• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi sevmiyorum

Sadece konuşacak kimsem yok ne yapacağımı bilemiyorum yazmak istedim psikoloğa gitmek istiyorum ama yüzyğxe birine derdimi anlatamıyorum utanıp çekiniyorum
Online terapi alsanız ilk etapta daha rahat edersiniz önünüze telefonu,bilgisayarı alırsınız eşiniz evde yokken gözünüz kapalı psikologla konuşursunuz. Hem daha uygun fiyatlı hem daha rahat. Buna da bahane bulmayın artık. Her halta bahane buluyorsunuz. Hayat kimseye gül bahçesi vadetmiyor

Beni ne kadar tanıyorsun da yargılıyorsun ben evet konuyu açtım ama acımasızca yargılıyorsun ben neler yaşadım neler hep tek basımaydım eşimi aldatmadım sevmememe rağmen. Boşanacağım zaten karar verdim

Acımasızca yargılamak mı? Sana nasıl akıl verebliriz dedim sevmediğin birine hala bosanamam evime gidemem dediğin için yaptığın bencillik dedim yani anlamıyorum kadınız diye illa pohpoh paspası mı çekmek gerek, doğruları anla ki bir yol al kendine. Etik değil yaptığın. Kocaman kadınsın çalış düzenini kur mesela, illa ailene dönmek gerekmez zorla güzellik olmaz ayrıca ailen de toksikse komple engelle tek tuşla ciddiyim 👌😉

Online terapi alsanız ilk etapta daha rahat edersiniz önünüze telefonu,bilgisayarı alırsınız eşiniz evde yokken gözünüz kapalı psikologla konuşursunuz. Hem daha uygun fiyatlı hem daha rahat. Buna da bahane bulmayın artık. Her halta bahane buluyorsunuz. Hayat kimseye gül bahçesi vadetmiyor
Ben daha önce gittim psikoloğa o zaman tabi evli değildim ağlamaktan konuşamadım Suan bile ağlıyorum sessizce inanın anlatamıyorum ağlamaktan

Ben daha önce gittim psikoloğa o zaman tabi evli değildim ağlamaktan konuşamadım Suan bile ağlıyorum sessizce inanın anlatamıyorum ağlamaktan
Ağlamanız çok normal, duyguları boşaltmanız gerek. Çoğu kişi psikolog seanslarında ağlıyor. Gayet normal bir durum. Biraz çözüm odaklı olmanız gerek. Eşinizden ayrılsanız bile psikolojik destek almanız lazım. Önce kendiniz için destek alın.

Ağlamanız çok normal, duyguları boşaltmanız gerek. Çoğu kişi psikolog seanslarında ağlıyor. Gayet normal bir durum. Biraz çözüm odaklı olmanız gerek. Eşinizden ayrılsanız bile psikolojik destek almanız lazım. Önce kendiniz için destek alın.
Teşekkür ederim normalde ağlayan biri değilim hep içime atıyorum ama ne zaman yaşadıklarımı hatırlasam ağlıyorum normalde sanki yaşamamış gibi yapıyorum düşünmüyorum ama anlatacağım zaman aklıma geliyor o zaman kötü oluyorum

Kaçan kovalanır taktiği işe yarar.
Enişte bey bıraksa gitse yüzüne bakmasa konu sahibi bin pişman olur avzvzvgzhzh
Konu bana da geçmedi 😏
Eminim ayrıldıktan sonra eşi başkasıyla görüşünce, evlenince pişman oldum diyecek bazı insanlar elindekinin kıymetini kaybetmeden anlamıyorlar. Umarım ikisi de ayrılır ve kendi yollarına bakarlar.

