Eşimi sürekli eleştiriyormuşum !

İnsanlar evli olabilir hayat arkadasi olabilir ama bu demek degildirki sadece yalnizken yapilabilecek eylemleri esinizin yaninda yapin.14 yillik evliyim ama ne ben ne esim bilerek asla boyle bir davranista bulunmadik.Bana gore normalide bu.Insan sogur tabi ben olsam bende sogurdum

Rahat olsun tamam da sürekli gaz çıkarmak bir sorun bence. Kocanizda obezlik ya da kötü beslenmeyle ilgili bı sorunu mu var hep gaz olması normal değil. Siz kocanizi itici bulduğunuz dan cinsellik istemiyosunuz peki ya kocanizin mazereti nedir? Kocanizi elestirmeniz şuan en önemsiz detay. İlişkinizi toparlamak üzerine bisiyler dusunmeye çalışın ikiniz de

eşin neden çalışmıyor?
işten çıkarttılar mı? yeni iş bakmıyor mu?
normalde mesleği ne?

ben yakıştıramıyorum çunku az bir eğitimli insana böyle hareketleri, sen okumuş yazmış bir insansın belli, sana böyle davranmasına nasıl izin veriyosun? bunalımdaysa bunalımda, ortaya mı yapacak .....?
bu evlilikten aldığın ne, bu evliliğe verdiğin ne, kaç yıl ömrun kalmıştır şunun şurası? denklemini kur bence.
herşeyi falso herşeyi ofsayt, pırt yapıyor, burun desen hakeza, kaba saba konuşmalar, çalışmıyor da.
elde kalıyor neresinden tutsak.
görevden alındı mahkeme süreci devam ediyor.
inan bende yakıştıramıyorum. kendime de saygım kalmadı. belki çocuk olmasa gemileri yakmak daha kolay olurdu. çocuk büyüyüp sorsa anne babamla neden ayrıldınız diye baban afedersiniz bi yerlerini tutamıyordu kızım demekte ne bileyim :( hayır boşanmaya gelmeden önce kendine çeki düzen verse her şey daha kolay ve mantıklı olur yani.
mahkeme olumlu sonuçlanır umarım da biraz insan içine çıkıp bu davranışlarını bırakır çünkü ruh halinin de hiç iyi olmadığının farkındayım.

İnsanlar evli olabilir hayat arkadasi olabilir ama bu demek degildirki sadece yalnizken yapilabilecek eylemleri esinizin yaninda yapin.14 yillik evliyim ama ne ben ne esim bilerek asla boyle bir davranista bulunmadik.Bana gore normalide bu.Insan sogur tabi ben olsam bende sogurdum
benimde istediğim böyle bir evlilikti inanın.

Rahat olsun tamam da sürekli gaz çıkarmak bir sorun bence. Kocanizda obezlik ya da kötü beslenmeyle ilgili bı sorunu mu var hep gaz olması normal değil. Siz kocanizi itici bulduğunuz dan cinsellik istemiyosunuz peki ya kocanizin mazereti nedir? Kocanizi elestirmeniz şuan en önemsiz detay. İlişkinizi toparlamak üzerine bisiyler dusunmeye çalışın ikiniz de
toparlamaya çalışmasam şu 2 senede 10 kere dava açardım inanın ki. işsiz psikolojisi bozuk alttan al kumru bu adam böyle değildi kumru diye diye yürütmeye çalışıyorum. evde oturaktan çok kilo aldı tabi 97 kilo falandır.
kocanızın mazereti nedir derken cinsellik için mi sordunuz ?

Kıyamam.Eskiden boyle degildi diyorsunuz belki tekrar calismsya baslayinca duzelir.Alip karsiniza tartismadan konussaniz bu davranislar yuzunden sogudugunuzu söyleseniz belki silkelenir
güzelliklede söylediğim oldu tabi eskisinden daha dikkatli şu an. ama bende her şey bitti. belki işe başlarsa unutabilirim bu günleri, o da kendine iyice çeki düzen verirse tabi.

Walla annem gibiysen herkes onun gini düşünmeli onun gibi konuşmalı herşeyi o bilir herkese gıcık yeter be dedim 30 yaşındayım yeterrrrr benim düşüncem bu ben buyum. Karışmayın kimsenin kisiligine

merhaba arkadaşlar

eşim sık sık bu cümleyi kullanıyor bana. beni eleştiriyorsun diyor.
tiksinecek olanlar okumaya devam etmesinler. 10 dakikada bir gaz çıkarıp, daha ben yemeği bitirmeden yemeğin üstünde geğirip, sürekli burnunu karıştıran biriydi. eli sürekli burnundaydı ya onun elinden ne bir şey yiyebiliyordum ne de koltukta yüzüne bakarak oturuyordum.

kavgalar gürültüler sonucu gaz çıkarmayı azalttı allahtan. geğirmeyi yemeğin üstünde yapmamaya başladı yaparsa da sessiz yapıyor yer gök inlemiyor artık :bicak: burun karıştırmayı da baktı kızımız bunu taklit ediyor eli sürekli burnunda onu da bıraktı.

uzun zamandır da del mi lafını çok kullanıyor. bir şey anlatıyor değil mi demek yerine del mi diyor. ben de uyarıyorum şu kelimeyi düzgün kullan diye. tik gibi bir şey oldu bende bu lafı duymamak için sohbet bile edesim gelmiyor. ya da ben doldum taştım her şey gözüme batıyor.
dün yine bir şey anlatırken del mi dedi sen şu lafı kullandığın için konuşasım gelmiyor seninle dedim. sen benim her şeyimi eleştiriyorsun gaz çıkarmama bile karışıyorsun diyor.(o tabi bu kadar kibar söylemiyor o...mama bile karışıyorsun diye dan dun konuşuyor) herkesin yanında yapabiliyor musun bunu diyorum herkesin yanında niye yapayım evimde de yapamayacak mıyım diyor. yapma arkadaş salonun ortasında yapma git tuvalette yap başka odada yap.

