Esimi yakin arkadasimdan kiskaniyorum

cok iyi baslamisti mesaj ama sonu sapitti. guzel guzel destek vermek akil vermek varken neden igneliyorsunuz ki. hayir tanimadiginiz birine bide yani neden?
Kendinizi gereksiz üzdüğünüzü düşünüyorum.
Ve güzelliği dert eden insanları sığ buluyorum.
(Siz de öylesiniz anlamında değil bu, tanımam etmem.)
Ben güzel bir kadın olduğumu düşünmüyorum mesela.
Her şeyimle sıradanım, eli yüzü düzgün sınıfı diyelim :)
Ama kendimden güzel bir kadın varsa da paranoyalara kapılmıyorum.
Beğeni, güzellik dikkat çeker.
Bunda gariplik yok. Kıskançlıkta doğaldır buna da tamam.
Ama kızın eşinize özel bir tutumu yok,
Eşinizin davranışlarında elle tutulur bir şey yokken siz kendinizi değersizleştiriyorsunuz.
Siz kendinize bunu yaparken ben iğnelemişim, çok mu :)
Merak etmeyin. Güzel çok. Ve de 10 yıl sonra o güzellik Yok.
Eğer sağlıklı bir evliliğiniz varsa;
Eşiniz sizde bir şeyleri sevdiği için var.
İyi var arkadaş, yoldaş, merhametli bir anne, güvenebileceği birisinizdir belki?
Kıymetinizi bilin.

bak cevabı burada.
eşin seni güzel buluyor.
onun güzellik anlayışına, güzel huyun eklenmiş ki seninle evlenmeyi tercih etmiş.
ayrıca güzellik değil aura dediğimiz, cazibe, çekicilik bambaşka bir şey. güzellikten daha güçlüdür.
belki 90-60-90 değilsin ama çekicisindir.
kendine güvenirsen, daha da güzelleşeceksin eminim.

Hmm yorumunuz onu gösteriyor da,o yüzden demiştim :)
En doğrusu bence de girmemek..

Yazan kişiye yönelik verdim o cevabı. İki ihtimal var ya kuruntu yapıyor ya gerçekten böyle bir durum söz konusu. Kuruntu yapıyorsa eşine hiç çaktırmaması en iyisi. Boşu boşuna tatları kaçmasın. Eğer gerçekse ki bu ihtimal de her zaman var. Sonuçta ne konuyu açanı tanıyoruz ne adamı ne de diğer kadını. Eğer az da olsa gerçek payı varsa mesafe koymak ve noluyo bakalım bı diye bakmak en iyisi. Yapacak adam her türlü yapar orası ayrı zaten.

Biz ne güzeller güzeller gördük bir çocuktan sonra sürahi nineye dönenArkadaşım yapacak insan kilitli kapıların ardında da yapar yapacağını.Hangi birinden sakınabilirizki eşimizi.Hem gerek varmı ki bu kıskançlığa, gidene by by demeyi bilmeli insan.Karşımızdaki insanı dünyamızın merkezi gibi görmek kendimizi hasta etmekten başka bir işe yaramaz.Görüşmeyin rahatsız oluyorsanız yada eşsiz gündüz buluşmaları kısır partileri düzenleyin.Hem strese girmezsiniz hem dostunuzdan olmazsınız.

Özgüvenli insanlar hep beğenilir konu sahibi,güzel olup olmaması önemsiz.Herkes o insanlara hayranlıkla bakar,çünkü en başta kendileri sorun etmezler hiçbir kusurlarını.
Ama bir insan ne kadar güzel olursa olsun kendisini beğenmezse çevreden duyacakları da o kadar anlamsız kalacak onun için.Hiçbirine inanamaz,hep kendi içinde acabalarla dolaşır.
Kendinize güvenin,gülümseyin,mutlu olun.Pozitif enerji yayan insanlar her yerde sevilirler.

