Eşimi yalnız memleketine göndermeli miyim?

Hahah :) benim de eşiminde ailesi uzak ben 4 aydın görmedim görümcemi eskiden arardım ama 4 aydık aramıyorum çünkü nişanlılık evlilik dahil beni bir kere bire aramadılar saf gibi hep ben arıyorum büyük kaza geçirdim bacaklarım komple yandı düğünden 2 gün baş parmağım kesildi tendonlarım koptu o zaman bile geçmiş olsun diyen olmadı ama bi sorun var mı yok hiçbir zaman yüzyüze tartışmadık. Ben saygımı kaybetmedim eşimle ve ailesiyle hiçbir zaman tartışmadık,
Ayy cok gecmıs olsun canım. Bende eşimin ailesıyle görüsmüyorum çok uzun zamandır kafam rahat. Bende senın gibi istenmeyen gelinim :) Kocama sürekli karın bi gün seni bırakıp kacacak senı bosayacak diye akıl verdiler . Adam da baktı yıllardır kaçan göçen yok :) Ayy bu erkek aileleri neden boyle ya valla insanın yaşam enerjısını sömürüyorlar.

kızlar merhaba yanacak iznim olduğu için 1 haftalığına memlekete gidiyorum malesef eşimin kız kardeşleri ile sorunlarınız var en baştan beri beni istemediler ne kadar alttan aldıysamda bana “ ne kadar iyi okursan ol abimle kim evlense sevmeyecektim seni de sevmeyeceğim “ diyen bir 32 yaşındaki kız kardeş ten bahsediyorum “ benimle kardeş olamıyorsan arkadaş ol biz aileyiz lütfen beni kabul edin “dediğimde abimi asla seninle paylaşmayacağız düşüncesinde bir aile .....
velhasıl ben izine gideceğim ve eşim kalacak bende eşime “ya yalnız kalmasan en azından hafta sonu memleketine gidip aileni mi görsen “dedim (malesef bana beraber gideriz sonraki haftalarda dediği için )o da evet mantıklı bende haftasonu 2 günlüğüne ailemin yanına gideyim dedi fakat eşim kız kardeşine toz kondurmuyor ve bana asla söz söyletmiyor kardeşinin, eşim memleketine yalnız gittiğinde onu doldurmasından korkuyorum görüşmüyoruz etmiyoruz ne diyebilir bilmiyorum işte ama sizce eşim ailesinin yanına yalnız gitmeli mi ? Yoksa sonraki haftalarda beraber mi gidelim
Şöyle düşünüyorum en nihayetinde ilerde bir gün eşiniz memleketine yalnız gidebilir. Doldurmak isteyen her zaman doldurur. Bence eşinize güvenip gönderin. Eğer eşiniz doldurmaya kalkınca bunu savuşturabilecek olgunlukta ise hiç sorun yok. Çünkü dolduracak insan sizin yanınızda da bir fırsat bulup napar eder doldurur.

Şöyle düşünüyorum en nihayetinde ilerde bir gün eşiniz memleketine yalnız gidebilir. Doldurmak isteyen her zaman doldurur. Bence eşinize güvenip gönderin. Eğer eşiniz doldurmaya kalkınca bunu savuşturabilecek olgunlukta ise hiç sorun yok. Çünkü dolduracak insan sizin yanınızda da bir fırsat bulup napar eder doldurur.
Tabi çok haklısınız bence de ön mli olsan eşimin tutumu tabi ki ama eşim bence az da olsa etkileniyor bana yansıtmasa da kardeşiyle görüştüğünde sen alttan al bak küçüksün o aramıyorsa da sen ara diyordu ben konuştum onunla bak nişanlılığımızdan beri hep ben aradım sordum lütfen arrık ben aşttan almayacağım aramayacağım görüşmeyeceğim ben hastalıklarla boğultum kimse aramadı sesimi indi haklısın arama onlar nasıl davranıyorsa öyle ol diyor bende öyle oluyorum :)

Bi de eklemek isterim sizi sevmeyene, benimsemeyene napsanız boş. Hiç bunlar için uğraşmayın . ki başta güzel cümleler kurmuşsunuz görümcenize.

Tabi çok haklısınız bence de ön mli olsan eşimin tutumu tabi ki ama eşim bence az da olsa etkileniyor
Bir soğukluk hissettiğinizde bunu sorun bence ve konunun aslını sizden de dinlemesini önerin .Eğer olgun biriyse sizi anlar.

Bi de eklemek isterim sizi sevmeyene, benimsemeyene napsanız boş. Hiç bunlar için uğraşmayın . ki başta güzel cümleler kurmuşsunuz görümcenize.
Sevmesi için elimden geleni yaptım Doğum günlerini kutlamalar aramalar kendim hakkında bişeyler paylaşmayalar hastalandığında yanında olmalar ama artık koloni bile kıpırdatmak istemiyorum

Ayyy böyle insanlari dizilerde karakter sanirdim gercekte de varmis o nasil bir sey ya abisinin mutlu olmasindan da mi mutlu olmuyo.
Tek de gonderebilirsiniz esiniz sizi yeterince taniyosa konusmalari onu cok etkilemeyecektir. Siz de giderseniz sacma tripler goreceksiniz sinirleriniz daha cok bozulacak.