bana saygısızlık bu ya rahatsız olduğumu bile bile böyle yapmaya gerek var mı ? zaten aramızda cinsellik yok gibi bir şey. haftada 1 kere 3 dakikayı geçmeyen yüzeysel ilişki.canım da istemiyor zaten. sevişmekte istemiyorum öpüşmekte. uzun yıllardır tatmin olma gibi bir durumumda yok zaten. çünkü o kadar tiksindirdi ki bu durumlar beni.

zaten 2 senedir çalışmıyor ben hem çalışıyorum hem maddi manevi bir sürü sorunla baş ediyorum üstüne bir de bu lafları işitiyorum. haksız mıyım ben ?
Size hiç saygısı yok.. Yedi yıllık evliyim eşimin yanımda bilinçli olarak gaz çıkardığını hiç hatırlamam.. Ne geyirme ne de diğer türlü...

Madem siz çalışıyor, her şeyi yapıyorsunuz bu medeniyetsiz adama niye bakıcılık ediyorsunuz ki? Adamın kendisine saygısı yok. Yarın çocuğunuzda onu örnek alıp mağara insanı gibi yetişmesin. Bu tipler bi de bununla övünürler bilirsiniz. Ben olsam boşanırdım, eve girmek istemez insan bi yerden sonra.

merhaba arkadaşlar

tiksinecek olanlar okumaya devam etmesinler. 10 dakikada bir gaz çıkarıp, daha ben yemeği bitirmeden yemeğin üstünde geğirip, sürekli burnunu karıştıran biriydi. eli sürekli burnundaydı ya onun elinden ne bir şey yiyebiliyordum ne de koltukta yüzüne bakarak oturuyordum.

kavgalar gürültüler sonucu gaz çıkarmayı azalttı allahtan. geğirmeyi yemeğin üstünde yapmamaya başladı yaparsa da sessiz yapıyor yer gök inlemiyor artık :bicak: burun karıştırmayı da baktı kızımız bunu taklit ediyor eli sürekli burnunda onu da bıraktı.

uzun zamandır da del mi lafını çok kullanıyor. bir şey anlatıyor değil mi demek yerine del mi diyor. ben de uyarıyorum şu kelimeyi düzgün kullan diye. tik gibi bir şey oldu bende bu lafı duymamak için sohbet bile edesim gelmiyor. ya da ben doldum taştım her şey gözüme batıyor.
dün yine bir şey anlatırken del mi dedi sen şu lafı kullandığın için konuşasım gelmiyor seninle dedim. sen benim her şeyimi eleştiriyorsun gaz çıkarmama bile karışıyorsun diyor.(o tabi bu kadar kibar söylemiyor o...mama bile karışıyorsun diye dan dun konuşuyor) herkesin yanında yapabiliyor musun bunu diyorum herkesin yanında niye yapayım evimde de yapamayacak mıyım diyor. yapma arkadaş salonun ortasında yapma git tuvalette yap başka odada yap.

bana saygısızlık bu ya rahatsız olduğumu bile bile böyle yapmaya gerek var mı ? zaten aramızda cinsellik yok gibi bir şey. haftada 1 kere 3 dakikayı geçmeyen yüzeysel ilişki.canım da istemiyor zaten. sevişmekte istemiyorum öpüşmekte. uzun yıllardır tatmin olma gibi bir durumumda yok zaten. çünkü o kadar tiksindirdi ki bu durumlar beni.

zaten 2 senedir çalışmıyor ben hem çalışıyorum hem maddi manevi bir sürü sorunla baş ediyorum üstüne bir de bu lafları işitiyorum. haksız mıyım ben ?
Cidden üzüldüm, hayal etmek bile istemedim, Allah yardımcınız olsun.. Eskıden de mı böyleydi? Evliliğin ilk yıllarında vs?

Herkes evde kalmıs insalıgı unutmus vs yazmıs da... bir uc yıl kadar ben de evde kaldım insanlıgımdan hicbir sey kaybetmedim sükür. Öyle bir sey olamaz yani. Benim icin katlanılır bir durum degil asla. Katlanana da saygı duyarım demek isterdim ancak körle yatan sası kalkar. Kac kurtar kendini.

Del mi? derken “Deel” mi demek istiyor? Ben bunun diil mi kısmını çok duyarım da “del” ilk defa duydum sinir bozucu.
Eşinizin size saygısı yok gaz kaçırmak, burun karıştırmak vs... önceden böyle değilse belki yaşadığı psikolojik sorunlardan meydana gelmiş olabilir. Bu durumlardan cinselliğin azalması daha kötü. Umarım düzelir. Yoksa çekilecek gibi değil.

eski ben olsa mahalleyi yakardı şimdi gidip çay koyuyorum.
şu işi bi olsa, insanların içine karışsa belki bir nebze düzelecek sorunlar. umudum bu yönde.
Birsey diyemem ama sahsi fikrim bu adami ordunun icine de koysaniz, işe de orada yapmadigini evde yapmaya devam edecektir. Kimse duzelmez cunku.

merhaba arkadaşlar

Midem bulandı ne kadar tiksinç bir eşiniz var🤮 Böyle adamla ne sevişmesi yanında oturduğunuza şükretsin.

Back
X