• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi sevmiyorum

Mutsuz ve şartları düşük bir ailede büyüdüğünuz için suanki stabil ve düzgün hayatinizi yadirgiyor olabilirsiniz bunyeniz reddediyor olabilir . Terapi görmenizi tavsiye ediyorum . Zira mutsuz olmak için sebebiniz yok
Çok denedim ama olmadı eşimle yatmak dahi istemiyorum o da anlıyor beni fake yada yalan söylüyor diye suçluyorlar ama gerçek bu

Büyürken kaosa alışmış kişiler genelde yetişkin olunca sakin ilişki kaldıramıyor birkaç arkadaşım vardı böyle,
Adam kadını azıcık süründürse ondan kıymetlisi olmazdı ki konu sahibi içten içe adamın bağırıp çağırıp tepki göstermesi için uğraşıyor seni sevmiyorum diyor tepki bekliyor adam azıcık soğusa kavga ortamı çıkarsa konu sahibi peşinden koşacak.
Size tavsiyem bunu yapmayın arkadaşlarım hep pişman oldu ilişkilerinde güzele odaklanmak yerine kaos kavga tartışma çıkardılar ilişkilerini bozdular ve sonra düzeltmek istemelerine rağmen düzelmedi, bu sefer erkek arkadaşları yeter benden bu kadar deyince kıymetli oldu peşinden koştular ama olmadı.

Şu forumda çoğu kadının keşke dediği kocaya sahipmişsiniz bu büyük şans, düzgün adam bulmak mesele artık terapiye gidip sorununuzu çözün olmazsa ayrılırsınız ama zaten çok kötü koşullarda büyümüşsünüz güzel şansı, sizi seven birini kaybetmemek için elinizden geleni yapın önce olmazsa sonra yolları ayırırsınız
Kavga değil de bana çekici gelmiyor ne yapsam olmadı.

Ne varmış cevaplarda anlayamadım
Olağanüstü bir mükemmellik anlatıyor.çok yakışıklı, çok iyi seks yapıyor, karım beni sevmiyor diye bütün gece ağlıyor, karısı için yaşıyor, karısına adeta tapıyor, sürekli hediyeler alıyor, sürprizler yapıyor, sen yoksa intihar ederim falan diyor.ama bu olağanüstü özelliklere rağmen konu sahibi bu adamı sevemiyor.gerçi konu sahibi sensin galiba.

Ay ne tuhaf düşünceleri olan bir insansınız . Çok şükür hayatımda sizin gibi kara kalpli bir insan yok. Yazdıklarınızı okurken ürktüm. Size ne acaba kadının kocasından . İki de bir boşansın başkası ile evlensin deyip durmuşsunuz.Siz mi karar veriyorsunuz.Konu sahibi yaşadığı bir sıkıntıyı dile getirmiş . Siz kalkıp evine ,kocasına müdahil olma hakkını kendinizde bulmuşsunuz. Fütürsuzca...
Teşekkür ederim 🙏

Olağanüstü bir mükemmellik anlatıyor.çok yakışıklı, çok iyi seks yapıyor, karım beni sevmiyor diye bütün gece ağlıyor, karısı için yaşıyor, karısına adeta tapıyor, sürekli hediyeler alıyor, sürprizler yapıyor, sen yoksa intihar ederim falan diyor.
Cinsellikte iyi demedim ben zevk almıyorum . Bana çekici gelmiyor maalesef

Bırakıyorum alsınlar hatta boşanırsam burdan profilini paylaşacağım hahahahha

Kavga değil de bana çekici gelmiyor ne yapsam olmadı.

Bence de hemen boşanın, eşiniz hakkında bırakıyorum alsınlar kukumu mu göstereyim üslubunuz falan ne kötü ya
Ama unutmayın sessiz atın çiftesi pek olur derler, o amannn bana bayılıyor dediğiniz kocanız senden boşanmak istiyorum der dünyanız alt üst olur.

Bence de hemen boşanın, eşiniz hakkında bırakıyorum alsınlar kukumu mu göstereyim üslubunuz falan ne kötü ya
Ama unutmayın sessiz atın çiftesi pek olur derler, o amannn bana bayılıyor dediğiniz kocanız senden boşanmak istiyorum der dünyanız alt üst olur.
Ama sürekli erkek olduğumu iddia ediyorlar ne yapayım zaten ben boşanmak istiyorum sadece eşimi üzmek istemiyorum kara kalpli biri değilim yani. Sevemiyorum eşimi ben ne yapayım bilmiyorum 🤷‍♀️ keşke boşanmak istese defalarca ben boşanalım dedim hep vazgeçirtti yani ne yaptıysam olmadı

Gece gece sinirlerim bozuldu yemin ederim. Utanmadan bir de yok mutsuzum yok şöyle yok böyle sen kendi paçanı kurtarmak için git adamla evlen adamın hayatını zindan et sonra da gel utanmadan buraya boşanayım mı diye yaz. Terapi merapi buna boş boşansın adam da yazık günah doğru düzgün biriyle evlensin
Boşanıp dul kalmak da istemiyormuş ne istiyor belli değil.

Belkide sorun sizdedir. Interseniz boşanin ve farkli partnerlerle deneyin ama asexuel olma ihtimaliniz yüksek
Of offfff insanlar o kadar yargılayıcı ki tamam ben erkeğim nasıl siliniyor yazdığım başlık bu arada silmek istiyorum insanlar dan bıktım sürekli yargılama
Belkide sorun sizdedir. Interseniz boşanin ve farkli partnerlerle deneyin ama asexuel olma ihtimaliniz yüksek
Daha önce başka biri olmuştu evlenmeden önce onu seviyordum mutluydum ama o beni sevmediği için ayrıldım ben

Back
X