eşimi tanıyamıyorum..yardım

bence hala evli olduğunu çok benimseyememiş. ya da evliliği gözünde basitleştirmek için böyle bir tavırdan vazgeçmiyor. iki laftan biri ayrılıcam olduğu zaman da bence çok yıpratıcı, boşanıcam da aynı derecede yıpratıcı. facebooktaki ilişki durumu ve fotoğraflar aslında çok da değerli şeyler değil orada ne yazdığı. bazı insanlar her kavgada bekar yapıp, fotoğraf silip sonra geri yüklüyor çok saçma ilişkinin böyle, özelin oralara yansıması. bence eşin biraz çocuk ve nasıl yapacağını bilmiyor. ya da yurtdışında belki uzaklıktan ötürü iyice sinirleri bozulmuş olabilir. kırılmakta haklısın ama çivi çiviyi söker mantığı da çözüm değil.

evt cnm o kadar şasırtıyor ki beni ve ailemi..evlenmeden önceki o örnek insan gitti çocuk ruhlu inatçı bi keçi geldi san ki çok çok üzgünüm tanıyamamışım hakikaten..evt facebooka çok değer veren bi insan değilim..versem hesabım olurdu zaten ama yaptığıda akla hayale sığmıyori ki birde uzağız yani niye aklımı karıştırmak istiyorsun..güvenimi zedeledi .hiç yoktan birdei ltifatlar ediyor olaydan sonra yüz alamayınca yine hakaretlere devamçç nasıl bi psikoloji bu aklım durdu.ne yapmalıyım sence peki

ben gitmen gerektiğini düşünüyorum,ayrıca dilini geliştirirsin ,en azından denersin ,ben eşine güvenmen gerktiğini düşünüyorum ,inan bana mesafenin verdiği bir psikoloji bu,zaten eğitimli bir bayansın ,olmadı döner kaldığın yerden devam edersin,belkide hayat sizin için orada daha güzel olur,yuvanı bazı şeylerden emin olmadıkça yıkmayı aklına getirme ,umarım mutlu olursun ,sevgiler.

canım inan gerginlik ve seninde bahsettiğin gibi güvensizlik çok oluyor uzak mesafelerde...her iki tarafta da... bu yüzden uzak kalmayı ben birazda her ilişkinin sınavı olarak görüyorum.. yaptığı şey çok yanlış haklısın kesinlikle... bence telefonu açmamazlık yapma daha da kötü olur.. aç telefonu kendini anlatmaya çalış ona sakin sakin konuşun.. ha baktın adam gibi konuşmuyor hala işte o zaman sür savaş boyalarını yani en azından ben böyle yapardım.. sen eşini ve kendini daha iyi tanıyorsun buna karar vermesi gereken insan sensin...

uzaklık kadar ilişkiyi yıpratan bişey olamaz.insan çok hırçınlaşıyor özlemden, çok tahammülsüz oluyor. yanında olsa hiç sorun olmayacak ufacık şeyler uzaktayken nerdeyse ayrılık sebebi olacak kadar büyüyor. sizde de bunlar etkendir mutlaka ama eşinizin faceboktaki resimlerinizi silme ve ilişki durumunu değiştirmesi beni çok düşündürdü. yani bu yaptığına çocukluk bile diyemiyorum. böyle bir durumda ben olsam istemesem de kendime bir facebok alırdım. çünkü asla sakin olamam ve bu yaptığını ona ödetirim. kimsenin, bu kocam bile olsa, beni böylesine üzmeye yok saymaya hakkı yok.

saol cnm iyi dileklerin için..boşanmak kolay değil..hele bu devirde hiç değil..birde hassas bi yapıya sahibim bayağı yıpratır beni ..bilmiyorum napıcam..ama böyel bi hayat ta istemiyorum ..saygı kalmadı gibi birşey..yurtdışına gitme işini pek düşünmüyorum eşim sürekli orda değil zaten gidip geliyor 1 ay sonra dönücek ..tekrar ne zman gidiceğini de şirket belirliyor

ben de gitsen mi diye düşündüm ama ipiyle kuyuya inilmez gibi geliyor bana üzülerek. yani hayatını değiştirip oraya gitmek, memnun kalmamak da bir başka ihtimal. bilmiyorum tamamen sana kalmış aslında güveniyorsan yanına gitmeyi göze alacak kadar git istersen. ama bu tavırları konusunda bi konuşmanız lazım bence, şu tavırlarını düzeltmeyecekse zor görünüyor sizin için.

