• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi sevmiyorum

ikinci evliliğim ilkinden bir oğlum var oda yanımda bu evliliğim on sene oldu budan çocuk olduktan sonra işler değişti
Pardon ama siz biraz fazla şey bekliyorsunuz. .ben de eşimle aşk ve mantık evliliği yaptım. .Aşk da bir yere kadar daha sonra saygı ve sevgi evliliği ayakta tutar. .benim eşim de odunun tekidir senin yaptığın kavgaları bende yaptım. .eşim beni de kiskanmaz eve geç gelsem merak etmez nerde kaldın demez. ..Aksine evde durma gez der...herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım ...senin durumunun tam tersini yaşayan erkeklerde var..kadından şikayetçi..ölümlü dünya hayatı kendinize zindan etmeyin ..empati yapın..farklı şeyler yapın..kurslara gidin..Kendinizi sosyallestirin..kimse dört dörtlük es bulamıyor...o zaman herkes bosansin..evinizin dekoru yla ilgilenin vs birseyler yapın...eşiniz size imkan sağlıyor sa allahtan daha ne istiyorsun ki

Niye evlendin o zaman ?
ah şekerim 22 yaşında bir yasında cocukla dulsun paran yok ailen bir yere kadar evde iki küçük kardes daha anne calisir ailem hic beni bu konuda üzmedi ama ben yuk oldugumun farkındaydım ve biryasindaki cocuğumun babasızlığı hissetmesi ve en önemliside bu durumunuzu hor görenler ve faydalanmaya calısanlar...

Pardon ama siz biraz fazla şey bekliyorsunuz. .ben de eşimle aşk ve mantık evliliği yaptım. .Aşk da bir yere kadar daha sonra saygı ve sevgi evliliği ayakta tutar. .benim eşim de odunun tekidir senin yaptığın kavgaları bende yaptım. .eşim beni de kiskanmaz eve geç gelsem merak etmez nerde kaldın demez. ..Aksine evde durma gez der...herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım ...senin durumunun tam tersini yaşayan erkeklerde var..kadından şikayetçi..ölümlü dünya hayatı kendinize zindan etmeyin ..empati yapın..farklı şeyler yapın..kurslara gidin..Kendinizi sosyallestirin..kimse dört dörtlük es bulamıyor...o zaman herkes bosansin..evinizin dekoru yla ilgilenin vs birseyler yapın...eşiniz size imkan sağlıyor sa allahtan daha ne istiyorsun ki
canım benim bende öyle yapıyorum kendimi dekordan dekora gece gunduz gezmeye vurdum ask beklemiyorum zaten bu sacma olur sevgiyide gectim

Sırf nasıl gecınırım kaygısıyla s3vmedıgınız bır ınsanla nasıl yasıyabılıyosunuz ve neden esınızı gecım kaynagı goruyosnuz sızın elınz ayagınz yokmu calısın cabalayım en azından mutlu olun mutsuz olup rahat gayat surmektense mutlu olup bıraz sıkıntı cekmeyı tercıh ederım bırdaha gelmıycez hayata gerckten esınızı sevmıyosanız kendınzı bosuna paralamayın.

nasıl olsa ayrılsanız geçinemeyeceksin..bir kaç çocuk daha yap..gitmeyeceğine göre..doğur doğura bildiğin kadar..sevmek önemli değil..:KK45:

bu ne demek yaa..dalgamı..
Neden dalga olsun ayrılamadığım için kendimi evimle çocuklarımla vs.iyi yönlerini degerlendiriyorum icimi dökeyim dedim çünkü ben tanıdıgım kimseyle hic bi sekilde bu konuları anlatmıyorum

Niye sevmiyorsun?bak o seni sevmis cocuguna sahip cikmis.nankörluk yaptigini dusunmuyor musun?sana ve cocuguna sahip cikan bir adam bu..

Mantık evliliği...
Sen sevmiyorsun o da seviyor gibi görünmüyor.
Kıskanmaması, ilgi duymaması bu yüzden...

ah şekerim 22 yaşında bir yasında cocukla dulsun paran yok ailen bir yere kadar evde iki küçük kardes daha anne calisir ailem hic beni bu konuda üzmedi ama ben yuk oldugumun farkındaydım ve biryasindaki cocuğumun babasızlığı hissetmesi ve en önemliside bu durumunuzu hor görenler ve faydalanmaya calısanlar...
Valla ben 4 senedir oğlumla ailemin ewinde yaşıyorum.
Hiçte yük olduğumu hissetmiyorum.
Aksine ewde herşey benim istediğim gibi olur ilk önce benim fikrimi alırlar.
Ailen sana bunu sağlayamamış sanırım, sende karşına çıkanla hop hemen ewlenmişsin kendi ewim kendi düzenim olsun diye....

Sevmiyorsanız onun kıskanıp kıskanmaması, ilgi gösterip göstermemesi sizi niye enterese ediyor anlamadım yani zaten başından sevmemişsiniz adamı, başında mantık evliliği yapmışsınız. Kocanızla uğraşacağınıza kendinize ilgi alanları oluşturun adamı sevmiyorsunuz, sevmemişsiniz zaten göze alarak evlenmişsiniz.boşluktan oluyor bunlar hep. Zira seven insan karşıdaki beni niye sevmiyor ilgi göstermiyor diye kafaya takar, üzülür flan:KK14: ama yok ben seviyorum diyorsanız siz çaba gösterin derim:KK54: Önce bi karar verin adamı seviyormusnuz sevmiyormusunuz:KK54:

severek evlenmedim biraz mantık evliği gibi oldu.sebeblere gelince bir kadın kocası yokmuş gibi kendini bekar hissedebilirmi?adam domuz eti yemiş sıfır kıskançlık asla sohbet yok bir hafta konuşmayım gelip sormaz eve geç gelirim arkadaslarlayım derim kimmis diye bile sormaz neymiş bana güveniyormuş anlatmakla bitmez yanı şiştimmmmm
bunun içinmi sevmiyorsun.adam sana güveniyor. biz kadınlarda dert arıyoruz başıma. eve hapsetsin olsun bitsin o zaman

Yani aslında önemsemiyor olması üzücü bir durum ama acaba siz sevmediğiniz için size batıyor olabilir mi? Tek sorun buysa ve gerçekten boşanmayı düşünmüyorsanız onu olduğu gibi kabullenmeye çalışın. Belki de gerçekten güveniyordur? Hem sevgiyi bununla ölçmeniz yanlış bence. Soran-karışan adam daha çok seviyordur diyemeyiz ki. Bence böyle düşünüp hayatı kendinize zindan etmeyin. Ne mutlu bana ki böyle güvenen bir eşim var diyin kendinize. Sevgiler..:KK15:

yani istemeden olunca sınkıntılı oluyo tabi istesem yapmam bunuda denedim bu sefer beni suçlu çıkarıyo

canım benim bende öyle yapıyorum kendimi dekordan dekora gece gunduz gezmeye vurdum ask beklemiyorum zaten bu sacma olur sevgiyide gectim
adam sadece ihtiyaçları karşılansın isityorsa siz de karşılamayın..
çocuklarınızla beraber bir yol tutturun bakalım o dışlanınca ne hissedecek?
yemek saatleriniz düzeniniz kendinize göre olsun..mesela çocukalrla çıkıp akşam dışarda yemek yiyin. evde yemek de olmasın..avm de gezip alışveriş yapın,çocuk oyun yerlerine gidin..değişik aktiviteler yapın...
adam mal gibi kalsın ortada ne hissedecek bakalım..yatağa gelince de iş dışarda çok yorulduğunuzu söyleyin falan..

Back
X