Ne salak görümce bunlar ya :D ergen midir mal mıdır. Ay bırakın gitsin ne yaparsa yapsın ailesiyle. Sizle gitse huzurunuzu kaçıracaklar.

Ayyy böyle insanlari dizilerde karakter sanirdim gercekte de varmis o nasil bir sey ya abisinin mutlu olmasindan da mi mutlu olmuyo.
Tek de gonderebilirsiniz esiniz sizi yeterince taniyosa konusmalari onu cok etkilemeyecektir. Siz de giderseniz sacma tripler goreceksiniz sinirleriniz daha cok bozulacak.
Hayat işte sürprizlerle dolu bende şaşırmıştım ilk hatta eşim de şaşırdı :) ever benim için daha iyi olacaktır tuh sağlığım için en azından çünkü için için günlerce üzülüyorum sevilmeyecek ne yaptım diye böylesi daha iyi

Bir soğukluk hissettiğinizde bunu sorun bence ve konunun aslını sizden de dinlemesini önerin .Eğer olgun biriyse sizi anlar.
Muhakkak deniyor işi gereği de tam anlamıyla sorun çözme odaklı en azından üzülmemen için görüşüyor, ama hayat değil insanlar zor işte meğer idare etmek kriz yönetmek ne kadar zormuş

Eğer sadece kız kardeşi size laf söylüyorsa annesi babası normal insanlarsa gidin bence.Görümce çenesini açmaya kalkarsa lafı ağzına tıkarsınız.Kocanız görümceyi savunmaya kalkarsa tehdit edin( yemek yapmam,çamaşır yıkamam vb.gibi) size karşı birini savunmanın neye mal olacağını görsün bence

kızlar merhaba yanacak iznim olduğu için 1 haftalığına memlekete gidiyorum malesef eşimin kız kardeşleri ile sorunlarınız var en baştan beri beni istemediler ne kadar alttan aldıysamda bana “ ne kadar iyi okursan ol abimle kim evlense sevmeyecektim seni de sevmeyeceğim “ diyen bir 32 yaşındaki kız kardeş ten bahsediyorum “ benimle kardeş olamıyorsan arkadaş ol biz aileyiz lütfen beni kabul edin “dediğimde abimi asla seninle paylaşmayacağız düşüncesinde bir aile .....
velhasıl ben izine gideceğim ve eşim kalacak bende eşime “ya yalnız kalmasan en azından hafta sonu memleketine gidip aileni mi görsen “dedim (malesef bana beraber gideriz sonraki haftalarda dediği için )o da evet mantıklı bende haftasonu 2 günlüğüne ailemin yanına gideyim dedi fakat eşim kız kardeşine toz kondurmuyor ve bana asla söz söyletmiyor kardeşinin, eşim memleketine yalnız gittiğinde onu doldurmasından korkuyorum görüşmüyoruz etmiyoruz ne diyebilir bilmiyorum işte ama sizce eşim ailesinin yanına yalnız gitmeli mi ? Yoksa sonraki haftalarda beraber mi gidelim

‘Eşim ailesinin yanına yalnız gitmeli mi’ diye bize sormadan önce keşke kendinize sorsaydınız . Adamın aklında yokken sokmuşsunuz. Şimdi mi hatırladınız dolduracaklarını ? Biraz saçma olmuş kusura bakmayın . Bu kocalarda bizim oyuncağımız değil maalesef . Gel gel , git git .
Bide siz istediğiniz kadar engellemeye çalışın doldurmak isteyen , binlerce kilometre uzaktan telefonla doldurur yine doldurur . Bence kocanıza güveniyorsanız gitsin , siz de onların suratını çekmek zorunda kalmazsınız :KK66:

Sevmesi için elimden geleni yaptım Doğum günlerini kutlamalar aramalar kendim hakkında bişeyler paylaşmayalar hastalandığında yanında olmalar ama artık koloni bile kıpırdatmak istemiyorum
Bence bu yaklaşımınız yanlış.
Eşinizin kardeşi sizi sevsin diye niye bu kadar çabalıyorsunuz?
sevmedi diye niye bu kadar üzülüyorsunuz?
Kadın kendini fasulyeden nimet zannetmiş.
Saygısızlık olmadığı sürece çok sorun değil sizi sevmemesi.
Eşinizin kardeşi o,sizinle kan bağı yok,
yarın öbürgün eşinizle ayrılsanız aranızda sizi bağlayan başka bir bağ da yok.
Bu tip ilişkilerde duygular karşılıklı olursa çok güzel,olamıyorsa zorlamamak lazım.
Ben 25 yıllık görümcemi çok severim, ama o da beni sever.
Sevmeseydi görüşmezdim eşime de karışmazdım.

Back
X