esimi yalniz birakicam..cok uzgunum..

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.571
11.487
498
Yaklasik uc aylik evliyim.evlendigimde asla onsuz ailemin yanina gitmem diyordum halada oyle.ailem sehir disinda bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
neden olmasın.her zaman eşle gidilemiyor maalesef.ayrıca birazcık özlemek ikinize de iyi gelir

Tabi ki birakabilirsin arkadasinda dedigi gibi ozlem iyidir evliliklerde heyecan kadar

Bence de bir sakıncası yok gitmende.
Arada özlem duymak,ilişkide gerekli bir duygudur.
Bazen de nefes almak gereği duyar insan,bu da ilişkiye zarar vermez,tam tersi,ateşlendirir.

bende 4 günlüğüne ayrı kalmıştım,geldiğimde beni hediyelere boğdu ve kocaman bir özlem vardı :) çok güzel olur inşaAllah,kıymetini biliyor insan canım Allah kocalarımızla gönül ve beden birlikteliği nasib etsin.. Allah kavuştursun canım

Amin canim.icime su serptin:)

Yorumlari okuyunca cokmu abartiyorum dedim.5 gun bana oyle fazla geliyorki suan

Kardeşim ben yıllardır eşimle sürekli iş icabı mecburiyetten dolayı yurt dışı ayrılıkları yaşadım :) Allah'a şükürler olsun,21 yıllık evliliğim var,Gül kokulu evlatlarım var,Allah her kese nasip eylesin,her ayrılık sonrası yaşanan kavuşmaları anlatmakta yetmez,yaşamak lazım içini ferah tut.

başlığı okuyunca kötü bi durum var sandım. Allahtan bişi yokmuş. dayanamazsan erkenden dönersin :)

canım benim ailemde başka sehirde evleneli 1.5yıl oldu. ilk zamanlar bende bırakıp gitmeye kıyamıyordum eşimde işi dolayısıyla her seferinde gelemiyor benimle. arada da tek gidiyorum 3-4gün kalıp dönüyorum sonuçta onlarda ailem özlüyorum alışırsın sende bırakıp gitmeye dicem ama benim bile hala her gittiğimde aklım eşimde kalıyor :) biraz özlem iyi gelir emin ol

nasil alisttirirsan ole gider ooo bole dusnursen benim esim calisio izin yok ben ayda bir geliorm ailemin yanina dort aylik ewliym hem ozlesni kiymer bilsn erkekleri cok dusundugmz icin kiymet werdgmz icin gelmiomu basiniza hersy..kiskanc biiym yanlz birakmk istemiorm ama yapan ordaykn yapar..
onun yaninda kalsm gelmesem kiymetmi bilck ustelik 5 gun neki git kal on gun kal. arkadasimn esi izin wermio kaynansiyla alt ust oturuo onlar laf eder ws die..
bana nasl imrenio.
iki ayda bir normal zatem ise girince yada cock olunca istesemde gelemem smdi geliym bari

Ben de esinden ayrilamayanlardanim...
Yakin zamanda uc gunluk arazi calismam vardi, ona da bana da bir omur gibi geldi...
Biraz yapi meselesi sanirim...
Eger bes gun cok geliyorsa, sureyi azaltin uc gun kalin ne bileyim...
Fakat gitmisken ayip olur kalayim derseniz, siz bilirsiniz...
Ben kesin kitaplari kargola anne, biz butce ayarlayamadik ama bir kac aya beraber gelecegiz derdim...
Aklina dusurmeyeyim ama...
Fakat su yonden bak, hem ailenle ozlem giderirsin hem de siz biraz ozlersiniz birbirinizi iyi gelir...

kocişim de kocişim diyorsun yani
5 gün nedir ki? hem de aylardır görmediğin aileni görmek için gideceksin. bunu dert etmen bile komik..
insanlar yıllarca eşlerinden ayrı kalıyorlar. onlar ölsün mü o zaman?
herşeyin abartısı zarardır.

Son düzenleme:
Ben de 1 yıllık evliyim. Mumkun değil sensiz sehir disina cikmam diyordum. Bir bayram geldi catti, bana izin vardi is yerimden fakat esime yoktu. Gitmeni istiyorum, aileni gör. Yarin birgün firsat oldugunda onlar hayatta olmazsa zaten biz birlikte olacagiz dedi. Oyle basladi ilk ayrilik ve sonra 2 kez daha biri keyfi biri saglik sorunu nedeniyle esim olmadan aile ziyaretine gittim. Kendisi bundan cesaret almis olmali ki ben de bir ailemi gorup geleyim dedi. Ama sonra benim tek gitmemle onun tek gitmesinin bir olmadigini ve beni evde kesinlikle tek basima birakip gidemeyecegini anladi :) kisa ayriliklar cok iyi gelir dusuncesindeyim artik. Kavga etmemizin ustune gittim son gidisimde ve geldigimde beni ozlemis bir kocam vardi :)

Herkese tesekkur ederim...ozlemde cok var..memleket ozlemide var..biz birbirimizi tum gun gormesek ozluyoruz.bi arkadas yazmis aldatacagindan suphem yok bu degil derdim.dayanabilrmiyiz.onu birakmamaliyim vs..konulari dusunmekten sikintiya girdim.rabbim tabiki baska dert vermesin.olumlu yorumlari gorunce iyi geldi:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…