Eşimi sevmiyorum

Eşime söyledim sevmediğimi çok üzüldü iki gün uyumadı benim içinde çok zor bir durum intiharı bile düşündüm . Eşim sürekli sürpriz yapıyor yemeğe çıkarıyor ben mutlu olayım diye herseyi yapar arkamda bir dağ gibi ama ben mutsuzum onu da mutsuz etmek istemiyorum çok iyi davranıyorum o mutlu oldun diye yani rol
I ıh hiç geçmedi bana ya
niye ki

Boşan ne halin varsa gör kocanın ismini de ver bana ona birini anında bulur evlendirirm yazık günah adamcağıza senin gibi birinin yanında solup gitmesin hayret bişey

Eşimden zevk almıyorum hissetmiyorum. Erken boşalma yada sertleşme sorunu yok ama bilmiyorum zevk alamıyorum

Cinsellikten mi eşinizden mi zevk almıyorsunuz? Başkası olsa zevk alırdım düşünceniz var mı mesela?
Afedersiniz detaylı soruyorum, ama kilit nokta burası bence

Ancak bir erkek bu kadar duygudan yoksun bir konu yazabilir. Bu kadın dili değil. Erkek üye detected!
Benim anlamadığım da siteyi çözemedim diyor ama aktif üye nasıl oldu? Yeni üye olsa bir nebze anlardım. Çözememiş hali buysa vay anasını Konuda çok eksik parça var

Bence siz önce bir terapi alin. Bahsettiginiz aile durumu cok zor ve durumunuza üzüldüm. Lakin öyle bir evden cikip sorunsuz bir sekilde bir evlilik yürütebilseniz de biraz mucize olurdu. Cünkü yüksek strese alisan insanlarin ilsiki dinamikleri de farkli oluyor. Önce biraz bir kendinize odaklanin. Sorunun gercekten evliliginizde mi yoksa sizde mi cözün öyle bir karar verin. Yazim yalniz anlasilmasin. Size "rahat batmis" gibi birsey demiyorum, ama bazi durumlarda kendimizi korumak adina gercek baglantilarina ve iliskilere izin vermiyoruz, kendimizi kapatiyoruz yani. Sizden öyle birsey sezdim. Baktiniz gercekten sevginiz yok o zaman yine ayrilin. Esinizin de sevilmeye hakki var sonucta. Ama ilk bir terapiye gidin

Boşan ne halin varsa gör kocanın ismini de ver bana ona birini anında bulur evlendirirm yazık günah adamcağıza senin gibi birinin yanında solup gitmesin hayret bişey
Böyle tiplere de hep sessiz,sakin, alttan alan tipler düşüyor zaten hiç şaşmaz

Ne ota geliyorsun ne çuta yani. Ne diyelim? Ne dememizi bekliyorsun? Bu ne bencillik?

Boşan ne halin varsa gör kocanın ismini de ver bana ona birini anında bulur evlendirirm yazık günah adamcağıza senin gibi birinin yanında solup gitmesin hayret bişeyeşiöe

Haklısınız bende eşime diyorum sen bana layık değilsin ama bırakmıyor beni

Böyle tiplere de hep sessiz,sakin, altan alan tipler düşüyor zaten hiç şaşmaz
Gece gece sinirlerim bozuldu yemin ederim. Utanmadan bir de yok mutsuzum yok şöyle yok böyle sen kendi paçanı kurtarmak için git adamla evlen adamın hayatını zindan et sonra da gel utanmadan buraya boşanayım mı diye yaz. Terapi merapi buna boş boşansın adam da yazık günah doğru düzgün biriyle evlensin

Ben diyorum başkasıyla evlen diye çocuğumuz da yok benden kaynaklı pcos var bende ama gitmiyor

Adam da aslında normal değil seni istemeyen,arzulamayan bir kadını bu kadar istemek resmen takıntı. Adam da resmen kaygılı bağlanmış. Onun durumu da içler acısı. Bir silkelenip beni bu kadın istemiyor artık kendi yoluma bakmalıyım demesi gerek. Bu kadar pasiflik de normal değil. Aslında terapi alsalar adam için de daha iyi olur, bazı gerçekleri artık kabul eder

Ben diyorum başkasıyla evlen diye çocuğumuz da yok benden kaynaklı pcos var bende ama gitmiyor
Çocuk olmaması böyle bir evlilik için en büyük şans. Ek olarak pcos çocuk olmasına engel değil. Yine de sizin ilişkide çocuk şu an lazım değil. Çocuktan önce aşmanız gereken daha büyük sorunlar var

Eşim çok sıkıyor beni sürekli tepemde bi de yatakta da zevk almıyorum mutlu değilim . Eşim normal değil maalesef annesinden bile beni çok seviyor tapar derecesinde ve ben ayrılırsam intihar ederim diyor ki yapar bende ayrılamıyorum korkuyorum onu insan olarak görüyorum seviyorum ama aşk yok tutku yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…