Canım büyük konuşma, kadın beni senelerdir sindirdi resmen.Herkese cevap veren laf sokan ben, şok olup mal gibi kaldım telefondaBu cümleyi sarfedecek kadın daha anasının karnından doğmadı. Parçalarım.
Kötü,hatta daha sık görüşmelerine rağmen benden daha kötü araları. Dışarıdan bakanlar öyle görmez tabi, arkadan konuşuyorlar.Eltinizle ilişkileri nasıl?
Canım büyük konuşma, kadın beni senelerdir sindirdi resmen.Herkese cevap veren laf sokan ben, şok olup mal gibi kaldım telefonda
Benim görümcem de 2 tane diğeri hiç böyle değil,ufağı fena. Aynı şehirde olsak çok daha kötüleri olurdu belki de. Allah yardımcımız olsunbenim bir görümcem de öyle ceyz. 4 tane var bende de. ama bir tanesi lafının ayarını bilmiyor. eşimle tartışıyor misal ona bişey diyemiyor. bana senin kocan, senin kocan diye diye başımın etini yiyordu bekarken. sanki o benim kardeşim, kocam da eniştesi.
sonra bebeği oldu görmeye gittik. illa yemeğe çağırdı. kesinlikle hayır de dedim eşime. lohusayken misafir ağırlaması çok zor ben yaşadım ona yaşatamam dedim. hayırdan da anlamıyor. zorlaya zorlaya tamam dedik. neyse gittik evine. zaten kayınvalide, kendi ve bir eltisi birlikte yeyip içiyorlar. altlı üstlü oturuyor hepsi. mutfak da eltisiyle, görümcesi yemek hazırlıyor. ben de tuvalet eğitimi verdiğim çocuğumun peşindeyim. görmem bir yere yapar ortalığı rezil eder diye. 1 dakika oturmadım desem yeridir. bana eğilip kalk yardım et mutfağa diyor. çok pis zoruma gitti. bişey de diyemedim. kalktım mutfağa kızlar saolsun. abla sen çocuğuna bak biz hallettik dediler. bazı insanlara cevap verilmiyor bazen ama çok da muhatap olmamak gerekiyor.
Kocamdan çekinmiyorum sadece destek göremiyorum. "Haklısın canım ablam ne densizlik etmiş" demez,direk "o şaka yapmış,ne alınıyorsun" der.Sonra kavga ederim,olan yine benim sinirlerime olur. Benim bu kadına karşı basiretimin bağlanmaması lazım en iyisi bu olacak sanırım. Mesafeliyim zaten ama laflarına cevap veremiyorumCok saygı duydugundan laf sokamıyor degilsin sanirim ozaman kocandan cekiniyorsun...
O da abisini bildiğinden seninle istediği gibi konusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?