- 3 Şubat 2020
- 66
- -14
- 36
- 33
- Konu Sahibi Umutsuzevkadini12
-
En iyisi ayrılmak haklısınızPsikologlardan ya da psikiyatristlerden utanmamalısınız, onlar bu işin uzmanı yargılamadan dinlerler sizi. Ama sevmiyorsanız onların elinde de sihirli değnek yok. Ayrılın bence adam da bir iki ağlayıp unutur.
Online terapi alsanız ilk etapta daha rahat edersiniz önünüze telefonu,bilgisayarı alırsınız eşiniz evde yokken gözünüz kapalı psikologla konuşursunuz. Hem daha uygun fiyatlı hem daha rahat. Buna da bahane bulmayın artık. Her halta bahane buluyorsunuz. Hayat kimseye gül bahçesi vadetmiyorSadece konuşacak kimsem yok ne yapacağımı bilemiyorum yazmak istedim psikoloğa gitmek istiyorum ama yüzyğxe birine derdimi anlatamıyorum utanıp çekiniyorum
Beni ne kadar tanıyorsun da yargılıyorsun ben evet konuyu açtım ama acımasızca yargılıyorsun ben neler yaşadım neler hep tek basımaydım eşimi aldatmadım sevmememe rağmen. Boşanacağım zaten karar verdimGece konu açan sensin kime takabilirim başka panpa
Bunu kim kime diyor? Konu sahibi misiniz
Beni ne kadar tanıyorsun da yargılıyorsun ben evet konuyu açtım ama acımasızca yargılıyorsun ben neler yaşadım neler hep tek basımaydım eşimi aldatmadım sevmememe rağmen. Boşanacağım zaten karar verdim
Ben daha önce gittim psikoloğa o zaman tabi evli değildim ağlamaktan konuşamadım Suan bile ağlıyorum sessizce inanın anlatamıyorum ağlamaktanOnline terapi alsanız ilk etapta daha rahat edersiniz önünüze telefonu,bilgisayarı alırsınız eşiniz evde yokken gözünüz kapalı psikologla konuşursunuz. Hem daha uygun fiyatlı hem daha rahat. Buna da bahane bulmayın artık. Her halta bahane buluyorsunuz. Hayat kimseye gül bahçesi vadetmiyor
Ağlamanız çok normal, duyguları boşaltmanız gerek. Çoğu kişi psikolog seanslarında ağlıyor. Gayet normal bir durum. Biraz çözüm odaklı olmanız gerek. Eşinizden ayrılsanız bile psikolojik destek almanız lazım. Önce kendiniz için destek alın.Ben daha önce gittim psikoloğa o zaman tabi evli değildim ağlamaktan konuşamadım Suan bile ağlıyorum sessizce inanın anlatamıyorum ağlamaktan
Dava açsam gidecek yerim yok aileme gidemem ki bi ay önce gittim annem olarak kadın takmış bana kafayı tam bi narsist sanki üvey anne
Teşekkür ederim normalde ağlayan biri değilim hep içime atıyorum ama ne zaman yaşadıklarımı hatırlasam ağlıyorum normalde sanki yaşamamış gibi yapıyorum düşünmüyorum ama anlatacağım zaman aklıma geliyor o zaman kötü oluyorumAğlamanız çok normal, duyguları boşaltmanız gerek. Çoğu kişi psikolog seanslarında ağlıyor. Gayet normal bir durum. Biraz çözüm odaklı olmanız gerek. Eşinizden ayrılsanız bile psikolojik destek almanız lazım. Önce kendiniz için destek alın.
Eminim ayrıldıktan sonra eşi başkasıyla görüşünce, evlenince pişman oldum diyecek bazı insanlar elindekinin kıymetini kaybetmeden anlamıyorlar. Umarım ikisi de ayrılır ve kendi yollarına bakarlar.Kaçan kovalanır taktiği işe yarar.
Enişte bey bıraksa gitse yüzüne bakmasa konu sahibi bin pişman olur avzvzvgzhzh
Konu bana da geçmedi
Mesleğim var ama bıraktım istesem çalışırım da KPSS çalışıyorumAma o zaman cözüm bosanmak degil su anda? Mesleginiz var mi yok mu bilmiyorum. Ama bu durumda kendi hayatinizi kuracak güce gelene kadar sabretmeniz lazim
İnanın yok bazen beni kıskandırmaya çalışıyor ki eşime bakan yazan bile oldu bende kıskançlık yok maalesef. Bilmiyorum niye konu size geçmedi ama eşimle mutlu değilim özeti bu . Ben de üzülüyorum kendimi suçluyorum kendime kızıyorum kendimden nefret ediyorum düzeltemiyorum bu durumuEminim ayrıldıktan sonra eşi başkasıyla görüşünce, evlenince pişman oldum diyecek bazı insanlar elindekinin kıymetini kaybetmeden anlamıyorlar. Umarım ikisi de ayrılır ve kendi yollarına bakarlar.
O zaman yapacak bir şey yok, boşanacaksınız.İnanın yok bazen beni kıskandırmaya çalışıyor ki eşime bakan yazan bile oldu bende kıskançlık yok maalesef. Bilmiyorum niye konu size geçmedi ama eşimle mutlu değilim özeti bu . Ben de üzülüyorum kendimi suçluyorum kendime kızıyorum kendimden nefret ediyorum düzeltemiyorum bu durumu
Teşekkür ederimO zaman yapacak bir şey yok, boşanacaksınız.
Ayy saat gece 3'te boşanma konusunu açan 3.kişisiniz. Ben de hangi birinize cevap vereceğimi şaşırdımİyi geceler diliyorum umarım hakkınızda hayırlısı olur
Sizi inandıramam maalesef çok ayrıntı verdim korkuyorum tanıyacaklar beni diye neyseeeee keşkeeeee yalan olsaaa yada bi hayalKaçan kovalanır taktiği işe yarar.
Enişte bey bıraksa gitse yüzüne bakmasa konu sahibi bin pişman olur avzvzvgzhzh
Konu bana da geçmedi
Niye imkansız olsun.Muge Anli da kaç kere çıktı kac çocuklu karısı bilmem kaç çocuklu tiktokta bulduğu adama kaçmış.Adam salya sümük agliyo karıcım ne olur geri dön diye.Malesef var böyle tipler.Kızlar gece gece gündem olmaya çalışıyor kanmayalım artık yazmayalım hepimiz biliyoruz ki böyle bir şey gerçek hayatta imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?