Eşimi yalnız memleketine göndermeli miyim?

Aln cns

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2018
1.231
1.791
133
kızlar merhaba yanacak iznim olduğu için 1 haftalığına memlekete gidiyorum malesef eşimin kız kardeşleri ile sorunlarınız var en baştan beri beni istemediler ne kadar alttan aldıysamda bana “ ne kadar iyi okursan ol abimle kim evlense sevmeyecektim seni de sevmeyeceğim “ diyen bir 32 yaşındaki kız kardeş ten bahsediyorum “ benimle kardeş olamıyorsan arkadaş ol biz aileyiz lütfen beni kabul edin “dediğimde abimi asla seninle paylaşmayacağız düşüncesinde bir aile .....
velhasıl ben izine gideceğim ve eşim kalacak bende eşime “ya yalnız kalmasan en azından hafta sonu memleketine gidip aileni mi görsen “dedim (malesef bana beraber gideriz sonraki haftalarda dediği için )o da evet mantıklı bende haftasonu 2 günlüğüne ailemin yanına gideyim dedi fakat eşim kız kardeşine toz kondurmuyor ve bana asla söz söyletmiyor kardeşinin, eşim memleketine yalnız gittiğinde onu doldurmasından korkuyorum görüşmüyoruz etmiyoruz ne diyebilir bilmiyorum işte ama sizce eşim ailesinin yanına yalnız gitmeli mi ? Yoksa sonraki haftalarda beraber mi gidelim

Tabi ki gidecek gitmeli ama benimle mi yalnız mı gitmeli onu soruyorum ?

bırakın gitsin.dolduran insan telefondada doldurur.hersekil huzur bozar.ergenlik moduna giren görümcelerle görüşmek istemezdim şahsen.bide sevmiyorlarsa sevmesinler.yok arkadaş olalım falanda demeyin.hadlerini aşmışlar bence görümceler

Evet ben çık sevgi dolu bi ailede büyüdüm akrabalarım ailem ...gerçekten sevmeyi öğrettiler bana malesef sevilmediğini seçemediği bi ortamda çok üzülüyorum. Eşime saygım ve sevgim sonsuz ama görüşmek içimden gelmiyor ne yaptıysam olmadı çünkü ne hediyeler aramalar hatır sormalar hiçbirine yanıt bulamadım

bırakın gitsin.dolduran insan telefondada doldurur.hersekil huzur bozar.ergenlik moduna giren görümcelerle görüşmek istemezdim şahsen.bide sevmiyorlarsa sevmesinler.yok arkadaş olalım falanda demeyin.hadlerini aşmışlar bence görümceler
Doğru söylüyorsunuz eşim de bu duruma çokmüzülüyor kardeşlerim böyle sen çok iyisin alttan alıyorsun sen görme duyma alışacaklar yakında sana diyor bu arada 1 buçuk yıllık evliyiz uzakta oldukları için en son bayramda gördüm

Ben eşimi çoğunlukla yalnız gönderiyorum onun bunun lafıyla bana cephe alacaksa zaten orada kalsın gelmesin
İstemsiz güldüm :D doğru söze ne denir ama insanoğlu işte açıkcası bende insanlardan düşüncelerden çöl etkileniyorum

Nasılsa iki günmüş bence gitsin tek başına. Böylece siz de o kardeşlerle muhatap olmamış olursunuz.
Ama sorun şu ki eninde sonunda denk gelip bir şekilde görüşmek zorunda kalacaksanız . O yüzden birlikte gitmek de buna alışmaları için mantıklı gibi duruyor. Siz gitmediğiniz zaman oh gelmedi abim bize kaldı kafasındaysalar tek göndermeyin birlikte gidin görüp iyice sinir olsunlar derim. Ama orda mutlaka canınızı sıkan bir durum olabilir, buna da hazırlıklı olup takmamaya çalışın.

normal şartlar altında eşin 10 yaşında bi çocuk olmadığı için dolduruşa gelmemesi lazım.

