Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Konu açmak ve önerilerinizi almak için üye oldum. Hızlıca özet geçerek sizinle paylaşmak istiyorum.
Eşimle severek evlendik, yaşlarımız ben 33 eşim 31 yaşında. 4 yıllık evliliğimiz var ve 1 tane bebeğimiz var 3 yaşında.
Karı koca çalışıyoruz hatrı sayılır gelirimiz var ve ayrıca eşimin aile şirketleriyle yani 2. bir işlede uğraşıyor.
Bana aşırı değer veriyor aslında bugüne kadar makul seviyede istediğim her şeyi yaptı, aldı, yurt dışına tatillere götürdü. Beni seviyor bundan eminim bende onu seviyorum ama sanırım onu kaybediyorum.
Sorunlar:
- Eşimin karakteri sarılmayı, öpmeyi seven teması seven birisi. Ben ise onun kadar sevmiyorum. Mesela gece uyurken sarılıp uyumak istiyor. Ben biraz sarılıp geri sırtımı dönüp yatıyorum..
- Uyurken sosyal medyaya bakıyorum ve yatakta uykum gelince direk dalıyorum. Eşim yatak odasına telefon alma bir birimizle sohbet edelim sarılalım diyor.
- Eşim haftada 4 civarı cinsel ilişkiye girmek istiyor ben haftada 1 yada 2 kez. Eşim bu durumdan dolayı rahatsız, özellikle ilişkide nedendir bilmiyorum öpüşmeyi sevmiyorum, o ise bunu çok seviyor. Ön sevişmeyi kısa tutup hemen olsun bitsin istiyorum. Eşimde bu yüzden duygusuz olarak ilişki yaşadığını, hatta bazen sertleşememe problemi yaşadığını dile getiriyor. Psikolojik olarak seni istekli görmeyince istekli olamıyorum sanki eşimle değilde .... yatmışım gibi hissediyorum diyor.
- Yoğun bir iş tempom var benim bazen akşam mesaim olabiliyor. Bu durumda eşimi ve beni rahatsız ediyor
Bu iki anlattığım durumun adını sorun diye adlandırırsak eşim bu durumu kafaya takmış durumda. Aşırı derecede bugün tartıştık ve ben artık bıktım diyor. Senden tek istediğim evlilikte bu anlamda mutlu olmak, zaten iki işle uğraşıyorum çocuk bunaltıyor tek sitresimi bu şekilde atıyorum seninle diyor... Bunun dışında hiçbir isteğim yok diyor. Hatta bugün bana artık boşanmaya kadar gidiyor bu iş kendine çeki düzen ver yeter artık dedi. Bir sürede seni istekli göreyim ilk sen yanaş diyeyim ki bu kadın beni arzuluyor diye düşüneyim diyor. Fırsat bulduğumuz zaman yorgun oluyorsun, ertesi günde bir iş bir şey oluyor diyor bazen 4 5 gün yapamayınca adam çıldıracak duruma geliyor. Sanırım ağrı yapıyormuş...
Eşim bu yüzden iş hayatınında olumsuz etkilendiğini, sürekli işte biz bu durumdan kavga edince kafaya taktığını söyledi.
Ben hata mı yapıyorum ?
Eşim mi çok abartıyor ?
Eşimi seviyorum ama onun bu kadar istekli olmasını karşılayamıyorum sanırım. Rabbim herkese sağlık huzur versin. Yorumlarınızı önerilerinizi rica ediyorum.