Yok yok alanım bu o yüzden biliyorum yine saçma yorumlara neden olacak bu yazdığım ama soruya cevap veriyorumO halde tedaviyle hamile kaldiniz, her aşamasını bildiginize gore?
Güçlü bi karakteri vardı. Günümüzde karşılaştığımız kendine güveni olmayan diğer kısımdan farklıydı. Kendini geliştirmiş bi karakterdi bana yansıttığı bu arada. Çok bilinmeyen bi kitap hakkında bile konuşabiliyorduk. Ailesini tanıyordum yakından yetişme tarzını biliyordum.
Tamam kız demicem sana ahdhhdjaTam konuya yorum yapacağım bana da aşkım dersiniz diye yapamıyorum
Sana bebeyim dicekmişTam konuya yorum yapacağım bana da aşkım dersiniz diye yapamıyorum
İlgisizliği bu arada ilgisizliği derken ona göre elinden geleni yapıyor ama beni duygusal olarak tatmin etmiyor ve inatla aynı devam ediyor. Geçen özür dilemek için yanıma gelmiş dileyememiş kavga çıkartıp gitti başkasına anlatmış böyle oldu yapamadım diyeSizi rahatsız eden, soğutan ne peki?
Eski sevgili kadar ilgi görememiş olmak mı?
Yoksa tamamen eşin hal, tavır ve davranışları mı?
Bunu burada çözemezsiniz. Eş ile konuşamlısınız. Sorun ettiğinizi bilmeli bir şeyleri. Erkekler anlamıyor, konuşun açık açık.
Yok aşkım vakti var henüz karar veremem kestirip atmak istemiyorum çabasını görüyorum yoksa yalnızla çok alışkınım kendime yetebilirim yani
Evlenir evlenmez çocuk merakı olan insanları anlamıyorum ki daha iyi tanımıyormuşsun bile. Bu forumu kullandığımda beri insanları çok kınıyorum bakalım hangisi başıma gelcek
Kınama kınama bende kınıyordum başıma geldiEvlenir evlenmez çocuk merakı olan insanları anlamıyorum ki daha iyi tanımıyormuşsun bile. Bu forumu kullandığımda beri insanları çok kınıyorum bakalım hangisi başıma gelcek
Niye kırıcısın ki biraz alıntıları da takip edip yazsan ya yazmak istiyorsanZaten evliliğinizi kestirip atmak istemediğiniz planlı hamileliğinizden anladık
Keşke öyle olsaydı ve başkalarını suçlasaydım ama tanıdığım için öncesinde çok güvendim.
Bak güveniyorumTamam kız demicem sana ahdhhdja
İlgisizliği bu arada ilgisizliği derken ona göre elinden geleni yapıyor ama beni duygusal olarak tatmin etmiyor ve inatla aynı devam ediyor. Geçen özür dilemek için yanıma gelmiş dileyememiş kavga çıkartıp gitti başkasına anlatmış böyle oldu yapamadım diye
Başkaları aracılığıyla iletişim kurmayı bırakın önce.İlgisizliği bu arada ilgisizliği derken ona göre elinden geleni yapıyor ama beni duygusal olarak tatmin etmiyor ve inatla aynı devam ediyor. Geçen özür dilemek için yanıma gelmiş dileyememiş kavga çıkartıp gitti başkasına anlatmış böyle oldu yapamadım diye
Niye kırıcısın ki biraz alıntıları da takip edip yazsan ya yazmak istiyorsan
Ben de yorumları okurken kendimi tam bacak sire gitmiş de arkada Kral TV çalarken sirci ablayla konuşuyoruz gibi hissettim.Tam konuya yorum yapacağım bana da aşkım dersiniz diye yapamıyorum
Evet son cümlene çok çok katılıyorum o yüzden diğer yorumlarımda da kendimi yükseklerde görmek için yazmadığımı ve neden yazdığımı açıkladım.Yani daha 14 gun once bu adamla korunamayacak kadar tutkulu bir seks yasamissiniz.
Isteginiz disinda oldugunu soylediginiz icin boyle varsayiyorum.
Aldirabilirsiniz ve cocuguda bu mutsuz evlilige mahkum etmemis olursunuz.
Ayrica su an gunumuzde yl yapmanin cokta birikime tekabul ettigini soylememiz mumkun degil, zira adim basi uni var adim basi enstitu var.
Evet onu evlendikten sonra ve hamileliği öğrenmeden hemen önce gördümNişanlıyken başkalarıyla konuşan adama mı güvendiniz? Ben mi bir şey kaçırdım arada?
Ne kadar süredir evlisiniz ki? Yeni evliyken böyle bir şeyi görüp adamla sevişebilmeyi içiniz nasıl aldı?Evet onu evlendikten sonra ve hamileliği öğrenmeden hemen önce gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?