kızlar merhaba yanacak iznim olduğu için 1 haftalığına memlekete gidiyorum malesef eşimin kız kardeşleri ile sorunlarınız var en baştan beri beni istemediler ne kadar alttan aldıysamda bana “ ne kadar iyi okursan ol abimle kim evlense sevmeyecektim seni de sevmeyeceğim “ diyen bir 32 yaşındaki kız kardeş ten bahsediyorum “ benimle kardeş olamıyorsan arkadaş ol biz aileyiz lütfen beni kabul edin “dediğimde abimi asla seninle paylaşmayacağız düşüncesinde bir aile .....
velhasıl ben izine gideceğim ve eşim kalacak bende eşime “ya yalnız kalmasan en azından hafta sonu memleketine gidip aileni mi görsen “dedim (malesef bana beraber gideriz sonraki haftalarda dediği için )o da evet mantıklı bende haftasonu 2 günlüğüne ailemin yanına gideyim dedi fakat eşim kız kardeşine toz kondurmuyor ve bana asla söz söyletmiyor kardeşinin, eşim memleketine yalnız gittiğinde onu doldurmasından korkuyorum görüşmüyoruz etmiyoruz ne diyebilir bilmiyorum işte ama sizce eşim ailesinin yanına yalnız gitmeli mi ? Yoksa sonraki haftalarda beraber mi gidelim