- 3 Şubat 2020
- 66
- -14
- 36
- 33
- Konu Sahibi Umutsuzevkadini12
-
Eşime söyledim sevmediğimi çok üzüldü iki gün uyumadı benim içinde çok zor bir durum intiharı bile düşündüm . Eşim sürekli sürpriz yapıyor yemeğe çıkarıyor ben mutlu olayım diye herseyi yapar arkamda bir dağ gibi ama ben mutsuzum onu da mutsuz etmek istemiyorum çok iyi davranıyorum o mutlu oldun diye yani rolMerhabaDurumunuza çok üzüldüm.Ama eşinize de üzüldüm. Eğer sizi seviyorsa her ne kadar sevmediğin biriyle olmak zorsa sevilmediğin biriyle de birlikte olmak çok zordur. Siz ne kadar sevmeyi denediyseniz belki o da sevilmeyi beklemiştir. Keşke bu duruma hiç düşmeseymişsiniz. Ama olmuş bir kere. Siz hiç sevmediğiniz birine kurtulmak için gitmişsiniz, sizinle evlenen kişi de belki mutlu bir yuva güzel bir gelecek biraz da aşk için evlenmiştir. Yani kendi hayatımı kurtarayım derken kendi hayatınızı da onunkini de mahvetmişsiniz. Bu saaten sonra yapmanız gereken şey eğer sizi seviyorsa onu sevmeye çalışmak benim fikrim. Merak ediyorum eşinizle hiç soyal aktiviteleriniz oluyor mu? Baş başa vakit geçirebiliyor musunuz? Arada bir yemeğe gidiyor musunuz? Yani sizin de gönlünüzü kazanacak hiç mi bir şey yapmadı?
niye kiI ıh hiç geçmedi bana ya
Boşan ne halin varsa gör kocanın ismini de ver bana ona birini anında bulur evlendirirm yazık günah adamcağıza senin gibi birinin yanında solup gitmesin hayret bişeyEşime söyledim sevmediğimi çok üzüldü iki gün uyumadı benim içinde çok zor bir durum intiharı bile düşündüm . Eşim sürekli sürpriz yapıyor yemeğe çıkarıyor ben mutlu olayım diye herseyi yapar arkamda bir dağ gibi ama ben mutsuzum onu da mutsuz etmek istemiyorum çok iyi davranıyorum o mutlu oldun diye yani rol yapıyorum
Eşimden zevk almıyorum hissetmiyorum. Erken boşalma yada sertleşme sorunu yok ama bilmiyorum zevk alamıyorum
Benim anlamadığım da siteyi çözemedim diyor ama aktif üye nasıl oldu? Yeni üye olsa bir nebze anlardım. Çözememiş hali buysa vay anasınıAncak bir erkek bu kadar duygudan yoksun bir konu yazabilir. Bu kadın dili değil. Erkek üye detected!
Ben hissetmiyorum aslında normal boyutta ama benim vajinam mı geniş bilmiyorum yapı olarakCinsellikten mi eşinizden mi zevk almıyorsunuz? Başkası olsa zevk alırdım düşünceniz var mı mesela?
Afedersiniz detaylı soruyorum, ama kilit nokta burası bence
Söyle söyleyeyim yıllar önce açmıştım ama anlamamıştım birdeee benim şifreler hep aynıdır mailde direkt girdimBenim anlamadığım da siteyi çözemedim diyor ama aktif üye nasıl oldu? Yeni üye olsa bir nebze anlardım. Çözememiş hali buysa vay anasınıKonuda çok eksik parça var
Böyle tiplere de hep sessiz,sakin, alttan alan tipler düşüyor zaten hiç şaşmazBoşan ne halin varsa gör kocanın ismini de ver bana ona birini anında bulur evlendirirm yazık günah adamcağıza senin gibi birinin yanında solup gitmesin hayret bişey
Merhabalar bu sitede ilk yazışım ve siteyi henüz çözemedim biraz karışık geliyor tıpkı şuanki ruh halim gibi.
