erkekler (genele yakını) cok gec olgunlasıyo... tabı buna cevre ve ailesel etkenleride eklersek... bence kocanın yaptığı tam bı şımarıklık senın onu affedıcegını bıldıgı için fütursuzca hareket edıyor... ona güzel bı ders vermek istıyosan bıraz mesafe koy... emınım senı kaybetmeyı göze alamayacak ve düzelecektır... genelde kaybedecklerı ana kadar hatalarını anlamazlar... umarım anladığında cok gec olmaz
saol cnm benim umarım çıkarım bu kısır döngüden
canım karsılıklı sevgi varsa hersey atlatılıo merak etme gececek bugunler
Siz yoksa facebook üzerinden mi evlendinizde bu evliligi oradan mi yürütüyorsunuz...komik valla...
evt cnm da bazı yaşananlarda çok derin izler bırakıyor..bugün olduğu gibi..
o izler uyusuyo zamanla ama unutulmuyo sevdikce biz kadınlar katlanıyoruz ne kadar dogru yada yanlıs
Canım , ilişki durumunu falan başka biri yüzünden kaldırmış olamaz dimi , bide uzakta senden..:26::26:
evt cnm benim resmim..saol moral oldu inan..:)
eşim delimidir nedir dün o kadar kavga etti telde bugün kamerayı açınca çok güzelsin falan diyor..beni korkutan bu yani..sonra ben soğk davranınca başkasımı var demeye başladı..hey allahım ya benim sormam lazım facebook olayından sonra o bana soruyor bu soruyu hem suçlu hem güçlü birde üste çıkıyor .sorunlu yani ne yapıcam ben akıl verin kızlar
aranızda uzaklıktan dolayı güven sorunu oluşmuş.bu da malesef bol bol kavgaya sebep olur.aslında eşler ayrılmamalı hiçbir sorun olmasa bile bir sürü sorun çıkıyor hiç yoktan.çalışmak istemekte haklısın ama yine de eşinin yanında olmalısın bence,böyle yürümez.şimdi bu sorunu halledersiniz başkaları çıkar.hem bence bir erkeğin yalnız oralarda olması da iyi değil.evliliğinizin yürümesini istiyorsanız bir arada olun.
bu sorundan bahsedecek olursak da bence ciddi bir konuşma yapın.ben bundan sonra surat yapmıycam tartışmaya girmiycem ama sen de dikkat edeceksin.önce face i düzelt,sonra da bundan sonra laflarına dikkat et de.bir daha boşanma lafını ağzına alırsan bilki gerçekleşir ona göre konuş de.sonra da bu konuyu burda kapatıyorum bundan sonra ikimizde dikkatli olcaz de ve gerçekten de konuyu kapat.ama kararlı ol.tartışma çıkarmaya kalkarsa konuşmamızı hatırla konuşacağın lafa dikkat et de.belki sen böyle piskopata bağlarsan şaşırır dikkat eder biraz.yoksa inatlaşarak karşılığında face açarak falan olmaz bu iş.tabi size kesin çözüm,bir araya gelmek.
çok yanlış aslında cnm ama sevgi mi alışkanlık mı toplum baskısımı..kişiliğimizden ödün veriyoruz bazen istemeden..
toplum baskısı bi yere kadarda canım sevgi ve alıskanlık bence daha baskın onlar olmazsa kendinden odun vermezsin zaten
tabiki o sınıra ulasmazsınız insallah ne zaman donecek esin bilmiyorum ama gelınce hersey daha guzel olacak gibi yani insallahevt cnm keşke daha mantıklı davranabilsek ne kadar kızsamda içimde bi yer çekip gitmeme engel oluyo..ama nereye kadar tabi herseyin bi sınırı var
tabiki o sınıra ulasmazsınız insallah ne zaman donecek esin bilmiyorum ama gelınce hersey daha guzel olacak gibi yani insallah
ayarı yok eşinizin..hataları evli birine göre değil belli ama
bu taptaze evliliğinizin bitmemesi için siz de bişiler yapmalısınız
sizi de biraz katı agresif buldum ben açıkçası sanıyorum ki mesafeden
hemen siz de bi cephe almasanız biraz alttan alsanız daha mı iyi olur acaba
bi deneyin tutmuyorsa tutmuyordur üzülmeyin
inşallah biraz olsun akıllanırda o sınıra gelmeyiz..1 ay sonra geliyor cnm..keşke biraz takmamayı öğrensem
cnm ne güzel tabir bu ayarı yok hakikaten..nasıl devam edicek bu böyle inanın bilmiyorum..herseyi anlatmaya kalksam ne kadar sabırlısın dersin inan..ben aslında sakin bi yapıya sahibim ama eşim damarıma basınca tersim fena olur benimde..ama şu konuda kim sinirlenmez eşine cephe almaz yani..hala sindiremedim..alltan aldım da böyle oldu zaten cnmya bazen o da cözüm değil
takma canım yıpratma kendini biraz sal kendini kafanı dagıt kocanı biraz alttan al bence gelince yuzyuze konusur halledersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?