Eşimi yanımdan nasıl uzaklaştırabilirim...

Muhteşem geldiğini nerden anladın zira ben konumda bu durumdan muzdarip bir şekilde dert yandım ama sen hasetlenmissinn çünkü kendin zorla yaptırıyorsn adam memnun değil anlaşılan paylaşımlardan

Muhteşem geldiğini nerden anladın zira ben konumda bu durumdan muzdarip bir şekilde dert yandım ama sen hasetlenmissinn çünkü kendin zorla yaptırıyorsn adam memnun değil anlaşılan paylaşımlardan
Yok tatlım benim beyim ana kuzusu değil. Yıllarca yalnız yaşamış eli iş tutan harika yemek yapan bir adam. Öyle seninki gibi yalap şap da yapmaz. Benden güzel siler süpürür, şahane ütü yapar.

Bak dün akşam mesela kıymalı harç hazırlamış, karnıbaharları yıkayıp doğramış tencereye koymuş hepsini. Eve geldim tencereyi dolaptan çıkarıp ocağa koydum sadece. Beyim gelince de sofrayı birlikte kurup oturup yicez. Sümükle beslenmediğimiz için adam yemeğimize kadar düşünüyor sağolsun. Canım becerikli kocam

Ahhh yokluk insana neler yazdırıyor :)) :)

Ya herkes konu sahibi icin ilgi cekmeye calisiyor falan demiste alakasi yok. Benim esimde binde bir yardim eder mesela ama oyle yaparki dersinki ne olur yapma. Mesela iki berjer arasinda sehpalar varsa orayi cekmemeyi tercih ediyor. Yada sofrayi toplayacak bir yandan video izleyerek topluyor odum patliyor kirli catal veya tabak beyaz haliya dusecek diye. Ben konu sahibini anladim insana iki is cikarmalari sorun oluyor bu durumda hani tekrardan yormalari sikinti

Ah ah bneim derdim de o amaa illa konumu başla yere çekecekler. Dertleri o şuan mutfağa gizlice grdim ne çektigimi çeken bilir

Hayır çok seviyorum da benim yapıma ters ben tek başıma yapmayı daha çok seviyorum
Annem de ayak altında dolanıyorsunuz diye bizi mutfaktan kovar hala. Benim canım da mutfağa girmek istemiyor. Kardeşim küçükken de iş yapardı da beğenmezdi, laf söylerdi. Şimdi de alışmadığı için beceremiyor kardeşim. Fenalık geçiriyorum böyle her şeye karışana.

Ev tek sizin değil, eşiniz misafiriniz de değil. İstediği gibi yapsın. Koltuk altlarını vs unutuyorsa hatırlatın. Tuvalete giderken de peşinizden geliyorsa o ayrı. Siz sanki eşinizin ev işlerinde beceriksiz (!) olmasına takmışsınız gibi.

Ee Yani o da benim gibi yapsa canıma minnet

Konu saka gibi gerçekten. Millet esi yardim etmiyor diye yakınır siz de Eşiniz yardim ediyor diye. Biz kadınlara yaranilmiyor

Yorum başına para alıyorum ya ben sen bilmiyor muydun? Herkes bilir ya bunu. Kadrolu üyeyim ben.

Valla saatlerdir girmedim siteye, sendeki de nasıl kısmetsizlikse konu açtın ben geldim
Kadının eski konularına baktım hep eşinden şikayetçi eski konusunuda da şey diyor “hergün aynı işleri yapmaktan sıkıldım , eşimde içeride çay kahve istiyor hizmet bekliyor sürekli iyice irrite oldum “ adam ne yapsa beğendiremiyor . Üstelik yorum yapanlara da çatıyor , gerçekleri duymaya tahammülü yok durum ve stroylerde yapamadığı nispetleri burada yapmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…