- 10 Temmuz 2025
- 25
- 91
- 3
- 29
%0 virgüllü bir ihtimalin denk geleceğeni düşünmediğim için üzgünüm…
Vay arkadaş artarak devam ediyorduKocamı eziklediğimi nerden çıkardınız ahahha bu eğitim seviyesini belirtmek belirli bi kesim için sıkıntı yaratıyormuş anlaşılan
Aşkıım ben zırh olarak kullanmış mıyım bi yazdığım yorumlara bak olanı yazdım sadece kız ne halt yediysem ben yedim hata bendeyse bende mevzum hata kimde değil bundan sonra ne olacaktaBilmeden hamile kalan kadınlar hep aynısınız. İstemeden hamile kalırsınız, hepiniz kürtaja karşısınız aynı zamanda hepinizin evliliğide sorunlu oluyor. Özetle hepsiniz bilinçli hamile kaldığınız için duygusal senaryo yazıp bu senaryoları kürtaj olmamak için insanların aldır sözlerine karşı zırh olarak kullanıyorsunuz. Hep aynı hep.
O halde tedaviyle hamile kaldiniz, her aşamasını bildiginize gore?Doktora gitmediğimi nerden biliyorsunuz?
Adet günümden çok önce öğrendim mesela
Karnımdakinin döllenmeden itibaren geçirdiği tüm süreçleri gün gün bilimsel olarak bildiğimi de yazmıyorum mesela
Ayrıca gelecek yorumları tahmin ettiğim için de “akademik” kısmı belirtmek istedim evde oturduktan sonra benim için o akademik kısmın da hiçbir önemi yok çünkü
Aşkım yazdığım şey benim hiç umrumda değil hiç konuşmadım hiç düşünmedim sadece gelen yorumları bildiğim için ekledim normal bir ev hanımıyım şu an sakin sakinnVay arkadaş artarak devam ediyordu
Aşkıım ben zırh olarak kullanmış mıyım bi yazdığım yorumlara bak olanı yazdım sadece kız ne halt yediysem ben yedim hata bendeyse bende mevzum hata kimde değil bundan sonra ne olacakta
Kız alakası yok ben evdeyim adamın şimdiye kadar girip çıktı ortamlara ben girmedim işini söylemek istemediğim için yazdım onuAyrıca kocanı eziklediğin 40 metre öteden anlaşıliyor ama gidip evlenip çocuk yapanda sensin
Yok aşkım vakti var henüz karar veremem kestirip atmak istemiyorum çabasını görüyorum yoksa yalnızla çok alışkınım kendime yetebilirim yaniSizde iyi biliyorsunuz ki gittiği yere kadar çocuk bahanesine sığınarak devam edeceksiniz.
Arkadaşım sevdiğimiz adamlarla bile evlilik çok zor sevmediğin adamla ve çocukla nasıl olacak bu iş sence?Yok aşkım vakti var henüz karar veremem kestirip atmak istemiyorum çabasını görüyorum yoksa yalnızla çok alışkınım kendime yetebilirim yani
Güçlü bi karakteri vardı. Günümüzde karşılaştığımız kendine güveni olmayan diğer kısımdan farklıydı. Kendini geliştirmiş bi karakterdi bana yansıttığı bu arada. Çok bilinmeyen bi kitap hakkında bile konuşabiliyorduk. Ailesini tanıyordum yakından yetişme tarzını biliyordum.Evlilik motivasyonunuz neydi?
Evet sevgi olmadan tahammül edilemiyor. Bende farkındayım ama başladığımda bu böyle değildi ki aşkımArkadaşım sevdiğimiz adamlarla bile evlilik çok zor sevmediğin adamla ve çocukla nasıl olacak bu iş sence?
Sana nasıl hitap etmemi istersin :/Aşkım mı
Benim sorularıma yanit vermediğiniz icin bi miktar kirginimEvet sevgi olmadan tahammül edilemiyor. Bende farkındayım ama başladığımda bu böyle değildi ki aşkım
Kaçırmışımdır hemen bakayımBenim sorularıma yanit vermediğiniz icin bi miktar kirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?