Ben 6 yıllık evliyim 2 yılda flört dönemim oldu. Eşimle tanıştım ve kafa yapısı olarak bana uygundu evlendim. Yalnız severek evlenmedim çünkü ailemde çok problemler vardı. Sürekli şiddet dayak engelli kardeşlerim vb sürekli suçlanma duygusu vesaire bende evlenip mutlu olurum diye düşündüm. Eşimle hiç mutlu değilim ne yatakta nede ruhen. Cinsel ilişkide zevk almıyorum. Eşim de bana düşkün oldukça bir dediğimi iki etmiyor tip olarakta yakışıklı maddi olarakta iyi ama ben mutlu değilim. Benden ayrılmak istemiyor ve doğu kökenli biri boşanmayı kötü bir şey olarak görüyor ve bende boşanıp dul kalmak istemiyorum ama mutsuzum da lütfen bir akıl verin
Boşan ne halin varsa gör kocanın ismini de ver bana ona birini anında bulur evlendirirm yazık günah adamcağıza senin gibi birinin yanında solup gitmesin hayret bişeyeşiöe
Haklısınız bende eşime diyorum sen bana layık değilsin ama bırakmıyor beniBence siz önce bir terapi alin. Bahsettiginiz aile durumu cok zor ve durumunuza üzüldüm. Lakin öyle bir evden cikip sorunsuz bir sekilde bir evlilik yürütebilseniz de biraz mucize olurdu. Cünkü yüksek strese alisan insanlarin ilsiki dinamikleri de farkli oluyor. Önce biraz bir kendinize odaklanin. Sorunun gercekten evliliginizde mi yoksa sizde mi cözün öyle bir karar verin. Yazim yalniz anlasilmasin. Size "rahat batmis" gibi birsey demiyorum, ama bazi durumlarda kendimizi korumak adina gercek baglantilarina ve iliskilere izin vermiyoruz, kendimizi kapatiyoruz yani. Sizden öyle birsey sezdim. Baktiniz gercekten sevginiz yok o zaman yine ayrilin. Esinizin de sevilmeye hakki var sonucta. Ama ilk bir terapiye gidin
Anlıyorum arkadaşların dediği gibi son kez bir terapiye gitseniz olursa olur olmazsa olmaz. Son kararı vermiş olursunuz. Denedik olmadı dersinizSöyle söyleyeyim yıllar önce açmıştım ama anlamamıştım birdeee benim şifreler hep aynıdır mailde direkt girdim
Neden inanmıyorsunuz ki anlamıyorum zaten derdim başımdan aşkın intiharı bile düşünüyorum noktaaaaAncak bir erkek bu kadar duygudan yoksun bir konu yazabilir. Bu kadın dili değil. Erkek üye detected!
Gece gece sinirlerim bozuldu yemin ederim. Utanmadan bir de yok mutsuzum yok şöyle yok böyle sen kendi paçanı kurtarmak için git adamla evlen adamın hayatını zindan et sonra da gel utanmadan buraya boşanayım mı diye yaz. Terapi merapi buna boş boşansın adam da yazık günah doğru düzgün biriyle evlensinBöyle tiplere de hep sessiz,sakin, altan alan tipler düşüyor zaten hiç şaşmaz
Böyle tiplere de hep sessiz,sakin, altan alan tipler düşüyor zaten hiç şaşmaz
Ben diyorum başkasıyla evlen diye çocuğumuz da yok benden kaynaklı pcos var bende ama gitmiyorGece gece sinirlerim bozuldu yemin ederim. Utanmadan bir de yok mutsuzum yok şöyle yok böyle sen kendi paçanı kurtarmak için git adamla evlen adamın hayatını zindan et sonra da gel utanmadan buraya boşanayım mı diye yaz. Terapi merapi buna boş boşansın adam da yazık günah doğru düzgün biriyle evlensin
Adam da aslında normal değil seni istemeyen,arzulamayan bir kadını bu kadar istemek resmen takıntı. Adam da resmen kaygılı bağlanmış. Onun durumu da içler acısı. Bir silkelenip beni bu kadın istemiyor artık kendi yoluma bakmalıyım demesi gerek. Bu kadar pasiflik de normal değil. Aslında terapi alsalar adam için de daha iyi olur, bazı gerçekleri artık kabul ederGece gece sinirlerim bozuldu yemin ederim. Utanmadan bir de yok mutsuzum yok şöyle yok böyle sen kendi paçanı kurtarmak için git adamla evlen adamın hayatını zindan et sonra da gel utanmadan buraya boşanayım mı diye yaz. Terapi merapi buna boş boşansın adam da yazık günah doğru düzgün biriyle evlensin
Sorumun cevabı bu değil.Ben hissetmiyorum aslında normal boyutta ama benim vajinam mı geniş bilmiyorum yapı olarak
Çocuk olmaması böyle bir evlilik için en büyük şans. Ek olarak pcos çocuk olmasına engel değil. Yine de sizin ilişkide çocuk şu an lazım değil. Çocuktan önce aşmanız gereken daha büyük sorunlar varBen diyorum başkasıyla evlen diye çocuğumuz da yok benden kaynaklı pcos var bende ama gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?