Nasılsa iki günmüş bence gitsin tek başına. Böylece siz de o kardeşlerle muhatap olmamış olursunuz.
Ama sorun şu ki eninde sonunda denk gelip bir şekilde görüşmek zorunda kalacaksanız . O yüzden birlikte gitmek de buna alışmaları için mantıklı gibi duruyor. Siz gitmediğiniz zaman oh gelmedi abim bize kaldı kafasındaysalar tek göndermeyin birlikte gidin görüp iyice sinir olsunlar derim. Ama orda mutlaka canınızı sıkan bir durum olabilir, buna da hazırlıklı olup takmamaya çalışın.
Evet bende hayat boyu hep görüşeceğiz mantığıyla arkadaş olmaya çalıştım iletişim kurmaya çalıştım ama malesef ne bir iletişim ne bir tepki hiçbir geri dönüş alamıyorum mesela nasılsın desem iyiyim deyip susuyor konu açıyorum konulmuyor hediye alıyorum açmadan köşeye koyuyor artık daha fazla biley elimden gelmiyor bende aramama sormama kararı aldım yaklaşık 4 aydık görmedim aramadım da

normal şartlar altında eşin 10 yaşında bi çocuk olmadığı için dolduruşa gelmemesi lazım.
İnsanlar düşüncelerden etkilenebilirler nasıl ki ben burada ki yorumları ciddiye alıp okuyorum belli de uyguluyorum taktir edersiniz ki 10 yaşında değilim :)

biz sizi kocanız konusunda dolduruşa getirebilir miyiz?
Malesef siz beni kocam konusunda dolduruşa getirebilecek durumda değilsiniz.
Öner’i verebilirsiniz dikkate alabilirim bu ayrı
Fakat ailemin düşünceleri beni etkiler 11 yaşında olmam da bu duruma dahil

Gitsin

Siz eşiniz olmadan ailenizde dolduruşa gelmiyorsanız o neden gelsin

Bir de görümce değilim olmayacağım da ama neden kardeşimin eşi ile kardeş ya da arkadaş olayım ki

O benim için el kardeşimin eşi sadece

Şahsınıza söylemiyorum ama ne bağ olur ki bir boşanmaya bakar aradaki ilişki yani görümce ve gelin bugün görümce ve gelin iken yarın görümcenin haberi dahi olmadan kardeşi boşanır ilişki biter

Kimse ile iyi olmaya çalışmayın mesafe candır

Malesef siz beni kocam konusunda dolduruşa getirebilecek durumda değilsiniz.
Öner’i verebilirsiniz dikkate alabilirim bu ayrı
Fakat ailemin düşünceleri beni etkiler 11 yaşında olmam da bu duruma dahil
ben de bunu diyorum zaten. biz nasıl sizi dolduruşa getiremiyorsak eşiniz de dolduruşa gelmemeli.

kızlar merhaba yanacak iznim olduğu için 1 haftalığına memlekete gidiyorum malesef eşimin kız kardeşleri ile sorunlarınız var en baştan beri beni istemediler ne kadar alttan aldıysamda bana “ ne kadar iyi okursan ol abimle kim evlense sevmeyecektim seni de sevmeyeceğim “ diyen bir 32 yaşındaki kız kardeş ten bahsediyorum “ benimle kardeş olamıyorsan arkadaş ol biz aileyiz lütfen beni kabul edin “dediğimde abimi asla seninle paylaşmayacağız düşüncesinde bir aile .....
velhasıl ben izine gideceğim ve eşim kalacak bende eşime “ya yalnız kalmasan en azından hafta sonu memleketine gidip aileni mi görsen “dedim (malesef bana beraber gideriz sonraki haftalarda dediği için )o da evet mantıklı bende haftasonu 2 günlüğüne ailemin yanına gideyim dedi fakat eşim kız kardeşine toz kondurmuyor ve bana asla söz söyletmiyor kardeşinin, eşim memleketine yalnız gittiğinde onu doldurmasından korkuyorum görüşmüyoruz etmiyoruz ne diyebilir bilmiyorum işte ama sizce eşim ailesinin yanına yalnız gitmeli mi ? Yoksa sonraki haftalarda beraber mi gidelim
Eşimin ailesini gram sevmem
Yıllık izinlerimiz eşimle asla denk gelmez
5 senedir eşim senede bir hafta ailesine gider
Kısa denk gelirse istanbul
Yaza denk gelirse yazlık
Koca adam bu
Göndermeli miyim sorusu çok saçma
Ailesinden bahsediyorsun farkında misin

Back
X