamış mıyım yoksa olanı biteni mi anlatmışım biraz fark var bence ben öyle evimde oturuyordum bi baktım başıma bunlar geldi yazmadım ya

"Hayatım bitmiş gibi hissediyorum" demek ağlamak olmuyor mu? Yazdıklarınızıdan da haberiniz yok anlaşılan.

Kınama kınama bende kınıyordum başıma geldi
Bence dini vb hassasiyetlerin yoksa ilişkiniz bu bebeğe kesinlikle hazır değil. Kendimi daha da çıkmaza sokmak istiyorum bu sayede mecburen bu evliliği sürdürürüm dersen doğur yoksa bu denklemde hiç olmaması gereken şeylerden biri çocuk. Batan gemiye yeni yolcu almak gibi düşün.

Bir insanı tanımadan nasıl evlendiniz ?Hadi bir halt yediniz neden emin olmadan korunmasız ilişkiye girdiniz.Adam başkalarına aşk destanı yazarken sana yok diyor, daha ne desin? Hadi o evlenmek için evlenmiş peki ya siz?????

Bebek konusunu iyi dusunun derim, 2.5 yas + 6 aylik bir bebekle kocasini terketmis bir kadin olarak.

Cunku cocuk cidden yalniz buyutulecek birsey degil.
Doğrudur yaşayan daha iyi bilir ama bu kararı verdiyseniz ki kesinlikle kolay değil demekki çok kırılmışsınız tek başınıza en azından o kişiyi ve problemlerini düşünmeden ilerlersiniz

Evet bebeğin suçu yok ama sevgisiz bi evde büyütmek, yapacağınız en büyük kötülüklerden biri çocuk için.
Eğer kürtaj yaptırıp boşanmazsanız çok pişman olacaksınız ama yaptırırsanız da olmayacağınızın garantisi yok.
Boşanıp çocuğa tek bakıcam diye düşünmekte ne kadar mantıklı bilemiyorum.
Ayrılmadan devam etseniz 5-10 sene sonra bu ilişkide kendinizi mutlu görebiliyor musunuz?
Kar-zarar durumunu iyi hesap edip hareket edin.
Daha ilk zamanlardan gözünüze battıysa eşinize sihirli değnek değecek hali yok. Belirli bi yaştan sonra da kişilik değişmiyor zaten.
Aşık olmadan evlenmişsiniz iyi bişey bi yerde gözünüz kör olmamış ve erken farketmişsiniz bazı şeyleri
Dediğim gibi bence uzatmayın

Konu başlığınıza istinaden sevemediğim eşle devam edemem.

Benim onun hayatına kendi mutsuzluğum için son vermek asıl bencillik olmaz mı bu akılsızlık mı gerçekten merak ediyorum” demişsiniz, mutsuz anneyle büyümesini istemek de bencillik değil midir?

Bence eşini seviyorsun. Biraz çabalasa değişir bir şeyler diyorsun. Ne istiyorsun eşinden bunu ona söylemelisin.

Konu silmek yasaktır, yorum yapılmasını istemiyorsanız topiğin kapatılmasını talep etmelisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…