eşimi tanıyamıyorum..yardım

emily456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
707
54
53
İzmir
eşimle çok sverek evlendik 1.5 yıllık evliyiz ama şuan iş gereği yurtdışında..uzaklık bizi çok yıpratıyor..dün telefon etti internete gel dedi inretnete bir türlü giremedim pc arızalandı sanki suçum var gibi hakaret etti bana bende karşılık verdim tabi ..bayağı kırıcı konuştuk ikimizde..kapatırken boşanıcam senden dedi ve bunu her kavgada söyler oldu..artık kaldıramıyorum..bende teli suratına kapadım..pc düzelince bugün baktım faceden fotolarımızı silmiş ve ilişki durumunu değiştrimiş evli yazmıyoır artık..bende bunu görünce çok kızdım ve kırıldım..benim facebookum yok onun facebookunun şifresini biliyorum oradan baktım..1 saat kadar önce aradı açmadım annemi aradı bu defa ..internete gel dedi yine ben de girdim..hani yüz versem düzelcektik ama facebook olayına çok kzımıştım o ndenle soğuk konuştum..facebooktan beni sildiysen hayatından da sil dedim..işin dalgasında bana güzel görünüyosun falan çok tatlısın diyo vs..kafayı yemiş gibiydi..sonra ben soğuk olunca sinirlendi yine başladı hakaretlere facebook ta resmilerin olmucak artık bilerek yaptım dedi..bende umrumda değil ben de kendime bir hesap açıcam ordada sen olmucaksın dedim..açmamı istemiyordu..ne kadar çocukça değil mi sanki sevgiliyiz..evlendik yani böyle yapamaz çocuk oyuncağımı bu
böyle işte yaptığı ağır değilmi evli insanın ne demek ilişki durumunu değiştirmesi..hadi yaptı niye aarayıp bu şekilde davranıyor..yani çıldırdı sanki..tanıyamıyorum..sizce nasıl davranmalıyım kızlar fikir verirmisiniz..yanına kalmasın tüm bunlar..birde dilinin kemiği yok çok kırıyor beni..

Uzaklık ilişkileri yıpratıyor. Hak veriyorum size. Evli olduğunun bilinciyle hareket etmesi gerekir. Facebook'ta ilişkisi yok şeklinde güncelleme yapmasının hiçbir manası yok, çevreye karşı da olumsuz bir imaj çiziyor. Her fırsatta konuşmayı hakarete bağlaması artık bir şeylerin zedelendiğini gösteriyor. Aklı selim bir şekilde konuşun. Baktınız yine boşanacağım senden dedi, hiç beklemeyin siz açın davayı. O zaman kükreyen aslan nasıl da kuyruğu kapıya sıkışmış kedi gibi olur görün.

Son düzenleme:

Eşin evli olduğundan habersiz galiba.. yada evliliğin ne kadar ciddi olduğundan habersiz.. O ilişki durumunun fotosunu çekseydin keşke çok sinir! Çocuk gibi davranıyor!

Böyle bir şeyin intikamı da olmaz ki.. Hatasını anlaması için soğuk olursun ancak.. Gelince de yüzyüze yaptığının ciddiyetini anlatırsın.

Ne zaman gelecek, uzak olmak hiç iyi olmuyor...

evt cnm sorma gözden ırak olan gönülden de ırak oluyo..yan yanayken yapamaz bunları..dengesizleşti işle ilgili sorunları var benden çıkarıyor..ne yapıcağımı şaşirdım..bugün hata yaparsan sonuçlarına katlanırsın ayrılırız dedim..yani şüphemelrim var neden insan facebooktan karısının fotolarını siler..çok üzgünüm..aslında boşanmayı bile düşünür oldum ki çok sevdiğim halde katlanamıyorum bu davranışlarına..ama evlilikte ilişki gibi değil yani kolayca bitti diyemiyor insan içinden..bilmiyoeum ama bi ders vermem gerek..

evt cnm zaten şok oldum ben nasıl güvencem ona artık demek ki bu kadar basit görüyor evliliğimizi..birde bunu sen istedin değiştirmicem diyor..bende facebook adresi açıcam eğer bu saçmalıklarına devam ederse nasılmış görsün evli lkadının facebook açıp ilişki durumunu belirtmemesi..çok kızgınım asla sıcak konuşmıycam zaten

Sevgi bir yana; kişilik haklarınız, kadınlık-insanlık onurunuz bir yana. Yıllarca eşinden şiddet gören, evladı için katlanan, iyi olduğu zamanlarda seven bir kadın tanırım. En son yediği dayak ruhunu ve vücudunu fazlasıyla yaralayınca 27 yıllık kocasına boşanma davası açmak için avukatla görüşünce eşi melaike oldu. Yıllardır sorun yok maşallah. Erkekler hoyrat oluyor çoğu kez. Kır, dök, ama arkana baktığında aynı kalsın istiyorlar. Öyle olmasına izin vermemek lazım. Onun ayrılığı ağzına sakız etmesi hiç hoş bir davranış değil. Yapıcı olmaktan yanayımdır genelde. Ama ders alması için dava açılsa diye bir düşünce belirdi bende. İnsan söylediği lafın gideceği yeri, neticeyi bilirse bir dahakine daha temkinli konuşur.

bilmiyorum cnm belkide haklısın ama yani işler daha da kötü ye giderse yani blöf için de boşanma davası açılmaz ki..ama hakediyor aslında..bi süre telefonlarına çıkmasam nasıl olur..off kafam çok karışık ama çok çok çok kırgınım ..

Tabi ki eşini sen daha iyi bilirsin, mantıklı yolu bulursun bence. İnşallah o da hatalarının farkına varır.

