- 14 Ağustos 2024
- 3.214
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.171
- 78
Şaka misiniz yaa :) her şeyin fazlası zarar mı? Evlisiniz evlii. Neyin fazlası zarar? Öpmenin mi? Sevginin mi? Seksin mi fazlası zarar? Evlilik tabii ki sürekli sevmek ve sevilmektir. O zaman bunca insan neden sevgisizlikten dolayı psikologlara gidiyor? Evlilikler bitiyor. Konu sahibi boşanmadan kocası zaten boşanır. Hiç kimse böyle bir durumu kabul etmez. Neden adam ,karısını öpemesin ,istediği gibi seks yapamasın. Hayvanlar bile birbirine temas ediyor. Biz de hayvanları severken bagrimiza basıyoruz. Kedileri bagrina basan videoları görünce ayyyy ne tatlı diye bayılırsınız. İnsanın kocasini bağrına basması neden garip ?Temas sevmeyen insanlar da var evliyim ve mıçmıç değilim sevmiyorum. gayet dozunda her şeyin fazlası zarar. Temas sevmiyorum diye niye bekar kalayım evlilik sürekli öpüşüp koklaşmak değil. konuyu temasa indirgemesin konu sahibine sürekli boşan denmesini anlamıyorum. 7 günün 4 günü de hiç normal değil kadın için erkekte bi sıkıntı yok tabi.
Vala 7 günün 4 günü Cook normal. Çünkü biz de öyleyiz :)) hatta daha fazla da olabilir. Seks sevgiyi pekiştirir. Tavsiye ederim :)