- 25 Eylül 2011
- 7.571
- 11.486
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Ben de 1 yıllık evliyim. Mumkun değil sensiz sehir disina cikmam diyordum. Bir bayram geldi catti, bana izin vardi is yerimden fakat esime yoktu. Gitmeni istiyorum, aileni gör. Yarin birgün firsat oldugunda onlar hayatta olmazsa zaten biz birlikte olacagiz dedi. Oyle basladi ilk ayrilik ve sonra 2 kez daha biri keyfi biri saglik sorunu nedeniyle esim olmadan aile ziyaretine gittim. Kendisi bundan cesaret almis olmali ki ben de bir ailemi gorup geleyim dedi. Ama sonra benim tek gitmemle onun tek gitmesinin bir olmadigini ve beni evde kesinlikle tek basima birakip gidemeyecegini anladi :) kisa ayriliklar cok iyi gelir dusuncesindeyim artik. Kavga etmemizin ustune gittim son gidisimde ve geldigimde beni ozlemis bir kocam vardi :)
esimin ailesi ayni sehirdeyiz.ayri bile olsak beni birakip gitmezdi buna eminim
Bu yuzdende vicdan yapiyorum.tabi bi bayanin gitmesiyle erkegin gitmeside ayni degil kanimca
Yorumlari okuyunca cokmu abartiyorum dedim.5 gun bana oyle fazla geliyorki suan
Ben de 1 yıllık evliyim. Mumkun değil sensiz sehir disina cikmam diyordum. Bir bayram geldi catti, bana izin vardi is yerimden fakat esime yoktu. Gitmeni istiyorum, aileni gör. Yarin birgün firsat oldugunda onlar hayatta olmazsa zaten biz birlikte olacagiz dedi. Oyle basladi ilk ayrilik ve sonra 2 kez daha biri keyfi biri saglik sorunu nedeniyle esim olmadan aile ziyaretine gittim. Kendisi bundan cesaret almis olmali ki ben de bir ailemi gorup geleyim dedi. Ama sonra benim tek gitmemle onun tek gitmesinin bir olmadigini ve beni evde kesinlikle tek basima birakip gidemeyecegini anladi :) kisa ayriliklar cok iyi gelir dusuncesindeyim artik. Kavga etmemizin ustune gittim son gidisimde ve geldigimde beni ozlemis bir kocam vardi :)
Bence vicdan yapma. Kitap meselesi olmasa bile bir kac günlüğüne aile ziyaretinin zarari olmayacagi kanisindayim. Gercekten su an cok yeni oldugu icin bu kadar kafana takiyorsun. Ben ilk gittigimde 9 aylik evliydik. Ve ilk oldugu icin cok zordu :) annem de durmadan ozledin mi kocacigini diyip duruyordu. :) baktim ki ozlemek tatli geliyo, flört donemlerinde 1 gun gormemek ne ise evlilikte de bur kac gun gormemek fena degilmis dedim
Yorumlari okuyunca cokmu abartiyorum dedim.5 gun bana oyle fazla geliyorki suan
ben de araya uzun bi ayrılık girecek sandım, 5 gün ne kii..ama daha yeni evliymişsin normal böyle hissettmen..maşallah bu günlerin kıymetini bil çok düşkünsün eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?