Geldiğinde kuyruğunu kıstırır ama işte..... Sen tavrını koy hatasını anlar. Adam akıllı konuşman lazım..

Bu arada Avatarındaki foto sensin sanırım maşallah çok güzelsin eşin seni bulmuş, el üstünde tutacağına yaptığına bak!!

Bir de bu her tartışmada boşanmayı dillendirmek çok kötü..Evliliğe çook ciddi zarar veriyor.. Bu kadar kolay olmamalı ya.. Hayırlısı.

Tabi ki eşini sen daha iyi bilirsin, mantıklı yolu bulursun bence. İnşallah o da hatalarının farkına varır.

cnm sevgili olsam arkama bakmazdım ama evliğim yani boaşnamaya karar vermek kolay değil..o da ciddi değil ama diline doladı resmen birşeye kızsa başanalım demeye başlıyor..böyle yürümez zaten kendine çeki düzen vermezse..nasıl bişey yapmalıyım da kendine gelsin..off kafam almıyor bunları yaşıycağım hiç aklıma gelmezdi..

evt cnm benim resmim..saol moral oldu inan..:)
eşim delimidir nedir dün o kadar kavga etti telde bugün kamerayı açınca çok güzelsin falan diyor..beni korkutan bu yani..sonra ben soğk davranınca başkasımı var demeye başladı..hey allahım ya benim sormam lazım facebook olayından sonra o bana soruyor bu soruyu hem suçlu hem güçlü birde üste çıkıyor .sorunlu yani ne yapıcam ben akıl verin kızlar

oooo haddini aşıyor! Erkekler böyle konularda üste çıkmak için ne kadar çirkinleşir görüyoruz.. Aman canım dikkat et..

Kendi pisliğini örtmek için bana iftira atma sakın yakarım seni derim ben olsam Ama sen eşinle nasıl konuşacağını daha iyi bilirsin.Sen huyunu bilirsin.. Bir süre sakinleşseniz..önce ilişki durumunu da düzeltsin,saçmalamayı da kessin sonra düzgünce konuşursunuz..

Bunlar manyak yahu valla
Kusura bakma güldüm ben de evli ama ayrıyım çünkü,
demek ayrı evliliklerdeki tüm erkekler böyle ruh hastası
tavırlar sergiliyor

Benimki de sabah çok uyumuşum 10 buçukta kalkmışım diye
trip attı 2 saat sonra da alttan aldım konuşmaya başladık.
Diyor ki çok özledim, dayanamıyorum artık iyi hissetmiyorum.

O zaman da üzülüyorum yazık..
İki taraf için de zor..
Allah kavuştursun.

Facebook olayı çok sinir bozucu ben olsam ben de hesap açardım ve uzunca
zaman kapatmazdım deli olsun, haketmiş. O elini,dilini tutmayı öğrenir belki

evt cnm diyorum ya çıkmazdayım çünkü saçmalıyor artık tam anlamıyla..tlefonlarını açmasam mı yoksa saoğuk mu konuşsam bilemiyorum..zaten ilişki durumunu düzeltmezse bu iş uzar..

evt cnm ama senin oalyın yine masum gurur okşayıcı ..
ama bana yaptığı olay, asla hoş karşılanmıycak çocukça bi haraket..hakaret saygısızlık
zaten 3 güne değiştirmezse açıcam facebook hesabı..görsün abaklım çok kıksançt
r kudurur ne yapıcağını şaşırır artık

o fotoğraf silmek ne demek ya... üstelik birde bunu sen istedin demek ne demek yahu... çocukmusun sen bunu sen istedin deyip ders vermeye çalışıyor paşam... insan özleyince saçmalar kendimden biliyorum ama ne olursa olsun fotoğraf silmek ilişki durumunu değiştirmeyi açıklayamaz kimse bana bu sanki kusura bakma ama bahane olmuş gibi görünüyor buradan... tabii eşini en iyi sen bilirsin...

ya birde ne demek hayatında birimi var... çamur atıp üste çıkmaya çalışmış.. sakın yeme bunları... birde iyi analiz etmeye çalış bu cümle normal bir cümle değil çünkü...

ben olsam çoktan açmıştım o facebook'u... göze göz,dişe diş...

haklsın cnm bak sen bile hayrete düşüyorsun peki ben napiyim..düşünmekten kafam durdu..facebook açmak istemiyorum çocukça geliyor bana intikam ama eğer bu iş uzarsa bunu da yapıcam çünkü aşırı derecede saçmalıyor..biraz benden mahrum kalsın bakalım bugün tellerine çıkmamayı düşünüyorum zaten belki araöaz bende ağır laflar ettim ona dayanamayıp..
cnm zaten uzaktayken güven duygusundan bahsetmek zor birde böyle yapınca allak bullak oldum..

Canım bu sorunlar uzun süre ayrı kalmaktan oluyor galiba ,benim eltimle kaynım aynı durumdaydı ,telefonda bir kavga ediyorlardı apartman duyuyordu ,boşanacağım ,şöyle böyle neler neler ,sonra eşi yurt dışından gelince herşey süt liman oluyordu,şaşırmamak elde değil,sizinde eşinizle yurt dışında yaşama imkanınız yok mu acaba ? Zannedersem sizin durumumunuzda bir benzeri eşiniz açısından ,sevgiler

evt cnm aynen bugün bana senle evlenmesem kafam rahat olurdu dedi..kıskaçtır çok..kendi kendine kurar..ama yıprandım artık..dengesiz davranıyor hiç aklıma gelmicek şeyelr yapıyor..cnm ben kursa gidiyorum kurs bitince..çalışmak istiyorum üniv mezunuyum.. şimdi yurtdışına gidersem orda çalışma hayatım olmaz birde eşime güvenemiyorum artık çalışmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…