- 23 Ekim 2015
- 84
- 166
- 23
- 38
- Konu Sahibi tahterevalli23
-
benim derdim aldatmasi degil ki oyle biseye ihtimal vermiyorum. arkadasimi cok guzel buluyorsa bunu kiskaniyorum sadece. ve bu dusuncemin cok normal oldugunu dusunmedigim icin konu actim zaten.Sok oldum yorumlara resmen. Napicaksiniz guzel bir kadin olan her ortamdan kocalarinizi hayalet gormus gibi kaciracak misiniz? Esiniz de guzel bulabilir, siz saniyo musunuz ki gun icinde kimseyi begenmiyor? Bence bu hastaliktir, kadin olmakla da alakasi yoktur. Sirf kadin guzel diye kiskanmak normal bir durtu degil, bunu normal kabul edenlerin de kiskanclik seviyeleri normal degildir.
Ayrica ben boyle esleri korumaya calismayi da anlamiyorum. Aldaticaksa gitsin aldatsin, benim sinir koymamla aldatmayan koca illa ki aldatir, oylesinin de yolu acik olsun zaten
Hiç bişey anlamamışsın konudan..En nefret ettiğim hadise "herkesin kocişkomda gözü var"
Arkadaşlığınızı bitirin. Böyoece kızcağız da sizin anlamsız kıskançlıklarınızdan kurtulmuş olur.
Sen yunanistanda mı yaşamış oluyorsun birlikte oturunca !ne kadar sığsın.başkalarının özgürlüğünü aşağılayarak ego yaptığını sanan ezik seni!O değilde kızlı erkeklı ayrı oturmak nedir?
Arabistan’dan yaşıyorsunuz?
Ağzına sağlıkKonunun şu cümleyle alakası ne? Size ne ister kadın erkek ayrı takılır ister birlikte? Sizin fikrinizi mi sormuş sizce nasıl takılalım diye??? Başkasının hayat şekline ne tahammülsüz olduk , pes ya!
Orası aşikarDemekki sizin kadar anlayışlı değilim
Kiblendin el sallaSen yunanistanda mı yaşamış oluyorsun birlikte oturunca !ne kadar sığsın.başkalarının özgürlüğünü aşağılayarak ego yaptığını sanan ezik seni!
Offff kara çarşafının altına gir ve kapa çeneni .Sen yunanistanda mı yaşamış oluyorsun birlikte oturunca !ne kadar sığsın.başkalarının özgürlüğünü aşağılayarak ego yaptığını sanan ezik seni!
Ah ah espri anlayışı kıt biriyle muhattap oluyorum .Orası aşikar
Offff kara çarşafının altına gir ve kapa çeneni .
Bastırılmış yaralarını burda kim kusarak giderme . Ezik demek için fazla altımda kalıyorsun göremiyorum seni . Hadi ötede oyna .
Hıhı okÇok klasik bir tablosun dostum.Daha yaratıcı ol.
herkesi kendin gibi sanma hastalığı=pAh ah espri anlayışı kıt biriyle muhattap oluyorum .
pardon da kimsin ki sen?Offff kara çarşafının altına gir ve kapa çeneni .
Bastırılmış yaralarını burda kim kusarak giderme . Ezik demek için fazla altımda kalıyorsun göremiyorum seni . Hadi ötede oyna .
harikasın..Yahu şu araya parazit gibi giren mesajlar yüzünden bazen konudan kopuyorum.Şu Arabistan muhabbetinden kusucam artık yeter 20 senedir aynı laf !Rahmetli Süleyman Demirel söylemese ne diyecektiniz insanlara acaba güya aşağılamak için , elitistlik seviyenizi nasıl gösterecektiniz bilmiyorum bi bitin nolur be..hoff
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma!Kimsenin yaşam tarzına dokunma!Sana beğenmiyorsan İsviçre’ye git ,ya da burası İsviçre mi diyor mu kimse?
Saçlarını yolarım da de tam olsun .pardon da kimsin ki sen?
anla artik herkes sen değil!Saçlarını yolarım da de tam olsun .
Mahalle kavgalarına çok katılıyorsun sanırım .çok sertsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?