Esimi yakin arkadasimdan kiskaniyorum

benim derdim aldatmasi degil ki oyle biseye ihtimal vermiyorum. arkadasimi cok guzel buluyorsa bunu kiskaniyorum sadece. ve bu dusuncemin cok normal oldugunu dusunmedigim icin konu actim zaten.

Yahu şu araya parazit gibi giren mesajlar yüzünden bazen konudan kopuyorum.Şu Arabistan muhabbetinden kusucam artık yeter 20 senedir aynı laf !Rahmetli Süleyman Demirel söylemese ne diyecektiniz insanlara acaba güya aşağılamak için , elitistlik seviyenizi nasıl gösterecektiniz bilmiyorum bi bitin nolur be..hoff
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma!Kimsenin yaşam tarzına dokunma!Sana beğenmiyorsan İsviçre’ye git ,ya da burası İsviçre mi diyor mu kimse?

Sen yunanistanda mı yaşamış oluyorsun birlikte oturunca !ne kadar sığsın.başkalarının özgürlüğünü aşağılayarak ego yaptığını sanan ezik seni!
Offff kara çarşafının altına gir ve kapa çeneni .
Bastırılmış yaralarını burda kim kusarak giderme . Ezik demek için fazla altımda kalıyorsun göremiyorum seni . Hadi ötede oyna .

Herkes birisinin güzel biri olduğunu düşünebilir.
Bu demek değildir ki elde edecek sahip olma duygusu hissedecek.Sadece düşünür geçer bu kadar.

Bu tip kıskançlik daha cok kendinle ilgili...ama bunu sık sık yaşarsan ilerleyen zamanlarda öfke ve nefret de eslik eder kiskançligia...o yuzden dikkat et

harikasın..

Bu nasıl bir özgüvenle eksılıgıdır.bir kadın güzel dıye kıskanıyorsun bir de Arkadaşınız.bence bundan gurur duymanız gerekir.dusuncenız çok yanlış.eşinize bu kadar mı güveniyorsunda şüpheye düşüyorsunuz pes dıgrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…