- Konu Sahibi Umutsuzevkadini12
-
Eşime söyledim sevmediğimi çok üzüldü iki gün uyumadı benim içinde çok zor bir durum intiharı bile düşündüm . Eşim sürekli sürpriz yapıyor yemeğe çıkarıyor ben mutlu olayım diye herseyi yapar arkamda bir dağ gibi ama ben mutsuzum onu da mutsuz etmek istemiyorum çok iyi davranıyorum o mutlu oldun diye yani rol yapıyorum
Kızlar gece gece gündem olmaya çalışıyor kanmayalım artık yazmayalım hepimiz biliyoruz ki böyle bir şey gerçek hayatta imkansızHaklısınız bende eşime diyorum sen bana layık değilsin ama bırakmıyor beni
Eşim benden bakımlı ama sevgim yok aşırı yemek yiyorum sıkıntıdan annem bile tanıyamadı çok kilo aldım tabi pcosta sebeb oldu . O zaman cahildim sürekli ailem eziyordu hala da eziyor şiddet iftira dayak kış günü balkona atıyorlardı sokağa falan bende kötü yola düşmemek için evlendim daha doğrusu kaçtım eşime. Bana tek iyi davranan oydu insanlar beni yargılıyor ama neler yaşadığımı bilmiyorAslında esinize minnettarsiniz söze ilgili olduğu için hicbirseyi esirgemedigi için her bekarin istediği bir eş adayı eşiniz o yüzden eşinize kiyamiyorsunuz sizin ona olan bağliliginiz dediğim gibi sadece minnettarlik içten içe aşık olmadığınız için bunu kendinize bile aciklamaya korkuyorsunuz cinsellik konusunda eşinizden nefesinden kokusundan belki nefesinden tiksiniyorsunuz çünkü ten uyumunuz ve aşkınız yok maalesef eşinize ailenize ve hatta kendinize bile açiklayamadiğiniz bu duyguyu ömür boyu hissedeceksiniz gibi geldi bana
Hayatım roman olur keşke dediğin doğru olda ben ne yaşadığımı çok iyi biliyorumKızlar gece gece gündem olmaya çalışıyor kanmayalım artık yazmayalım hepimiz biliyoruz ki böyle bir şey gerçek hayatta imkansız
Haklısınız bende eşime diyorum sen bana layık değilsin ama bırakmıyor beni
Bunu kim kime diyor? Konu sahibi misinizBen belanın ta kendisiyim serseriyim seni üzerim diyorum bırakmıyor
Dava açsam gidecek yerim yok aileme gidemem ki bi ay önce gittim annem olarak kadın takmış bana kafayı tam bi narsist sanki üvey anneniye esinize öyle birsey söylüyorsunuz ki. Sonucta gercekten isteseniz gidip kendiniz davayi acardiniz degil mi? Ondan izin almaniza gerek yok. Ha yok "ben bu adami aslinda ailemdem kurtulmak icin kullandim. Bu iliskiyi o yüzden sürdürmek istemiyorum" diye bir durum varsa davayi hemen acin. Esiniz tabi ki hayal kirikligina ugrar, ama en azindan sonradan onu da gercekten seven birini bulabilir..ama sizin icin yinede terapi almanizi öneririm. Bana cok yarali gözüküyorsunuz burdan. Iyilesmeye ihtiyaciniz var
Çektiklerini düşünüp kendini üzme sana deger veren bir eşin var onu sevmeye çalış içinden gelmiyorsa bile Allah'a dua et Allahım beni eşime ısindirt diye tabi cinsellikte onemli cinselliği yaşarken eşine değil kendi bedenine odaklan keyif almaya bak zamanla duzelir inşallah istersen bir psikologla görüş eşin dediğin gibiyse ona ısınmak için elinden geleni yap senin için başka bir yol var mı bilmemEşim benden bakımlı ama sevgim yok aşırı yemek yiyorum sıkıntıdan annem bile tanıyamadı çok kilo aldım tabi pcosta sebeb oldu . O zaman cahildim sürekli ailem eziyordu hala da eziyor şiddet iftira dayak kış günü balkona atıyorlardı sokağa falan bende kötü yola düşmemek için evlendim daha doğrusu kaçtım eşime. Bana tek iyi davranan oydu insanlar beni yargılıyor ama neler yaşadığımı bilmiyor
Bende anlamadım ki kon sahibi benim de bu yazıyı ben yazmadım kiBunu kim kime diyor? Konu sahibi misiniz
Teşekkür ederim kardeşim belki düzelir diyeceğimde çok denedim ya olmadıÇektiklerini düşünüp kendini üzme sana deger veren bir eşin var onu sevmeye çalış içinden gelmiyorsa bile Allah'a dua et Allahım beni eşime ısindirt diye tabi cinsellikte onemli cinselliği yaşarken eşine değil kendi bedenine odaklan keyif almaya bak zamanla duzelir inşallah istersen bir psikologla görüş eşin dediğin gibiyse ona ısınmak için elinden geleni yap senin için başka bir yol var mı bilmem
Ben de eksik bir şey var konuda diyordum ki puzzle tamamlandı: narsist tanısıDava açsam gidecek yerim yok aileme gidemem ki bi ay önce gittim annem olarak kadın takmış bana kafayı tam bi narsist sanki üvey anne
Haklısınız bende eşime diyorum sen bana layık değilsin ama bırakmıyor beni
Sadece konuşacak kimsem yok ne yapacağımı bilemiyorum yazmak istedim psikoloğa gitmek istiyorum ama yüzyğxe birine derdimi anlatamıyorum utanıp çekiniyorumBen de eksik bir şey var konuda diyordum ki puzzle tamamlandı: narsist tanısıbizden ne bekliyorsunuz anlamadım eşinizi arayıp intihardan vazgeçiremeyiz, sevmiyorsanız boşanıp hayatınıza bakın.
Psikologlardan ya da psikiyatristlerden utanmamalısınız, onlar bu işin uzmanı yargılamadan dinlerler sizi. Ama sevmiyorsanız onların elinde de sihirli değnek yok. Ayrılın bence adam da bir iki ağlayıp unutur.Sadece konuşacak kimsem yok ne yapacağımı bilemiyorum yazmak istedim psikoloğa gitmek istiyorum ama yüzyğxe birine derdimi anlatamıyorum utanıp çekiniyorum
Yanlış yazdım gama sende taktın bana niye anlamıyorumSen ona layık değilsin olmasın o?
Yanlış yazdım gama sende taktın bana niye anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?