Eminim ayrıldıktan sonra eşi başkasıyla görüşünce, evlenince pişman oldum diyecek bazı insanlar elindekinin kıymetini kaybetmeden anlamıyorlar. Umarım ikisi de ayrılır ve kendi yollarına bakarlar.
İnanın yok bazen beni kıskandırmaya çalışıyor ki eşime bakan yazan bile oldu bende kıskançlık yok maalesef. Bilmiyorum niye konu size geçmedi ama eşimle mutlu değilim özeti bu . Ben de üzülüyorum kendimi suçluyorum kendime kızıyorum kendimden nefret ediyorum düzeltemiyorum bu durumu

İnanın yok bazen beni kıskandırmaya çalışıyor ki eşime bakan yazan bile oldu bende kıskançlık yok maalesef. Bilmiyorum niye konu size geçmedi ama eşimle mutlu değilim özeti bu . Ben de üzülüyorum kendimi suçluyorum kendime kızıyorum kendimden nefret ediyorum düzeltemiyorum bu durumu
O zaman yapacak bir şey yok, boşanacaksınız.
Ayy saat gece 3'te boşanma konusunu açan 3.kişisiniz. Ben de hangi birinize cevap vereceğimi şaşırdım😂 İyi geceler diliyorum umarım hakkınızda hayırlısı olur

Kaçan kovalanır taktiği işe yarar.
Enişte bey bıraksa gitse yüzüne bakmasa konu sahibi bin pişman olur avzvzvgzhzh
Konu bana da geçmedi 😏
Sizi inandıramam maalesef çok ayrıntı verdim korkuyorum tanıyacaklar beni diye neyseeeee keşkeeeee yalan olsaaa yada bi hayal 🤔

Kızlar gece gece gündem olmaya çalışıyor kanmayalım artık yazmayalım hepimiz biliyoruz ki böyle bir şey gerçek hayatta imkansız
Niye imkansız olsun.Muge Anli da kaç kere çıktı kac çocuklu karısı bilmem kaç çocuklu tiktokta bulduğu adama kaçmış.Adam salya sümük agliyo karıcım ne olur geri dön diye.Malesef var böyle tipler.

Kocan bu kadar mükemmelse merak etme yakında karşına bir rakip çıkar aşık oluverirsin adama 😀

İstediği kadar iyi olsun yakışıklı olsun sizi sevsin ruhen birlik olmamış evliliğinizde bunu gerçekleştiremeyiz sevilmeyeni sevdirme formülü olsaydı inanın yok satardı.İste varsa var yoksa yok.Sevince her kusurla sevilir.Sevmeyince mükemmel olsa sevilmez.Terapistlerde bu konuda çaresiz biliyormusunuz çünkü bu tür sevginin olmadığı vakaları iyi edemiyorlar bu nedenle kabul etmiyorlar.Kisisel terapi yok içinize sevgi ekecek ancak kabullenir siniz kendi başınıza artık nereye kadar rol yapabilirseniz.Rol yapmaktan bikincada malesef mutlu olmadığınız için mutluda edemezsiniz.

Kendinizi suçlamayın sevgi zorla olmaz.Alisirsin demekle olmaz iyi insan diye olmaz dovmuyo sovmuyo diye olmaz bu kadar küçük pencereden bakmayın olaya.İnsan karışık bir varlık bazen bı insan tanırız ortada bı sebep yoktur ağzıyla kuş tutsa sevmeyiz ondan o enerjiyi alırız bazen biri çıkar karşımıza uyar frekans hop kuzu sarması can ciğer oluruz.Yani zaten her önüne geleni sevip anlasabiliyirmu insan.Gonul yani bu gönül kimisinin beklentisi azdır alışır gider sevgi anlayışı odur olabilir.Esinizede pek üzülmedim erkekler bunun farkında oluyor yani istediğiniz kadar rol yapın o sizin sevmediğinizi anlıyor ve biliyordur zaten.Sizi birarada kalmaya zorluyorsa durum daha vahim.Aglayarak acindirarak Cunku seven gerçekten seven sevdiği onla mutlu değilse ayrılır genede onun mutluluğunu ister.Sanki böyle sevmeyi bilen kaldida.Esiniz bencil eğer illede ben seviyorum yeter diyorsa.Niye evlendiniz gerçi orasını da anlamadım ben sonuç olarak iyi adam vs diye katlanmak yada ayrılmak.Sevmek insanı bir ihtiyaç bunun için hesap vermeyin kimseye insan sevmediği birinin dokunuşuna katlanamaz

Back
X