Eşimi sevemiyorum tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşkıım ben zırh olarak kullanmış mıyım bi yazdığım yorumlara bak olanı yazdım sadece kız ne halt yediysem ben yedim hata bendeyse bende mevzum hata kimde değil bundan sonra ne olacakta

O halde tedaviyle hamile kaldiniz, her aşamasını bildiginize gore?

en
Vay arkadaş artarak devam ediyordu
Aşkım yazdığım şey benim hiç umrumda değil hiç konuşmadım hiç düşünmedim sadece gelen yorumları bildiğim için ekledim normal bir ev hanımıyım şu an sakin sakinn

Aşkıım ben zırh olarak kullanmış mıyım bi yazdığım yorumlara bak olanı yazdım sadece kız ne halt yediysem ben yedim hata bendeyse bende mevzum hata kimde değil bundan sonra ne olacakta

Sizde iyi biliyorsunuz ki gittiği yere kadar çocuk bahanesine sığınarak devam edeceksiniz.

Sizde iyi biliyorsunuz ki gittiği yere kadar çocuk bahanesine sığınarak devam edeceksiniz.
Yok aşkım vakti var henüz karar veremem kestirip atmak istemiyorum çabasını görüyorum yoksa yalnızla çok alışkınım kendime yetebilirim yani

Yok aşkım vakti var henüz karar veremem kestirip atmak istemiyorum çabasını görüyorum yoksa yalnızla çok alışkınım kendime yetebilirim yani
Arkadaşım sevdiğimiz adamlarla bile evlilik çok zor sevmediğin adamla ve çocukla nasıl olacak bu iş sence?

Evlilik motivasyonunuz neydi?
Güçlü bi karakteri vardı. Günümüzde karşılaştığımız kendine güveni olmayan diğer kısımdan farklıydı. Kendini geliştirmiş bi karakterdi bana yansıttığı bu arada. Çok bilinmeyen bi kitap hakkında bile konuşabiliyorduk. Ailesini tanıyordum yakından yetişme tarzını biliyordum.

Aslında kararınızı da vermişsiniz kendiniz. Belirsizlikten nefret ediyorum ama belirsiz hayat biçimi vazgeçilmezim diyorsunuz.

Kaç aylık hamilesiniz bebeği aldırıp boşanın yeni bir sayfa açın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…