Fesat olsan zaten arkadasinin senden cok guzel oldugunu dillendirmezdin. Olabilir bence anormal bi his degil, herkesin basina zaman zaman gelebilir, guzellik olur, basari olur vs hafif bi komplekse girebiliriz.
Ben olsam arkadasligimi kesmezdim ama. Sirf guzel diye iyi bi arkadastan olmazdim. Esin seni zaten guzel oldugun icin secmis. Siz denkmissiniz ki birbirinize evlenmissiniz. O arkadasindan da guzel kadinlar goruyodur eminim. Sende esinden daha yakisikli adamlar goruyosun. Bir sey degisiyor mu yok. Yine esini sevmeye kiskanmaya devam ediyosun bak o daha yakisikli olanlari kiskanmiyosun mesala. :)))

Kıskançlık dışında pek bir sorun görünmüyor ama hayat bu ben pek yakın kız arkadaşlarımla eşimle görüşmüyorum, samimi ortamı yaratmıyorum fazla samimiyetin b.kunun çıkdıgını çok gördüm çünkü öyle ortamlarda..

kocanın sana güvendiği ve senin ona güvendiğini yeniden hatırlamana ihtiyacın var canım başka türlü asla bu durumdan kurtulamazsın.. Daha fazla kuruntu yapıp birbirinizi üzmeyin bence..

Bizim de böyle bir akrabamiz var.
Öyle güzel öyle zarif ki insan hayran kaliyor.
Esimden kiskanmadim ama ya.
Dedim bakiyorsa da helal olsun, kadin guzel yapacak bir sey yok :)

Bir de esimin akrabalari da çok çok güzeller zaten, nineleri bile :)
Aliskindir belki de esim, hic bilmiyorum belki dikkatini bile cekmiyordur.
Ben cunku cok daha farkliyim tip olarak onlardan.

Bence normal ya.
Bir de yeni evlisiniz.
Evliligin ilk zamanlarinda biraz boyle oluyor, sonra salacaksinizdir :)

Hiç eşine bu kıskançlığını belli edip öküzün aklına karpuz kabuğu düşürme. Siz kızkıza görüşün. Aile olarak görüşmeyin gidip gelmeyin. Eşin ne yapacak bakalım, duruma göre şekillenir.

Yorum yapanlar soruya değil ayrı oturup oturmamaya odaklanmış.. bence saçma gelecek bir şey yok herkesin tercihi hayat tarzı insanları bu yüzden yargılayamayız ayrı oturanlar birlikte oturanlara laf etmiyosa birlikte oturanlarda etmemeli. Bu benim görüşüm herkesin yaşam seçimine saygı duymak zorundayız bizde saygı görmek istiyorsak eğer... konuya gelince eğer bu konudaki fikrinden çok rahatsizsan arkadaşınla sadece sen görüş canim eşler ile zaten çok sık yanyana gelinmiyor sanırım

Ya amaan yine konuyu çeşit çeşit yerlere çekmişsniz.Kızcağız gayet açık ve net anlatmış derdini,kocamı kapacak elimden mi demiş,kocam yılışıyo mu demiş? Arkadaşımın kocamda gözü var mı demiş? Aksine arkadaşımı seviyorum görüşmek istiyorum ama yanında rahat edemiyorum napabilirim, sırf bu yüzden görüşmeyi kesmek istemiyorum demiş.

Konu sahibi arkadaşım çözümü ne olur bilemiyorum ama ben derdini gayet olağan buldum.Çoğu kadın bu şekilde rahatsızlık duyabilir ama bu bir fesatlık,iç kötülüğü,kara kıskançlık gibi değildir...

İşte sorun da burada kimseyi yargılamak yada sorgulamak kimsenin haddi değil

Valla rahatsiz olabilirsin birsey diyemem ama kesinlikle bu konudan esine bahsetme.

Ne yapip ne yapmayacagin da tamamen senin elinde.

Madem elinde olmadan bu kadar kiskaniyorsun araya mesafe koy.

Isimiz var deyip atlat
Hastayim keyfim yok deyip atlat..

Ya da sen kadinla tek gorus.kocalar katilmasin

Tamamen sana bagli bu sekilde davranmak
Istersen yaparsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…