Eşimin ablası diye ağzımı açamıyorum...

Bu cümleyi sarfedecek kadın daha anasının karnından doğmadı. Parçalarım.
Canım büyük konuşma, kadın beni senelerdir sindirdi resmen.Herkese cevap veren laf sokan ben, şok olup mal gibi kaldım telefonda

Eltinizle ilişkileri nasıl?
Kötü,hatta daha sık görüşmelerine rağmen benden daha kötü araları. Dışarıdan bakanlar öyle görmez tabi, arkadan konuşuyorlar.

Hadsiz ya ne demek annen gelsin silsin anneme kaldiysa isiniz vay halinize deseydin

Baştan diyememissin biseyler ama simdiden sonra ufak ufak laf sokabilirsin ezemiceni anlamali saygini bozmadan söyle pat pat

Bi daha derse ben kendi evimi bile yapamıyorum temizlikci tutalim sizde yorulmayın de

benim bir görümcem de öyle ceyz. 4 tane var bende de. ama bir tanesi lafının ayarını bilmiyor. eşimle tartışıyor misal ona bişey diyemiyor. bana senin kocan, senin kocan diye diye başımın etini yiyordu bekarken. sanki o benim kardeşim, kocam da eniştesi.

sonra bebeği oldu görmeye gittik. illa yemeğe çağırdı. kesinlikle hayır de dedim eşime. lohusayken misafir ağırlaması çok zor ben yaşadım ona yaşatamam dedim. hayırdan da anlamıyor. zorlaya zorlaya tamam dedik. neyse gittik evine. zaten kayınvalide, kendi ve bir eltisi birlikte yeyip içiyorlar. altlı üstlü oturuyor hepsi. mutfak da eltisiyle, görümcesi yemek hazırlıyor. ben de tuvalet eğitimi verdiğim çocuğumun peşindeyim. görmem bir yere yapar ortalığı rezil eder diye. 1 dakika oturmadım desem yeridir. bana eğilip kalk yardım et mutfağa diyor. çok pis zoruma gitti. bişey de diyemedim. kalktım mutfağa kızlar saolsun. abla sen çocuğuna bak biz hallettik dediler. bazı insanlara cevap verilmiyor bazen ama çok da muhatap olmamak gerekiyor.

Kadini kendi silahiyla vur.
Esinle aglaya aglaya bi konusma yap. Bool bol duygu somurusu yap anneme nasil boyle diyebilir saka da olsa kaldiramiyorum falan diye.
Hatta ara kvni onunla da yap ayni aglamakli konusmayi.
Buyugum diye bir sey demedim ama icime oturdu gozume uyku girmedi.
Lokma yiyemedim is yerinde bayildim kaldim diye anlat anlat.
Onlar konussunlar gorumcenle.
Oyle saca boyle tarak
Sen hic muhatap olma. Daha cok canini sikar densiz bi laf edip.

Canım büyük konuşma, kadın beni senelerdir sindirdi resmen.Herkese cevap veren laf sokan ben, şok olup mal gibi kaldım telefonda

Yok belki bana söylense sesim çıkmayabilir. Olduğu durumlar da olmuştur. Hani ayıp olmasın diye falan. Ama annem. Annem ya annem. Sizin adınıza ben gidip parçalamak istedim kadını. Tanımadığım bir anne bile olsa bu lafı deme edepsizliğini gösterdiği için. Tamam hadi o zaman basiretiniz bağlandı bir şey diyemediniz. Ama şimdi? Gidin bir şey diyin demiyorum ama bu kadınla bir daha muhattap olursanız ayıp cidden. Bir daha evinizde ağırlarsanız, bir daha öpüp hoşgeldin derseniz bu lafı aklınızda olsun. Yerinizde olsam eşime ben bundan sonra ablanla minimum muhatap olurum. O da çok zorunda kalırsam derdim. Sebebini sorarsa da bu. Bundan ala sebep olmaz benim için. Anneme hizmetçi demeye getirmiş. Dahası var mı? Terbiyesiz.

Cok saygı duydugundan laf sokamıyor degilsin sanirim ozaman kocandan cekiniyorsun...
O da abisini bildiğinden seninle istediği gibi konusuyor.

Benim görümcem de 2 tane diğeri hiç böyle değil,ufağı fena. Aynı şehirde olsak çok daha kötüleri olurdu belki de. Allah yardımcımız olsun

ne değişik insanlar var. 3 ayda bır geliyormuş zaten halı mı serelim? üzgünüm ama siz kibar olup alttan aldıkça o bu hareketlere muhtemelen devam edecek.

Cok saygı duydugundan laf sokamıyor degilsin sanirim ozaman kocandan cekiniyorsun...
O da abisini bildiğinden seninle istediği gibi konusuyor.
Kocamdan çekinmiyorum sadece destek göremiyorum. "Haklısın canım ablam ne densizlik etmiş" demez,direk "o şaka yapmış,ne alınıyorsun" der.Sonra kavga ederim,olan yine benim sinirlerime olur. Benim bu kadına karşı basiretimin bağlanmaması lazım en iyisi bu olacak sanırım. Mesafeliyim zaten ama laflarına cevap veremiyorum

Yanlış yere yazdım :)

Eski konunuda hatırlıyorum,davet edilmedi diye olay çıkaran görümce bu değil mi?
Densiz,saygısız biri belliki,kendinide çok fazla büyütüyor belliki,dolayısı ile şaşırmadım tavrına.
Ben olsam,"kusura bakma ben çalışıyorum,çocuğum var,üstüne hamileyim,senin kadar boş vaktim yok canım,sana kolay gelsin"der çekilirdim kenara. Birde bunu yumuşak yumuşak,şaka yaparcasına söylerdim. Açıklama falan yapmazdım zaten biliyor durumunu,ne gerek var ki kendini hırpalıyorsun böylesine dert anlatacağım diye.
Sen tatlı tatlı lafını sok,öyle bir söyle ki,iyi birşeymi söyledin,küfür mü ettin anlamasın,terbiyesiz kadin.

görümce ölesim gelir görünce de yüzüne

Vallahi bıktık bu eşlerin ana-babalarından, ablalarından, kardeşlerinden ve de yedi sülalerinden!

Ben anlamıyorum ki onlar neden hiç "ya bu kadın oğlumuzun-kardeşimizin-abimizin eşidir, onu kırmayalım, üzmeyelim, ona laf söylemeyelim diye çekinmiyor da biz neden eşlerimizden bu kadar çekiniyoruz ?

Bu bana hep şunu düşündürüyor, sanırım hem biz, hem de onlar; eşlerin nezdinde kimin dokunulmazlığının olduğunun farkındalar. Bu yüzden onlar bik bik her şeyi söyleyebilirken, biz ses çıkaramıyoruz.

Yuh! Annen gelsin benim annemin camlarını mı silsin dedin? Terbiyesiz edepsiz. Bence bütün iletişiminizi kesin. Saygısız kadın. Hamile kadından cam silmesini bekliyor bi de. Gitsin kendi silsin. Sen kimsenin evini temizlemek zorunda değilsin. Bence ağzının payını vermelisin. Sen susup alttan aldıkça iyice edepsizleşecek.

2-3 ayda bir annemlerdesin hamile halimle benden isteyecegine oturdugun evin caminida bir zahmet sil derdim

ee esinse esin ... vereceksin agiznin payini . Annene kufur etse bile sirf esin in ablasi oldugu icin susucakmissin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…