erkekler (genele yakını) cok gec olgunlasıyo... tabı buna cevre ve ailesel etkenleride eklersek... bence kocanın yaptığı tam bı şımarıklık senın onu affedıcegını bıldıgı için fütursuzca hareket edıyor... ona güzel bı ders vermek istıyosan bıraz mesafe koy... emınım senı kaybetmeyı göze alamayacak ve düzelecektır... genelde kaybedecklerı ana kadar hatalarını anlamazlar... umarım anladığında cok gec olmaz

cnm eşimin arayıpta alttan alacağını sanmıyorum..arayıp kavga edip sonra barışmaya çalışır hep..bende sinirden ağlarım ozman kavga olayı beni çok geriyor..o da amacına ulaşır konuyu kapatmaya çalışır ama bu defa böyle olmucak..yanına bırakmıycam..yaptığının ne kadar yanlış olduğunu görmesini sağlamak istiyorum..alttan alsa bile kolayca affetmicem sonrasında aynı şeyelri yaşamak istemiyorum..bi süre telefonlarına çıkmasam yanlışmı yapmış olurum çünkü o çözüm için aramaz anca benden haber almak için arar

cnm ben bi şeyleri garantiye almalıyım..en azından ayrılık olursa bi işim olsun kafam meşgul olsun istiyorum..yoksa çok çok zor olur..birde biraz ayaklarım üzerinde görse beni belki kaybetme korkusuyla düzelir..ne bileyim belki ben kendimi daha güçlü hissedicem resti çekicem bi şekilde..ama şimdi psikolojik olarak ayrılığa hazır hissetmiyorum

Sanırım daha önce de buna benzer bi konu açmıştın.
Yine ayrılmakla tehdit etmişti seni.
Bence artık ne kadar ciddi olduğunu göstermelisin.
Çocuk oyuncağı mı bu? Evliliğin ne demek olduğunun bilincinde değil gibi.

evt cnm beni en çok üzende bu..yani böyle basit fikirli oluşuna inanamıyorum..bu kadar mı değersizim gözünde ..blöf yapıyo belki aama beni çok kırıyo.yani artık çizmeyi aştı..küsüyorum olmuyo bende kırıcı konuşuyorum yine olmuyo..tek çare boşanmak mı

dua et allahtan iste ne istiyosan öyle dua et.uzakta oluş foto yok ılışkı druumunu degısmıs belkı sız nete gıremeyınce benı umursamıyo böyle bısey yapımde bnım dedıklerımı yapsın bı daha gelmemezlık yapmasın dıye dusunmus olabılır.ıkıncı ıhtımalde var belkıde araya sogukluk gırdı bılemezsınız ama ınsallah düzelir eskisindende mutlu olursunuz pişman olur bu yaptıklarına ve bı daha uzmez sızı ınsallah.tatlı dilli kırgınlıklarınızı tartısmadan söyleyın sonrasında pişman olsun dıye bekleyın derim.

evt cnm edicem allah görüyor kalbimi..herseyi beni kızdırmak ders vermek için yapıyor ama bunları yaparken ona olan güvenimi zedelediğini göremiyor ki bu ilerde çok sorun olucak bunu biliyorum..birde sadece internete giremedim diye oldu bunlar revamı yani..ben onun günah keçisimiyim..
basit bi ilişki durumunu değiştirmek değil bu..gözdağı var işin içinde..boşanıcak bile olsak boşanmadan böyle bir girişimde bulunmamalıydi..tatlı dil bende olmuycak artık o kendisi çark edicek etmezsede kendi bilir..gücüm kalmadı haksızlığa boyun eğicek sabrım da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…