- 28 Mayıs 2015
- 841
- 1.442
- 63
Benim kaldırabilecegim hakaretler değil bunlar açıkçası,ama siz bu ilişkiyi rayına koyup devam ettirmek istiyorsanız hem bu hakaretleri duymamak,hem gururlu olmak adına asla Aramamalisiniz..tek sorun bu mu sizce. peki ben beklentilerimi nasi degistirebilirim ? istedigim esimden deger gormek, bana saygi duymasi, sevgisini hissetmek..
ve bugun icin yazdiklarimi okudunuzmu ?
bugun arkadasiyla birlikteymis is cikisi (yurtdisinda is seyahati), bende aradim acmadi, mesaj attim neden acmiyosun arkadasinin yaninda acsan ne olcak dedim, bana bos bos konusma hadi askim yazdi. tekrar aradim bu sefer acip agzina geleni soyledi , 3 yasinda cocukmusun sen ne lanet bi huyun var huzur versene insana dedi mal mal ariyosun dedi, agir konustu kapadik.
ararmi geri adim atarmi bilmiorum. agir konustu kalbimi kirdi. ne yapmaliyim bu durumda.
Belli ki siz daha fazla boşta kalan tarafsiniz,kendinize o vakitlerde bir uğraş bulun,oyun oynayın,kitap okuyun ama aramayin..
Sorunlarınızın tek sebebi arama-aramamadan çıkıyorsa kendinize ket vurmak zorundasınız..
Bu hakaretleri de kendinize layık görmeyin lütfen..