Eşimi sevemiyorum tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sizi rahatsız eden, soğutan ne peki?
Eski sevgili kadar ilgi görememiş olmak mı?
Yoksa tamamen eşin hal, tavır ve davranışları mı?
Bunu burada çözemezsiniz. Eş ile konuşamlısınız. Sorun ettiğinizi bilmeli bir şeyleri. Erkekler anlamıyor, konuşun açık açık.

İlgisizliği bu arada ilgisizliği derken ona göre elinden geleni yapıyor ama beni duygusal olarak tatmin etmiyor ve inatla aynı devam ediyor. Geçen özür dilemek için yanıma gelmiş dileyememiş kavga çıkartıp gitti başkasına anlatmış böyle oldu yapamadım diye

Tamam kız demicem sana ahdhhdja
Bak güveniyorum
Anladığım kadarıyla bu evlilik bir aşk evliliği değildi ama yine de mantıkla idare edilebilir düzeydeydi. Sanıyorum eski sevgilisiyle olan samimi konuşmalarını fark ettiğinizde eşinizin "ben sevgimi gösteremiyorum" argümanının bahane olduğunu fark ettiniz. Bu durumda mantıkla da idare edilemez hale geldi.
Ben kocama çok aşığım ona rağmen evlilik işi kolay değil, çocuğum da var x2 zorluk. Sevmediğiniz, hislerinizin olmadığı biriyle zorluğu siz hayal edin.
Bebeği aldır/ aldırma demek haddime değil ama sizin oturup artı ve eksileri düşünüp net bir karar almanız lazım

İyi de herkesin bir karakteri var. Mesela benim kızkardeşim bir gün erkek kardeşime çok yüklendiğini düşünüp seni seviyorum diyecekti güya. Gitti içerden bağırış çağırıp kavga ediyorlar.

İnsanları değiştiremezsin. Herkes aynı şekilde sevmez.

Başkaları aracılığıyla iletişim kurmayı bırakın önce.
Açık açık özür beklediğinizi belirtin kırıldığınızda. O da ele anlatacağına size desin. Alt tarafı eşinden özür dileyecek neyini dileyememiş. Hatalı olduğunu kabullenmek mi istemiyor? Böyle bir alışkanlığı mı yok yoksa?

Evet son cümlene çok çok katılıyorum o yüzden diğer yorumlarımda da kendimi yükseklerde görmek için yazmadığımı ve neden yazdığımı açıkladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…