bence hala evli olduğunu çok benimseyememiş. ya da evliliği gözünde basitleştirmek için böyle bir tavırdan vazgeçmiyor. iki laftan biri ayrılıcam olduğu zaman da bence çok yıpratıcı, boşanıcam da aynı derecede yıpratıcı. facebooktaki ilişki durumu ve fotoğraflar aslında çok da değerli şeyler değil orada ne yazdığı. bazı insanlar her kavgada bekar yapıp, fotoğraf silip sonra geri yüklüyor çok saçma ilişkinin böyle, özelin oralara yansıması. bence eşin biraz çocuk ve nasıl yapacağını bilmiyor. ya da yurtdışında belki uzaklıktan ötürü iyice sinirleri bozulmuş olabilir. kırılmakta haklısın ama çivi çiviyi söker mantığı da çözüm değil.
evt cnm aynen bugün bana senle evlenmesem kafam rahat olurdu dedi..kıskaçtır çok..kendi kendine kurar..ama yıprandım artık..dengesiz davranıyor hiç aklıma gelmicek şeyelr yapıyor..cnm ben kursa gidiyorum kurs bitince..çalışmak istiyorum üniv mezunuyum.. şimdi yurtdışına gidersem orda çalışma hayatım olmaz birde eşime güvenemiyorum artık çalışmam lazım..
haklsın cnm bak sen bile hayrete düşüyorsun peki ben napiyim..düşünmekten kafam durdu..facebook açmak istemiyorum çocukça geliyor bana intikam ama eğer bu iş uzarsa bunu da yapıcam çünkü aşırı derecede saçmalıyor..biraz benden mahrum kalsın bakalım bugün tellerine çıkmamayı düşünüyorum zaten belki araöaz bende ağır laflar ettim ona dayanamayıp..
cnm zaten uzaktayken güven duygusundan bahsetmek zor birde böyle yapınca allak bullak oldum..
ben gitmen gerektiğini düşünüyorum,ayrıca dilini geliştirirsin ,en azından denersin ,ben eşine güvenmen gerktiğini düşünüyorum ,inan bana mesafenin verdiği bir psikoloji bu,zaten eğitimli bir bayansın ,olmadı döner kaldığın yerden devam edersin,belkide hayat sizin için orada daha güzel olur,yuvanı bazı şeylerden emin olmadıkça yıkmayı aklına getirme ,umarım mutlu olursun ,sevgiler.
kac yasındasınız eşiniz ve siz?
ben gitmen gerektiğini düşünüyorum,ayrıca dilini geliştirirsin ,en azından denersin ,ben eşine güvenmen gerktiğini düşünüyorum ,inan bana mesafenin verdiği bir psikoloji bu,zaten eğitimli bir bayansın ,olmadı döner kaldığın yerden devam edersin,belkide hayat sizin için orada daha güzel olur,yuvanı bazı şeylerden emin olmadıkça yıkmayı aklına getirme ,umarım mutlu olursun ,sevgiler.
canım inan gerginlik ve seninde bahsettiğin gibi güvensizlik çok oluyor uzak mesafelerde...her iki tarafta da... bu yüzden uzak kalmayı ben birazda her ilişkinin sınavı olarak görüyorum.. yaptığı şey çok yanlış haklısın kesinlikle... bence telefonu açmamazlık yapma daha da kötü olur.. aç telefonu kendini anlatmaya çalış ona sakin sakin konuşun.. ha baktın adam gibi konuşmuyor hala işte o zaman sür savaş boyalarınıyani en azından ben böyle yapardım.. sen eşini ve kendini daha iyi tanıyorsun buna karar vermesi gereken insan sensin...
ben de gitsen mi diye düşündüm ama ipiyle kuyuya inilmez gibi geliyor bana üzülerek. yani hayatını değiştirip oraya gitmek, memnun kalmamak da bir başka ihtimal. bilmiyorum tamamen sana kalmış aslında güveniyorsan yanına gitmeyi göze alacak kadar git istersen. ama bu tavırları konusunda bi konuşmanız lazım bence, şu tavırlarını düzeltmeyecekse zor görünüyor sizin için.
dengesiz insanlarla ugrasmak cok zor. Umarım bian once duzelirsiniz
sorma cnm..kimsenin başına vermesin allah..bi rde böyle birini sevip katlanmak çok zor
Sanırım daha önce de buna benzer bi konu açmıştın.
Yine ayrılmakla tehdit etmişti seni.
Bence artık ne kadar ciddi olduğunu göstermelisin.
Çocuk oyuncağı mı bu? Evliliğin ne demek olduğunun bilincinde değil gibi.
ah ah Allah kolaylık versin canım
dua et allahtan iste ne istiyosan öyle dua et.uzakta oluş foto yok ılışkı druumunu degısmıs belkı sız nete gıremeyınce benı umursamıyo böyle bısey yapımde bnım dedıklerımı yapsın bı daha gelmemezlık yapmasın dıye dusunmus olabılır.ıkıncı ıhtımalde var belkıde araya sogukluk gırdı bılemezsınız ama ınsallah düzelir eskisindende mutlu olursunuz pişman olur bu yaptıklarına ve bı daha uzmez sızı ınsallah.tatlı dilli kırgınlıklarınızı tartısmadan söyleyın sonrasında pişman olsun dıye bekleyın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?