• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi sevmiyorum

Mutsuz ve şartları düşük bir ailede büyüdüğünuz için suanki stabil ve düzgün hayatinizi yadirgiyor olabilirsiniz bunyeniz reddediyor olabilir . Terapi görmenizi tavsiye ediyorum . Zira mutsuz olmak için sebebiniz yok

6 yıllık evlilikte çok denedim sevmeyi terapinin bana fayda sağlayacağını düşünmüyorum maalesef
İyi de terapi denemek demek değil ki . Belliki altta yatan başka sebepler var . Sizin denemeniz ile eğitim almış bir psikologun denemesi bir mı ?

Bir dediğinizi iki etmiyor,maddi sıkıntın yok,2 yıl flört edip istedıginiz insanla evlenmişsiniz.Eşiniz sizi seviyor.Ne konular okuyoruz burda,ne hayatlar görüyoruz çevremizde,genelde zor insanlardan vazgeçmiyor kadınlar,onlar daha çok seviliyor nedense.
Bı arkadaşım var,eşi evde oyun oynar,her şeyine karışır eder,ama yinede vazgeçmez seviyorum diyor.
Yani biraz bakış açınızı değiştirin.Bu zamanda doğru insanı bulmak çok zor.

Hem size hem eşinize üzüldüm. Ancak biraz da özeleştiri yapmak lazım. Evlendiğinizde sanırım 25 yaşındaymışsınız, maddi olarak tek başınıza geçirmeniz için yeterli olacak maaşınız varmış. Şuanki hayat standartlarınızı eşinize gebe kalmadan sağlayabilirmişsiniz. Dışarıdan bakıldığında: yorulmadan , ezilmeden, başkasının sizi sırtlayacağı bir yaşam tarzına dönmüşsünüz ve eşinizi de bu hayatın bileti olarak görmüşsünüz gibi duruyor. Belki başlangıçta mantık evliliği diye düşünmüş olabilirsiniz o zaman neden tutku yok diye hezeyanınız biraz yersiz kalıyor çünkü %50lik ihtimal işlemiş ve siz tutku, aşk değil de saygı duymuşsunuz. O halde neden kendinize ve eşinize zulm ediyorsunuz? Bence eşinizi sevmemenizdeki temel sebep beyninizin içten içe size " Sen ailesi tarafından dahi istenmeyen , sevilmeyen , hor görülen, annesinin dahi sevmediği bir evlatsın. Hiçbir şeyi beceremiyorsun, sevilmek için hiçbir meziyetin yok. Şu haline bak kilolar aldı başını gidiyor. Düzenli bir işin ve maaşın dahi yok. Kim seni sevsin ki? Neden sevsin ? Sen neden sevilesin? Sevgiye layık mısın? Peki bu adam neden seviyor? Böyle bir beni, seven insanı neden seveyim? Çünkü ben sevgiye layık değilim e o zaman beni seven insanda layık değil" diye yüklenmesi. Ancak siz sevilmeyen layıksınız tabi ki eşinizde. Lütfen ciddi bir terapi alın. Umarım çözebilirsiniz

Merhabalar bu sitede ilk yazışım ve siteyi henüz çözemedim biraz karışık geliyor tıpkı şuanki ruh halim gibi.
Ben 6 yıllık evliyim 2 yılda flört dönemim oldu. Eşimle tanıştım ve kafa yapısı olarak bana uygundu evlendim. Yalnız severek evlenmedim çünkü ailemde çok problemler vardı. Sürekli şiddet dayak engelli kardeşlerim vb sürekli suçlanma duygusu vesaire bende evlenip mutlu olurum diye düşündüm. Eşimle hiç mutlu değilim ne yatakta nede ruhen. Cinsel ilişkide zevk almıyorum. Eşim de bana düşkün oldukça bir dediğimi iki etmiyor tip olarakta yakışıklı maddi olarakta iyi ama ben mutlu değilim. Benden ayrılmak istemiyor ve doğu kökenli biri boşanmayı kötü bir şey olarak görüyor ve bende boşanıp dul kalmak istemiyorum ama mutsuzum da lütfen bir akıl verin
Ne aklı verelim? Sevmiyorsan sevmiyorsundur.sevmwsiğin biriyle yaşamaya değecek kadar değersiz değip kimsenin hayatı.

Eşime söyledim sevmediğimi çok üzüldü iki gün uyumadı benim içinde çok zor bir durum intiharı bile düşündüm . Eşim sürekli sürpriz yapıyor yemeğe çıkarıyor ben mutlu olayım diye herseyi yapar arkamda bir dağ gibi ama ben mutsuzum onu da mutsuz etmek istemiyorum çok iyi davranıyorum o mutlu oldun diye yani rol yapıyorum
Kadınlar tav olur böyle şeylere, çirkini prens yapar bu hareketler. Üstelik zengin, yakışıklı, cinsel sorunu yok… Konu inandırıcı değil bana göre

Böyle tiplere de hep sessiz,sakin, alttan alan tipler düşüyor zaten hiç şaşmaz
Ne istiyorsunuz sevemiyor diye dayak mı yesin kadın? Kıvanç tatlıtuğu bile sevemeyecek kadınlar vardır bu arada.sadece tip ve davranışla ilgili değil birini sevmek.içten gelen bir aura uyuşması, ten çekimi gerekiyor.yakışıklı dediği de eli yüzü düzgün adamdır yani.çirkin değil demek istemişir.siz de iyice Kıvanç gibi anladınız.

