- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
- Konu Sahibi tahterevalli23
-
Çok şükrü böyle bir ruh haline girmedim hiç. Eşimi kıskanmam çünkü kendime de eşime de güveniyorum.
Kendinizi gereksiz üzdüğünüzü düşünüyorum.cok iyi baslamisti mesaj ama sonu sapitti. guzel guzel destek vermek akil vermek varken neden igneliyorsunuz ki. hayir tanimadiginiz birine bide yani neden?
bak cevabı burada.ben oldum olasi guzellik konusunda takintili oldum. esim de guzellige onem veren biridir bunu biliyorum. hatta ilk ciktigimiz zamanlarda benimle birlikteliginin ilk sebebinin guzellik oldugunu soylemisti. devami sonra one gecti demisti. galiba bu sebepler benim takintimi iyice artirdine guzel bu kadar ozguvenli olmaniz. esiniz de cok sansli bence:)
Hmm yorumunuz onu gösteriyor da,o yüzden demiştim :)
En doğrusu bence de girmemek..
Algıda problem mi var ? Lafı nerden anladın da bu kadar sinirine gitti .herkesin yaşamına,doğrularına saygın var.biri bana biz kızlı erkekli beraber oturmayız dese Arabistan’damı yaşıyorsun derim kardeşim . Sana normal gelen bana ilginç gelebilir , insanlara hakaret etmeden önce bir de bu açıdan düşün .
Ağzınıza sağlık...Konunun şu cümleyle alakası ne? Size ne ister kadın erkek ayrı takılır ister birlikte? Sizin fikrinizi mi sormuş sizce nasıl takılalım diye??? Başkasının hayat şekline ne tahammülsüz olduk , pes ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?