Gece gece sinirlerim bozuldu yemin ederim. Utanmadan bir de yok mutsuzum yok şöyle yok böyle sen kendi paçanı kurtarmak için git adamla evlen adamın hayatını zindan et sonra da gel utanmadan buraya boşanayım mı diye yaz. Terapi merapi buna boş boşansın adam da yazık günah doğru düzgün biriyle evlensin
Ay ne tuhaf düşünceleri olan bir insansınız . Çok şükür hayatımda sizin gibi kara kalpli bir insan yok. Yazdıklarınızı okurken ürktüm. Size ne acaba kadının kocasından . İki de bir boşansın başkası ile evlensin deyip durmuşsunuz.Siz mi karar veriyorsunuz.Konu sahibi yaşadığı bir sıkıntıyı dile getirmiş . Siz kalkıp evine ,kocasına müdahil olma hakkını kendinizde bulmuşsunuz. Fütürsuzca...

Eşim beni bırakmıyor diye bir şey yok ki.
Adama seni sevmiyorum dedikten sonra açacaksınız davayı.
O da bir ağlar iki ağlar unutur, siz bile sasirsiniz beni nasıl bu kadar kolay unuttu diye.
Fake ya boşver.ben de az önce ciddi yazmıştım ama baktım cevaplardan coştukça coşmuş.bırak konu sahibinin eşini dünya üzerinde bu özelliklerde bir insan olması mümkün değil.

Ay ne tuhaf düşünceleri olan bir insansınız . Çok şükür hayatımda sizin gibi kara kalpli bir insan yok. Yazdıklarınızı okurken ürktüm. Size ne acaba kadının kocasından . İki de bir boşansın başkası ile evlensin deyip durmuşsunuz.Siz mi karar veriyorsunuz.Konu sahibi yaşadığı bir sıkıntıyı dile getirmiş . Siz kalkıp evine ,kocasına müdahil olma hakkını kendinizde bulmuşsunuz. Fütürsuzca...
Merhaba 😆 Profil ve konu gerçek dışı gerçekten bu konuya inandığınıza inanamıyorum 😱

Merhabalar bu sitede ilk yazışım ve siteyi henüz çözemedim biraz karışık geliyor tıpkı şuanki ruh halim gibi.
Ben 6 yıllık evliyim 2 yılda flört dönemim oldu. Eşimle tanıştım ve kafa yapısı olarak bana uygundu evlendim. Yalnız severek evlenmedim çünkü ailemde çok problemler vardı. Sürekli şiddet dayak engelli kardeşlerim vb sürekli suçlanma duygusu vesaire bende evlenip mutlu olurum diye düşündüm. Eşimle hiç mutlu değilim ne yatakta nede ruhen. Cinsel ilişkide zevk almıyorum. Eşim de bana düşkün oldukça bir dediğimi iki etmiyor tip olarakta yakışıklı maddi olarakta iyi ama ben mutlu değilim. Benden ayrılmak istemiyor ve doğu kökenli biri boşanmayı kötü bir şey olarak görüyor ve bende boşanıp dul kalmak istemiyorum ama mutsuzum da lütfen bir akıl verin
Çocuk varmi

Büyürken kaosa alışmış kişiler genelde yetişkin olunca sakin ilişki kaldıramıyor birkaç arkadaşım vardı böyle,
Adam kadını azıcık süründürse ondan kıymetlisi olmazdı ki konu sahibi içten içe adamın bağırıp çağırıp tepki göstermesi için uğraşıyor seni sevmiyorum diyor tepki bekliyor adam azıcık soğusa kavga ortamı çıkarsa konu sahibi peşinden koşacak.
Size tavsiyem bunu yapmayın arkadaşlarım hep pişman oldu ilişkilerinde güzele odaklanmak yerine kaos kavga tartışma çıkardılar ilişkilerini bozdular ve sonra düzeltmek istemelerine rağmen düzelmedi, bu sefer erkek arkadaşları yeter benden bu kadar deyince kıymetli oldu peşinden koştular ama olmadı.

Şu forumda çoğu kadının keşke dediği kocaya sahipmişsiniz bu büyük şans, düzgün adam bulmak mesele artık terapiye gidip sorununuzu çözün olmazsa ayrılırsınız ama zaten çok kötü koşullarda büyümüşsünüz güzel şansı, sizi seven birini kaybetmemek için elinizden geleni yapın önce olmazsa sonra yolları ayırırsınız

Back
X